עבור לתוכן

מפרט למחשב לגיימינג ועבודה משרדית, 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

,

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. tms / ksp

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). usb3 + ssd

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

הערות:

* חשוב לי כונן SSD.

*מה עדיף לי 7950 או 7970 או 670?? אני מאוד מתלבט ולא מבין איך המבחנים וה-BENCHMARKS עובדים. בבקשה לעזור לי. הפרש מחירים גדול אבל השאלה האם ה 670 וה- 7970 שווים את העליה הזאת (או שבכלל כדאי לקנות את ה 7950OC ?), הכוונה לכרטיס מסך שיחזיק לפחות 3 שנים בלי תקיעות.

* בבקשה להגיד לי מהו הספק שצריך להכניס 430W או יותר.

* אני לא כ"כ מבין בזיכרון RAM ומהם הפרמטרים שאני צריך להתייחס אליהם (1333MHZ או 1600MHZ )??

* האם הספק הזה מגיע עם PFC??

בינתיים אחרי הסתכלות בפורום בניתי את המפרט הבא ב-TMS:[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪913[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪58[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77M-D3H

מחיר: ₪494[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪675[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB 1600 HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש

כמות: 2

מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4

מחיר: ₪540[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪1675[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים