עבור לתוכן

ייעוץ למפרט מטורף![9000 שקל לגיימינג]

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

9000 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

אם מצליחים להגיע ל8 פאנן אם לא תרווחו ותסעדו!

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

עד 9.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

רק משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

כל המשחקים מכל הז'אנרים על כל צורתיהם P:

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

יש לי מסך 24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

,

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא. נטו מחשב.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

SSD , כונן קשיח, דיסק,

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

7

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

רעננה..לפי מה שבדקתי והשוותי KSP זולה יותר אבל הנושא נתון לשיקולכם.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

שיהיה USB 3 מקדימה. ואם אפשר לקחת את הGTX680 של ג'יגה בייט עם הOC זורם לי מאוד.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא כל כך אבל אם יש תאפשרות אז סבבה..

ועכשיו להערות קטנות..אני מתלבט בין i7 3770k לבין i7 3820 עם הסוקט החדש..או שאין לי מה לפזול לכיוון הזה?

יש לי אפשרות למחוק את התגובה הזאת ולשים אותה בתור תגובה ראשונה?

פורסם

לפתוח תראד ב-4 לפנות בוקר זה לא רעיון מוצלח... בכל מקרה תוסיף את התקציב לכותרת ותענה במסודר על השאלון שבסטיקי.

באותה הזדמנות תערוך את ההודעה שלך, הכתב הגדול אינו קריא ואינו מסודר.

פורסם

אם המוכר מחרטט אותך, מדוע אתה מתעקש לחזור ולקנות אצלו ?

פורסם

היי שי מזל טוב על השחרור שיהיה הרבה בהצלחה

מקווה שתהנה מהמחשב אז ככה זה המפרט :

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1140

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪214

לוח אם:

MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪587

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪120

קשיח למחשב שולחני:

Crucial 128G SSD Marvell M4

כמות: 1 - מחיר: ₪540

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪480

כרטיס מסך:

Sparkle GTX680 2GB, GDDR5

כמות: 1 - מחיר: ₪2749

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6753

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6618 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/4xwy5vb7

-מעבד שמתי לך Ivy bridge i5 בגלל שאתה רוצה הרוב לשחק ולא מתיימר ללכת לכיוון עריכות וידאו וכו' אז די לך ב I5 {לא יהיה לך תוספת ביצועים עם HT]

-שמתי לך קירור scythe mugen 3 קירור מדהים בעלות ממש נוחה המעבד שלך יוכל לעבוד בשקט ובקירור טוב כשתאמץ אותו.

-שמתי לך לוח אם של MSI עם צ'יפסט Z77 יש לך שמה כבר כ.מסך מובנה למקרה שיהיה לך תקלה לעת צרה . הוא תומך במגוון תדרים לזיכרונות , יש לך הרבה חריצי הרחבה , תמיכה בRAID , יש לך שני כניסות USB 3 ו שש USB2

2 כניסות ל SATA 3 ו 4 כניסות ל SATA 2.

-יש לך ספק ממש טוב מחברה אמינה והוא יכול להחזיק לך את כל המערכת בהנחה שלא תוסיף עוד כרטיס מסך ב SLI

-יש לך זיכרון RAM DDR3 בתדר של 1600 שזה מספיק לגמרי לגיימינג.

-שמתי לך SSD בתור כונן למערכת הפעלה ואם תרצה תוכל להתקין שמה משחק אחד או שנים זה יוסיף לך המון ביצועים אם תרצה תוכל לוותר אבל זה ממש מוסיף.

-כונן 2 זה בשביל אחסון של הקבצים שלך והתקנות.

-לבקשתך שמתי לך את ה GTX680 לא גרסאת OC לדעתי זה הוצאת מיותרת אתה יכול להמהיר אותו לבד, וגם אם לא הוא מספק ביצועים מדהימים בלי לדעתי לא שווה להוסיף עוד כסף בשביל התוספת הקטנה הזו.

-ההרכבה ומשלוח על TMS.

תהנה

אביחי

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה זה HT? באמת זה לא משנה בכלל מבחינת גיימינג אם אני אקנה I5 או I7? והאם זה משנה הסוקט 1156 או 2011?

ולגבי הכרטיס מסך אין לי בעיה לקנות את הOC כולה בשביל עוד 150 שקל הפרש כי אני גם ככה לא רוצה להכנס לענייני הOC ולהסתבך עם זה.

פורסם

HT זה פיצ'ר שלא מיושם במשחקים ולכן אין לזה משמעות. I5 יחסוך לך 500 ש"ח בלי ירידת ביצועים כלל.

סוקט 2011 נמצא על לוחות יקרים מאוד בלבד וגם המעבדים לא זולים. חוץ מזה, התכוונת לסוקט 1155 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קיצר אני עקשן אז בכל מקרה בניתי מפרט מKSP ב9 אלף..אני היום מזמין אותו אז רק רציתי לדעת שאין פה צוואר בקבוק ושהכל בסדר..אם יש לכם חלק שאתם חושבים שאני צריך לקחת משו פחות טוב ולהוסיף את הכסף הזה בחלק אחר תגידו לי בבקשה. תודה רבה.

אבל תמיד שיגיע לתשע אלף כי אני לא מתכוון לוותר על הכרטיס מסך או המארז ..מבחינת לוח אם או ספק כוח או זיכרון אין לי בעיה..

B001

הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

9075

minus-icon.png1plus-icon.png

9075

24014

מעבד אינטל

‏Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎

1

22239

מאוורר למעבד

‏Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler ‎

1

23765

לוחות אם למעבדי אינטל

‏Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP‎

1

24906

זכרונות

‏G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24‎

1

24277

כרטיסי מסך

‏Gigabyte GTX680 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎

1

23805

דיסקים קשיחים

‏Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001‎

1

24673

כונני SSD

‏Transcend SSD320 2.5'' 64GB SSD SATA III Retail‎

1

19277

צורבי DVD

‏LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM‎

1

24600

ספקי כוח

‏Thermaltake Toughpower Gold 750W Active PFC 12cm Fan (Retail)‎

1

22184

מארזים

‏Antec Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case (No PSU)‎

1

פורסם

אם אתה בכוח רוצה להיפרד מהכסף שלך, אני אשמח לקבל אותו...

אין היום שום סיבה בעולם להוציא כל כך הרבה כסף על מחשב שהמטרה היחידה שלו היא משחקים. גם ככה כל המשחקים נגועים בקונסוליזציה ולא דורשים כוח עיבוד גבוה במיוחד (אלא אם כן המפתחים השתמשו בפורטים גרועים במיוחד, וגם אם כן, גם מחשב זול יותר יעבוד בסדר גמור איתם).

לשאלתך מהו HT זה קיצור של Hyper Threading, אתה מוזמן לפתוח ויקיפדיה ולקרוא על זה את התקציר של החמש שורות... בעיקרון זה יוצר ליבות וירטואליות כך שלכל ליבה פיזית יש לך כביכול 2 ליבות. משחקים לא יודעים להשתמש ביכולת הזאת.

פורסם

מזל שקבעת לעצמך תקציב של "רק" 9K. אני אומר תשקיע יותר, החנות מאוד תשמח לקבל את הכסף שלך.

catsmonster, ומה בנוגע למעבדי I3? גם שם המחשק לא יודע לנצל את שתי ליבות הוירטואליות? :s05:

פורסם

פשוט מדהים כמה אנשים יכולים להיות מקובעים ולא רציונליים....

* מעניין מה הבחור חושב שהוא יראה בפועל מהמחשב הגרוע שהוא הרכיב ב9K לעומת מחשב שבנוי נכון יותר לגיימינג ב5-6K מקסימום...

פורסם
  • מחבר

מאיה אם הרכבתי מחשב גרוע את מוזמנת להרכיב לי אחד טוב..

אם יש פה בנאדם רציני שיודע לא לרדת על אנשים ולהסביר להם בסבר פנים יפות ולא להגיב תגובות מטומטמות כמו "אם אתה רוצה לבזבז את הכסף שלך אני אשמח לקבל אותו" אז אני אשמח לשמוע על מפרט יותר זול..תודה.

פורסם

היחיד שלא מראה רצינות הוא אתה

קיצר אני עקשן אז בכל מקרה בניתי מפרט מKSP ב9 אלף..

הסבירו לך כמה עובדות בסיסיות שזכו להתעלמות, במידה ושינית גישה תגיד.

פורסם

מי שמטורף פה זה אתה. לא המפרט.

פורסם

מאיה אם הרכבתי מחשב גרוע את מוזמנת להרכיב לי אחד טוב..

אם יש פה בנאדם רציני שיודע לא לרדת על אנשים ולהסביר להם בסבר פנים יפות ולא להגיב תגובות מטומטמות כמו "אם אתה רוצה לבזבז את הכסף שלך אני אשמח לקבל אותו" אז אני אשמח לשמוע על מפרט יותר זול..תודה.

לא התכוונתי לרדת עליך, וההערה הזאת הייתה כולה בהומור, אני לא חושב שהייתי יכול להסביר את זה בצורה יותר ברורה- פשוט אין סיבה להוציא כל כך הרבה כסף על מחשב למשחקים.

המחשב שהרכיבו לך בהתחלה הוא מחשב מעולה. אין שום משחק שקיים היום בשוק שלא יעבוד לך על ההגדרות הגבוהות ביותר באופן חלק. אני לא באמת יכול להבטיח לך שגם משחקים בעוד שנתיים יוכלו לרוץ באותה מידה (בהתחשב בכך שדור חדש של קונסולות מעבר לפינה). אבל תוספת הכסף גם כן לא תבטיח שמשחקים אלו ירוצו לך בצורה חלקה. אף מחשב, לא משנה אם תשלם עליו גם 20 אלף שקל, לא יריץ לך באופן חלק ועל ההגדרות הכי גבוהות את המשחקים החדשים ביותר של עוד כמה שנים. (שנתיים אולי כן, אבל לא יותר מ-4).

פורסם

גם שנתיים לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים