פורסם 2012 באוגוסט 2813 שנים שלום,1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-76. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. tms / ksp9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). usb3 + ssd10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לאהערות: * חשוב לי כונן SSD.*מה עדיף לי 7950 או 7970 או 670?? אני מאוד מתלבט ולא מבין איך המבחנים וה-BENCHMARKS עובדים. בבקשה לעזור לי. הפרש מחירים גדול אבל השאלה האם ה 670 וה- 7970 שווים את העליה הזאת (או שבכלל כדאי לקנות את ה 7950OC ?), הכוונה לכרטיס מסך שיחזיק לפחות 3 שנים בלי תקיעות.* בבקשה להגיד לי מהו הספק שצריך להכניס 430W או יותר.* אני לא כ"כ מבין בזיכרון RAM ומהם הפרמטרים שאני צריך להתייחס אליהם (1333MHZ או 1600MHZ )?? * האם הספק הזה מגיע עם PFC??בינתיים אחרי הסתכלות בפורום בניתי את המפרט הבא ב-TMS:[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Trayכמות: 1מחיר: ₪913[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪58[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77M-D3Hכמות: 1מחיר: ₪494[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪675[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB 1600 HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדשכמות: 2מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4כמות: 1מחיר: ₪540[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1675[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.