פורסם 2012 באוגוסט 2613 שנים אני צריך ספק שברור לי שהוא יהיה קצת OVERKILL אבל זה בגלל שאני ישדרג את המחשב שלי בשנה הקרובה למעבדי ה INTEL הבאים בתקווה שהם יהיו קצת יותר טובים ב OC מה-IVY הקיים שקצת מאכזב הסיבה לשידורג CF של HD7770 שברגע שאני יקבל את השני אני יבדוק עם ה ENERMAX LIBERTY 500W יתמודד עלול להיות בעיות ספק בן 4 שנים אחרי הכולכרגע יש I5 2500 לוח MATX H77 לא משהו מיוחד אבל CF של HD 7770 כרטיס מסך סביר לניח שאני ירכוש חדש לאותו מפרט מדובר בעתיד אבל כרגע ה CF HD 7770 קרוב בביצועים ל GTX 660TI/7950 ככה שזה לא העניין.כמו שאמרתי בהמשך יהיה מעבדי INTEL חדש ל OC סוג של קירור מים כנירא H100 על מארז R4 לכן הספק צריך להיות קצת OVERKILL ובכללי אני אוהב את המודולרי להבדל אני חושב שזה שווה.הבסיסי seasonic M12II 620W - חצי מודולרי לוח + מעבד קבועים לספק כמו שיש לי היום."הקומבינה" CORSAIR TX750M V2 - יש לי אפשרות להביא מחו"ל באזור ה 500 שקל הוא בערך מדולרי ... מעבד לוח כרטיס מסך וכמה מולוקס מחוברים אני ראיתי שאפשר לחבר לו עוד כרטיס מסך ו 4+4 וכמובן חיבורים SATA וכו' ככה שהוא מודולרי בסיסי אבל סה"כ טוב.דגם ה M12D של seasonic אני מניח שזה קצת יותר "מוגבל" גם חיבורים מדולרים מעטים יחסית כמו ה TX אבל אחריות 3 שנים ולא 5 מחיר 600 וקצת מהארץ .. ה"בטוח" M12II 750W כמו הראשון רק קצת יותר כוח חצי מודולרי אמיתי לוח + מעבד קבוע האחרים נשלף בעיה? מעל 650 שקל נירא לי קצת הרבה על ספק מה מה עוד שיש אפשרויות ואני לא סגור ב 100% שצריך. המלצות לכל ספק אחר יתקבלו בברכה תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.