פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים נייד קומפקטי לגיימינג מזדמן בדרכים , להזמנה מהארץ או מחו"ל:מסך מט ורצוי מאוד גם שהגוף יהיה מט ( כדי שיהיה אפשר להשתמש בו גם בחוץ ,עם כמה שפחות החזרי אור )גודל מינימאלי 10 ומקסימלי 11.6 ( ואם אין ברירה ,אז גם 12 -13 במאמץ )משקל עד 1.5 קילומעבד כפול ליבה בתדר 1.6 לפחותרצוי כרטיס מסך חזק יותר כמו m620 או g7570 זמן עבודה של לפחות 5 שעות עם WIFI סוללה מתפרקת כך שאפשר בקלות להחליף לסוללה רזרבית .אשמח לקבל המלצות
פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים תשכח מזה. בטח בתקציב שלך.אני גם חיפשתי 11.6 עם Ivy bridge ולא מצאתי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538183.0
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים מחבר תשכח מזה. בטח בתקציב שלך.אני גם חיפשתי 11.6 עם Ivy bridge ולא מצאתי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538183.0הגיעו כבר לארץ אולטרה בוקים בגודל הזה ועם מעבדי IB מבית ASUS .ראיתי אותם בחוברת המיבצעים החודשית שמחולקת בסניפי רשת באג .לצערי הם לא רלבנטיים עבורי מפני שיש להם מסך מבריק .מבחינתי שהנייד לא יהיה אולטרהבוק וישקול מעט יותר ,אבל העיקר שיהיה קטן (עד 13 אינץ ,רצוי מאוד פחות), עם מסך מט ויבוא עם כרטיס מסך נורמאלי כמו HD 4000 (אינטל ) לפחות או משהו ברמתו כמו 520M (מבית NVIDIA ) והכי טוב 7570G מבית AMD .התקציב הועלה ל-3700 ש"ח .הצעות\הערות יתקבלו בברכה.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים אפשר משהו כזה:http://www.zolprice.co.il/product-1437-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_4PG.aspx (צבע אדום)
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים מחבר נראה מעניין ,אולם אני מודאג מכך שבאתר של לנובו :http://support.lenovo.com/en_IL/product-and-parts/detail.page?DocID=PD024702הנתונים לגבי הכרטיס הגרפי שונים מהנתונים בקישור שהבאת מקודם ואין שום איזכור ל-630M
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים http://www.partnerinfo.lenovo.com/partners/be/products/downloads/thinkpad-edge/Edge330_DS_WE_11JUN12.pdf NVIDIA N13P-GL = GeForce GT 630M
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים מחבר תודה .אחלה של דבר ,גם טכנולגיית אופטימוס לחיסכון בזמן הסוללה וגם כרטיס חזק למדי שמוצאים בדרך כלל בניידים עם מסכים בגדלים של 15 אינץ ומעלה .אבל יש דבר שאינו ברור לי .בקישור שהבאת כתוב בסוף עמוד 4 , תחת הכותרת DISPLAY :" 11.6 HD GLOOSY AND ANTI-GLARE DISPLAY אז מה ניסגר איתם , האם זה מסך מט או מסך מבריק ?ומה בכלל גודל המסך 11.6 או 13.3 ?
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר אתה מתבטא בביטחון גמור.האם זה משום שיש לך אותו או שראית אותו במו עייניך ?אני די מבולבל .... כשכתוב בדף הפירסומי שלהם (עמוד 4 למטה ,באמצע בקישור לדף ה-PDF שהבאת ) :" 11.6 HD GLOOSY AND ANTI-GLARE DISPLAY ככול הידוע לי ,התירגום הוא :" מסך מבריק ונגד השתקפויות .זה בעצם משפט והיפוכו ,משום שכול מסך מבריק סובל מהשתקפויות .משהו פה לא מסתדר לי ... ,פשוט יותר מדי טעויות במשפט אחד .נראה לי שזה בעצם אולי משפט כללי.האם יתכן שבסידרה הזאת יש דגמים שהם בעלי מסך מבריק וגם דגמים שהםבעלי מסך מט וגם דגמים עם מסך 11.6 וגם דגמים עם מסך 13.3 ???
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים הנה קישור תומך:http://shopap.lenovo.com/au/en/pdf/Edge330_DS_ANZ_Datasheet.pdf בדף הקודם הכוונה היתה שהמסך יכול להגיע מבריק או מט. וגודל המסך הוא טעות וצריך להיות 13.3".
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים מחבר תודה על ההבהרה . האם ידוע לך במקרה לגבי הדגם הזה,אם הגירסאות שלו שמיובאות לארץ אם הם מגיעים אם מסך מט \מבריק? אני ממש חושש ליפול על מסך מבריק זה מקובל לדרוש לפני התשלום שיראו לי את המסך כדי לוודא שאין הוא מבריק ושוידליקו את הנייד על מנת לוודא שאין פיקסלים פגומים ? לשם הבדיקות הללו אין צורך באקטיבציה ,כך שלא נראה לי שצריכה להיות התנגדות . השאלה היא, אם יש מצב לפספס פיקסלים פגומים ולא להבחין בהם במסך הפתיחה הראשוני של WINDOWS ?
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים חנות צריכה להודיע במפרט מדוייק איזה מסך מגיע, אך לדעתי ב-99% שזה מט ולא מבריק.פיקסלים פגומים - נדיר יותר בניידים, פחות נתקלתי בזה, אבל עדיין לכל דבר יש אחריות.חנות לא מחוייבת בפניך לפתוח את המחשב לדעתי לשם "הדגמה", אלא מתוך אולי רצון למכור הן יכולות לעשות זאת.מזכיר לך שגב המחשב מאחורי המסך הוא בצבע אדום-בורדו בגימור מט, אם זה מתאים לך אז המחיר אטרקטיבי. מחשב בצבע שחור יעלה יותר (4,400)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.