עבור לתוכן

ANTEC VP 450 מספיק ל E8400 עם HD 4870 ו 3 דיסקים קשיחים?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4. לאחרונה התחיל לעשות לי בעיות. פעם אחת, לפני שבוע, הוא החליט שהוא לא עולה. המאווררים הסתובבו אבל המסך היה שחור, לא היו שום צפצופים ואפילו לא היה פוסט. ניתקתי הכל, הוצאתי זיכרון והחזרתי אחד אחד למחשב. לא יודע מה היה אבל זה עזר.

היום הוא פתאום החליט להיתקע במצב של POST ואחר כך מסך שחור עם סמן מהבהב באילו הוא מחפש את הכונן הנכון לBOOT. ניתקתי כל הדיסקים הקשיחים וחיברתי בחזרה וזה עזר. אז החלטתי אולי כדאי להחליף לי ספק כוח. תקעו לי באייבורי EZCOOL 500W וזה גם ככה טוב שהוא עובד 4 שנים וכבר שנתיים מחזיק את HD 4870.

המחשב ישן, לכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בו. יש לי E8400 בלי OC בנוסף HD 4870 ו 3 דיסקים קשוחים.

חשבתי על ANTEC VP 450. לפי החישובים שלי הוא יספיק. אבל רציתי להיות בטוח. ראיתי אותו באיוורי ב 220 ש"ח.

פורסם

לא הבנתי למה החלטת שזה ספק כח?

לדעתי שווה להתחיל עם בדיקה לזכרונות

פורסם
  • מחבר

יחזיק בלי בעייה, המקסימום שתגיע יהיה בסביבות ה360W.

http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine

תודה רבה :)

לא הבנתי למה החלטת שזה ספק כח?

לדעתי שווה להתחיל עם בדיקה לזכרונות

אני חשדתי בלוח אם, אבל החלטתי לנסות להחליף את ספק כוח. בחרתי את כל החלקים של המחשב הזה בקפדנות אבל לא ידעתי באותה תקופה על חשיבות של ספק כוח, אז תקעו לי באייבורי את EZCOOL. הוא גם כך לא ממש איכותי, גם בן 4 כבר, אז חשבתי על שדרוג.

פורסם

לא הבנתי למה השתמשת בספק גנרי כל כך הרבה זמן?

פורסם
  • מחבר

עשיתי ניסוי ;) רציתי לבדוק כמה זמן הוא יחזיק ;D

ברצינות, היה חבל לי להשקיע במחשב, כי כבר שנתיים בערך, אני מתכנן לקנות מחשב חדש.

כמו כן, מה שהבנתי מהמומחים בפורום, EZCOOL הוא חצי גנרי ויש דגמים יותר מוצלחים ופחות.

פורסם

מי שמתכנן לקנות מחשב חדש במשך שנתיים, לא מתכנן נכון.

ככה אתה פוגע לך ברווח שלך מהמחשב הישן שתרצה למכור אותו.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק. כאשר מחשב היה בן שנתיים שלוש חשבתי למכור אותו. אבל אחר כך החלטתי להשאיר אותו כמחשב גיבוי. גם מצב הכלכלי שלי השתנה, לכן דחיתי את קניית מחשב החדש בינתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים