עבור לתוכן

חייל לא מרגיש טוב בביתו

Featured Replies

פורסם

אחרי יום של סבל, הגעתי לביקורופא. כמות החיילים המתחזים פשוט הדהימה אותי....אחת יושבת שם עם חברות שלה על כיסא עם הרגליים על השולחן ומעשנת סיגריה אלקטרונית תוך כדי דחקות וצחוקים, 2 רבו ביניהם על התור ואחד אמר לשני "בוא נצא החוצה אם אתה גבר"...ממש חולים מתים.

מאז ומעולם ביקור רופא (ומסדר חולים) לא היה מקום מתאים לחיילים חולים. החיילים המתחזים מעבירים זמן ודחקות ואלה שבאמת מרגישים רע מחכים בתור ללא סוף וסובלים מכל רגע.

בכל מקרה, איך אתה מרגיש, α?

יש שיפור?

נ.ב, מה כ'פת לי שובניזם, גימלים חופשי לבנות??

תגיד איפה! ולמה שאני הייתי חיילת לא נתקלתי בזה?

אפילו לא בתור חיילת חולה... :(

פורסם
  • מחבר

לצערי אין שיפור, התחלתי טיפול באנטיביוטיקה, נראה איך יתקדם

פורסם
  • מחבר

למה ציפית? שאני אשמח?

פורסם

דאג לעצמך ושכל העולם ישתגע

כולם נבלות

פורסם

אם קיבלת את ימי ה-ג' היום אחרי השעה 8, היום הוא לא חלק מימי המנוחה. מחר אתה במנוחה וכך גם ביום חמישי ושישי. אתה אמור לחזור בשבת...

זה כבר לא נכון!

לפני מספר חודשים שינו את השיטה, ועכשיו כל ג' שמקבלים תקף עד ל-8 בבוקר למחרת, לא משנה באיזו שעה קיבלת אותו!

http://www.mako.co.il/pzm-recruits/q-a/Article-d46dcaa6de81531006.htm

פורסם

טוב, ככה זה כשאתה חופ"ל במיל' :-\

פורסם

למה ציפית? שאני אשמח?

גימלים הם סבבה כשזו התחזות או איכשהו מצליחים להוציא אותם על משהו ממש בקטנה. כשבאמת מרגישים רע טבעי לרצות להיות בריא.

בתקווה שמצבך ישתפר בבוקר.

פורסם

טוב, לפחות הם התייחסו אליך כמו שצריך.

רוב המקרים שהולכים אליהם יכולים להסתיים גם כך:

"החייל הופנה בחזרה למרפאת היחידה להמשך טיפול..."

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיטרטרו אדם (אפילו חייל) אחרי שקיבל 2 ליטר של עירוי ועם חום גבוהה, למרות שיש רופאים יוצאים מן הכלל- היה רופא שאמר לי שלא מגיע לי שום יום ג׳ על טיפולים מסויימים שעברתי, ובוועדה רפואית אמרו לי שהייו צריכים להוציא אותי ל3 חודשי גימל...אין מה לעשות עם זה עכשיו לצערי כי הטיפולים עברו ואין לי כוח לחנך אף אחד.

פורסם

הכל אפשרי בצבא...

פורסם
  • מחבר

.

פורסם

לא נראה לי שיטרטרו אדם (אפילו חייל) אחרי שקיבל 2 ליטר של עירוי ועם חום גבוהה...

התכוונתי לזה.

פורסם

שלחו אותי עם יד ימין שבורה בגבס ונשק לחברון. עם פטור לעבודה משרדית. בגלל שביחידה שלנו לא היו עבודות משרדיות אבל כן היו חסרים חיילים ואותי רצו לטחון קצת לפני ר"מ 2 אז מנעו ממני רופא נורמלי , נתנו לי שבת וטחנו אותי 8/8 עד לר"מ 2 שהגיע אחרי חודש..

כמובן שבחברון זרקו עלינו אבנים.. וכמובן שהיינו צריכם לרוץ אחרי שבכים. אתם יודעים איזה זין לדרוך נשק עם גבס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים