עבור לתוכן

Sleeping Dogs -דיון ראשי.

Featured Replies

פורסם

לעוד מישהו יש בעיה עם הקונטרולר של הXBOX? באמצע קרבות פתאום יש 2-3 שניות בלי תגובה עד שהבקר ממשיך לעבוד. לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים.

:please:

• תגובות 66
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עובד אצלי חלק (F510).

פורסם

אני פשוט מתחרפן מזה ואני לא היחיד. הפורום של המשחק מלא בתלונות על זה והמפתחת פשוט מתעלמת.

פורסם

מה שכן, ה-DeadZone ברכבים פשוט גרוע.. אתה מזיז את סטיק קצת ימינה, ואין תגובה בניווט של הרכב.. ואתה מזיז עוד קצת.. ועדיין אין תגובה.. ופתאום הוא דופק פניה חדה כזאת. (זה דבר שכל מצב המשחק ככה, ושזה קרה לי רק במשחק הזה).

פורסם

מישהו יכול לעזור לי? יש לי בעיה עם הכבר והמצלמה שפשוט מסתובב 7000 פעם ואי אפשר לא לירות ולא לשחק עם העכבר ..מה אני יכול לעשות? תודה

פורסם

העידכון החדש משפר פלאים.

פורסם

איזה גירסה?

פורסם

1.5

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה נפתרה , לא חשוב..

פורסם

אני נמצא באיזה משימה (קצת ארוכה), ואי אפשר לסיים אותה.. פשוט המשחק קורס לי כל פעם, ואין לי צ'אק פויינט לשמירה :(

מה עושים?

עדכון 1.5...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שוחרר עכשיו v1.6... משהו יודע מה הוא מוסיף?

פורסם

משתמשים רבים מתלוננים שהחברה לא טורחת לתקן את הבעיות ורק מנסה להרוויח עוד קצת על DLCים. אני מסכים איתם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נתקעתי במשימה הזו -http://www.youtube.com/watch?v=2TTiI1QpiV4 דקה 7.05

ברגע שנופל הפיגום, אני לא נצליח ללחוץ מספיק מהר על הרווח ואני פשוט נופל, ניסיתי ללחוץ לפני שבכלל הוא אומר לי ללחוץ, אבל זה לא מצליח.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סיימתי עכשיו את המשחק. משחק מצויין, אין לי מושג למה רצו לבטל אותו. הסוף קצת חלש, יש הרגשה שמהירו להוציא אותו לשוק ולכן חסרה מערכה. מעצבן שלא טרחו לתקן את הבאג של הקונטרולר שדווח עוד מהיום הראשון בכל הפאצ'ים שיצאו מאז. הDLC קצר ומאכזב. לקחו רעיון נחמד וביצעו אותו בצורה בינונית במקרה הטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים