עבור לתוכן

ייעוץ למפרט מטורף![9000 שקל לגיימינג]

Featured Replies

פורסם

דווקא המחשב שלי מתקרב לגיל 3, והוא עדיין מריץ בכיף על הגדרות גבוהות את כל המשחקים החדשים... רק metro 2033 לא פועל באופן חלק עם כל ההגדרות ממוקססות, אבל טיפה פחות מזה הוא כן מריץ חלק. והתקציב שלי היה 5000 ש"ח סתם לידע כללי. ואני מאשים במצב הזה את הקונסולות, כי כל חברות המשחקים מנסות שהמשחקים יעבדו עליהן, והחומרה שלהן כבר מזדקנת... אבל עוד מעט יוצאות קונסולות חדשות, ואני מעריך שהמצב ישתנה... לפחות לשנתיים הקרובות. אחרי זה יתקע עוד פעם למשך יותר מ-4 שנים.

פורסם

מחשב למשחקים מחזיק בערך שנתיים ואז לרוב מורידים הגדרות או מחליפים כרטיס מסך. זה עדיין תלוי מה הציפיות שלך. אחת הבעיות העיקריות של מחשבים למשחקים היא התישנות המהירה מאוד של כרטיסי מסך. אחד הגורמים העיקריים הוא קצב העדכון של direct x . כל שנתיים בערך יוצאת גרסה חדשה. זה לא כזה קריטי אבל עדיין זה פקטור. הבעיה השניה היא העליה המתמדת ברזולוציה של מסכים. עדיין בדור הנוכחי קצת הרגיעו את כולם עם 1080p עדיין הדור הבא כבר כאן. חוץ מזה משחקי AAA כל הזמן דוחפים את המינימום קדימה .

האסטרטגיה הכי טובה עם מחשבי משחקים היום היא ללכת על כרטיס אחד פחות מהכי טוב (הכל בהתאם לדרישות וליחס עלות ביצועים) ואז לשדרג אותו אחרי כמה זמן. כעבור שנתיים כרטיס מסך הופך כבר לעגלה ולעשות CF או SLI זה לרוב בזבוז זמן, כסף, וחשמל. מערכים עושים בהתחלה או שלא עושים בכלל.

בגדול אין ממש צורך במעבד סופר חזק אלא אם כן אתה משחק משחקים ספציפים מאוד שלרוב מקטגורית ה RTS או סימולציה שהורגים את המעבד בדרך זו או אחרת.

בגלל ההתישנות המהירה של מחשבי משחקים כדאי מאוד להשקיע את הכסף בחוכמה. אם אתה רוצה לבזבז 9000 שקל עדיף לקנות עכשיו מחשב ב6000 שקל ובעוד שנתיים להחליף כרטיס מסך ב3000 שקל. אני סחבתי את המחשב הקודם שלי איזה 4 שנים והוא יכול להריץ BFBC2 ובתאוריה גם BF3 על low אבל עדיין המחשב הוא מיושן . לא היתה לי שום סיבה לשדרג (בעיקר בגלל שהייתי צריך sandy bridge בשביל dwarf fort ). למחשב משחקים יש אורך חיים מוגבל של לרוב 2-3 שנים עדיין אם מורידים הגדרות גרפיות אפשר לסחוב אותו גם 4. אין מה לעשות ככה עובד עולם המשחקים.

פורסם

Niseg - יפה אמרת :xyxthumbs:

פורסם

מסכים לחלוטין עם Niseg

קנה מחשב ב-6000, ושים את ה-3000 בצד לשדרוגים עוד שנתיים\שלוש

המחשב שהציעו לך כאן הוא מפלצת בפני עצמה

פורסם

תגידו, לא שווה להשקיע עוד 240 שקל ולשדרג ל16 GB זיכרון? סתם עלה לי לראש כי המחירים של הזכרונות מצחיקים היום..

פורסם

אם יש לך ישומים שצורכים מעל 8GB (במצתבר) אתה בהחלט יכול לשים 16 אבל אם כמו שפותח הדיון כאן רשם מדובר במחשב ביתי לגיימינג / ומעט מולטימדיה / אינטרנט - הסיכוי שתראה הבדל בין 8 ל 16 הוא פשוט אפסי ולכן - חבל על הכסף !

פורסם

לפעמים להשקיע עוד קצת זה בעצם לבזבז כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים