עבור לתוכן

GTX680 חדש, נשרף (כולל אש) בהפעלה הראשונה שלו, פרטים מלאים בפנים...

Featured Replies

פורסם

היום חזרתי מארצות הברית וסוף סוף התפנה לי זמן לחבר את הכרטיס החדש (GTX680 של EVGA גרסת רפרנס). חיברתי אותו למפרט שבצד (את ה-570 שלי הוצאתי לפני זה, כך שהם לא היו מחוברים באותו הזמן) כל חיבורי החשמל הכל כמו שצריך לחצתי הדלק נדלק בתאום אני מריח משהו שרוף, אני רואה שהכרטיס עולה באש (ברצינות, אש יצאה מימנו) אני יכול להעלות תמונה, אבל זה פנימי ולא חיצוני, אני לא רוצה לבטל אחריות, אז אני מעדיף לא לפתוח. בכל אופן ניתקתי או מהר מהחשמל בדקתי את הכרטיס וחיצונית הוא נראה תקין.

בשביל למנוע שאלות מיותרות:

הכרטיס נקנה בארצות הברית ב-Newegg, ושם הוא נשלח לקרוב משפחה, מימנו לקחתי אותו.

בדקתי עוד פעם את ה-570 שיש לי ואת ה-4850 הישן שלי, שניהם עובדים בלי בעיה (גם מבחני מאמץ).

על הלוח לא נראה נזק פיזי וכך גם לא על הכרטיס החדש (680).

כנראה שזה לא הספק כי אם הוא מחזיק 570 אז 680 קטן עליו. בדקתי גם את ה-4850 שלי ע ה-570 ככרטיס פיזיקה והוא סוחב בלי בעיה.

השאלה העיקרית היא, האם אני יכול לממש אחריות ואם כן איך (אין לי גישה לארצות הברית)?

המחשב לא היה בשימוש חודש, אבל לא נראה לי שזה קשור.

אם אתם רוצים עוד פרטים תבקשו. אשמח לעזרה. :'(

פורסם

תפנה ליצרן ואולי תקבל אישור להחלפה אצל היבואן הרשמי.

פורסם
  • מחבר

איזה ג'ט לג יש לי... אני לא עייף ולא ישנתי יומיים.

זה בכלל קשור ליצרן עצמו? זה לא משהו שצריך לסגור עם החנות מימנה הוא נקנה?

בכל אופן אני יעשה את מה שאמרת.

פורסם

נשמע כאילו זה בגלל שיש לך ספק ג'נרי או משו... מה הספק שיש לך?

פורסם

שאלה: כשהכרטיס הגיע - האם הוא היה באריזה המקורית סגורה ואטומה בניילון עם כל הקלקרים וחומרי הריכוך שמונעים טלטולים?

כשהייתי בארה"ב לפני שנה רכשתי צמד כרטיסי 6870 של XFX וכשקיבלתי אותם.. שמתי לב שהאריזה שונה. בדקתי בסרטוני unpacking ביוטיוב ושמתי לב שהם פשוט נארזו מחדש ולכן מיד החזרתי אותם..

אני סתם תוהה אם יתכן שזה אולי אותו סיפור וזה יכול להסביר..

פורסם

במפרט שלו רשום סיסונק S12II 620W, ככה שזה לא הספק.

תיצור קשר עם EVGA, תסביר להם את המצב והם כבר יכוונו אותך.

פורסם

ברגע זה, האינטרס של EVGA יהיה לשלוח לך כרטיס מסך חדש אקספרס בהקדם האפשרי. הדבר האחרון שהם רוצים הוא שאנשים יראו כרטיס מסך שלהם עולה בלהבות.

פורסם

לפחות רכשת כרטיס של EVGA, הם ידועים בשירות הלקוחות המעולה שלהם.

קל מאוד לממש דרכם אחריות, אם הכרטיס בארץ סביר להניח שתופנה לשלוחה האירופאית בגרמניה.

פורסם

תעלה תמונה ! עדיין לא יצא לי לראות כרטיס מסך עולה באש :)

אולי שווה להשקיע במערכת כיבוי אש למחשב ;D

פורסם
  • מחבר

נשמע כאילו זה בגלל שיש לך ספק ג'נרי או משו... מה הספק שיש לך?

זה לא הספק, כמו שאמרו יש לי S12II 620W.

הקופסה הייתה סגורה כמו כרטיס חדש, הכרטיס עצמו היה בשקית סגורה כמו שצריך. הכרטיס עצמו נראה חיצונית ללא נזק פיזי כך שכנראה שהוא חדש.

ברגע זה, האינטרס של EVGA יהיה לשלוח לך כרטיס מסך חדש אקספרס בהקדם האפשרי. הדבר האחרון שהם רוצים הוא שאנשים יראו כרטיס מסך שלהם עולה בלהבות.

הבעיה שאין לי תמונה שלו עולה באש (לא עמדתי עם מצלמה שזה קרה), התמונה שאני יכול להעלות היא של הכרטיס עצמו, דבר שלו יביא יותר מידי, בכל אופן איפה המייל ליצירת קשר שלהם?

תעלה תמונה ! עדיין לא יצא לי לראות כרטיס מסך עולה באש :)

אולי שווה להשקיע במערכת כיבוי אש למחשב ;D

כמו שאמרתי אין לי תמונה שלו עולה באש אלא תמונה רגילה של הכרטיס.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ידעתם שיש להם אחריות גלובלית? (משהו חדש...)

בכל אופן אמרו שיבדקו את המקרה (הכרטיס נשלח לגרמנייה), אם אכן ימצא נזק שלא נגרם פיזית ישלחו לי אחד חדש. (קראתי שיש מקרים שאפילו לא בודקים וישר שולחים... למה הם רוצים לבדוק אותו? חסר להם מה לעשות...).

פורסם

ידעתם שיש להם אחריות גלובלית? (משהו חדש...)

בכל אופן אמרו שיבדקו את המקרה (הכרטיס נשלח לגרמנייה), אם אכן ימצא נזק שלא נגרם פיזית ישלחו לי אחד חדש. (קראתי שיש מקרים שאפילו לא בודקים וישר שולחים... למה הם רוצים לבדוק אותו? חסר להם מה לעשות...).

תחשוב כמה אנשים מנסים לעשות עליהם קופה ואז תבין... בנוסף הם גם רוצים לראות מה היה הגורם ולתקן במקרה הצורך (או RECALL)

פורסם
  • מחבר

הגיוני. :facepalm:

פורסם

:o טירוף

מקווה שתקבל אחד חדש. לדעתי - רב הסיכויים שאחד מחיבורי החשמל השתחרר או מלכתחילה לא ישב טוב, וגרם לקצר שגרם לשריפה.

תעדכן מה התפתח עם זה.

פורסם

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים