עבור לתוכן

בחירת ספק מודולרי 620W - 750W

Featured Replies

פורסם

אני צריך ספק שברור לי שהוא יהיה קצת OVERKILL אבל זה בגלל שאני ישדרג את המחשב שלי בשנה הקרובה למעבדי ה INTEL הבאים בתקווה שהם יהיו קצת יותר טובים ב OC מה-IVY הקיים שקצת מאכזב

הסיבה לשידורג CF של HD7770 שברגע שאני יקבל את השני אני יבדוק עם ה ENERMAX LIBERTY 500W יתמודד עלול להיות בעיות ספק בן 4 שנים אחרי הכול

כרגע יש I5 2500 לוח MATX H77 לא משהו מיוחד אבל CF של HD 7770 כרטיס מסך סביר לניח שאני ירכוש חדש לאותו מפרט מדובר בעתיד אבל כרגע ה CF HD 7770 קרוב בביצועים ל GTX 660TI/7950 ככה שזה לא העניין.

כמו שאמרתי בהמשך יהיה מעבדי INTEL חדש ל OC סוג של קירור מים כנירא H100 על מארז R4 לכן הספק צריך להיות קצת OVERKILL ובכללי אני אוהב את המודולרי להבדל אני חושב שזה שווה.

הבסיסי seasonic M12II 620W - חצי מודולרי לוח + מעבד קבועים לספק כמו שיש לי היום.

"הקומבינה" CORSAIR TX750M V2 - יש לי אפשרות להביא מחו"ל באזור ה 500 שקל הוא בערך מדולרי ... מעבד לוח כרטיס מסך וכמה מולוקס מחוברים אני ראיתי שאפשר לחבר לו עוד כרטיס מסך ו 4+4 וכמובן חיבורים SATA וכו' ככה שהוא מודולרי בסיסי אבל סה"כ טוב.

דגם ה M12D של seasonic אני מניח שזה קצת יותר "מוגבל" גם חיבורים מדולרים מעטים יחסית כמו ה TX אבל אחריות 3 שנים ולא 5 מחיר 600 וקצת מהארץ ..

ה"בטוח" M12II 750W כמו הראשון רק קצת יותר כוח חצי מודולרי אמיתי לוח + מעבד קבוע האחרים נשלף בעיה? מעל 650 שקל נירא לי קצת הרבה על ספק מה מה עוד שיש אפשרויות ואני לא סגור ב 100% שצריך.

המלצות לכל ספק אחר יתקבלו בברכה תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים