עבור לתוכן

מזל טוב מיקרוסופט- לוגו חדש

Featured Replies

פורסם

אני לא מתכוון לנפנף בידיים מול המסך כל היום כשאני צריך לעבוד עם מחשב. הממשק החדש שלהם לא נוח לעבודה עם מסכים גדולים. יש לי טאבלט של אפל, אבל אין לי שום כוונה להפוך את המחשב שלי לטאבלט ענק - עדיף כבר להפוך את הטאבלט למחשב קטן. ומספיק כבר עם התירוץ העלוב הזה של "פחד משינוי". אם השינוי לטובה אני לא מפחד ממנו, אבל אם הוא נועד רק כדי לגרום לאנשים לקנות את המוצר הבא שלהם בתור "הדבר הגדול הבא" - אדם חושב צריך לראות מעבר לטריקים השיווקיים האלה. אני בכל הכנות חושב ש-Windows 2000 היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר בהיסטוריה מבחינת ממשק, ועדיין הייתי משתמש בה בשמחה אם היא הייתה נתמכת. אחרי יותר משנתיים עבודה עם Windows 7 אני עדיין מעדיף את הממשק של XP ו-2000, כך שאין פה שום "פחד משינוי" שהמפרסמים כל-כך רוצים שנאמין בו.

תפעילו את ההסתרה האוטומטית של שורת המשימות, תמרחו את תפריט "התחל" על כל המסך, וקיבלתם את ממשק המטרו. אבל מה ההגיון כשאפשר להציג גם את שולחן העבודה, גם חלונות של תוכנות פועלות, גם את התוכנות שפועלות ברקע וגם את תפריט התחל בו-זמנית? אם ממשק המטרו היה קיים מאז ומעולם והממשק הקלאסי היה מוצג בתור חידוש ל-Windows 8 אני בטוח שכל מי שמתלהב מהמטרו היה מתעלף על הכסא מההמצאה החדשה, וגם אני הייתי מסכים שהומצא פה משהו מאוד פרקטי. אבל ההפך? גימיק שיווקי.

פורסם

החשיבה שלהם הולכת בצורה כזאת: (לפי דעתי)

אם תקנה טאבלט חלונות 8, תתרגל אליו עם הזמן, לאחר מיכן בית תגיד לעצמך שהמערכת נוחה מאוד, תקנה WIN8 למחשב ושם זה ירגיש לך אותו הדבר כי תהייה רגיל לצורת העבודה הזאת.

לפחות משהו בסגנון...

הפוך, הדסקוטפ הוא שוק שלא כלכך גדל (אם בכלל) ויש להם שם שליטה מוחלטת. הטאבלטים לעומת זאת...

ובכלל אני אוהב את הכיוון שהם הולכים בו. בניגוד למונופול המסריח שהיה להם בשנות ה 90...

אני תמיד מחחיך כשאני נזכר מי מנהל אותם, אחח באלמר הזה שיהיה לי בריא :)

פורסם

הכוונה הייתה הפוכה (כתבתי את הסדר הפוך, התכוונתי שיקנו WIN8 ל-PC יראו שזה נוח ואז יקנו טאבלט).

פורסם

כרגע הביקורות על WIN 8 דיי שליליות, לפחות בכל מה שקשור לגיימינג או שימוש במחשב ככלי עבודה (תכנות, עבודות גרפיות וכו').

פורסם

איזה לוגו מכוער , כמו איזה סמל של חברת מחשבים משנת 92

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לראות לוגו של חברת מחשבים משנת 92... ;)

microsoft-logo-evolution.jpg

פורסם

ראיתי על בניין בארץ את הסמל מ-1994 של מייקרוסופט, נראה אותם משנים את זה עכשיו לאחד מ-2012 :)

פורסם

של 94 הכי טוב :P החדש נראה עלוב ליידו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים