עבור לתוכן

סלקום לא מוכנים לפתוח מכשיר נעול שנקנה אצלהם

Featured Replies

פורסם

עשית פרפראזה למשפט המקורי אבל ניחא :P בהצלחה.. מקווה שלא תבזבז על זה יותר מדי כסף זמן ועצבים

• תגובות 80
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

תתקשר לשירות הטכני של סלקום. נפלת על נציגת מכירות סתומה לצערנו...

יעזרו לך. מקסימום תצטרך להפקיד למעבדה שלהם לפתיחה במקרה קיצון.

במידה ולא יהיה ניתן לפתוח (לא יקרה דבר כזה) אז יוחלף לך לדגם שווה ערך/דגם יותר טוב

פורסם
  • מחבר

לעוקבים שבדבר -

הפנייה שלי משרד התקשורת גרמה למשרד התקשורת להפעיל שרירים ולהכריח את סלקום לשחרר את המכשיר או לתת מכשיר חילופי.

מחכה לתגובה של סלקום.

פורסם

פנית אליהם דרך האתר שלהם?

פורסם
  • מחבר

אכן.

פורסם

דוד שלי היה באותה סירה כמוך עם מכשיר F480, בפעם הראשונה שפנה אליהם אמרו לו שזה לא מכשיר שנפתח עם קוד אלא צריך לשלוח ליבואן למעבדה וזה עולה 179שח.

"אבל יש חוק" -"כן אבל החוק זה רק אם פותחים עם קוד במקום"

אחרי שסיבנו אותו קצת בא אליי.

הדפסנו את הנוסח המדויק שזמין באתר משרד התקשורת והפעם חזרתי לשם איתו.

אני מפעיל את המצלמה הנהדרת בRAZR שלי (FULL HD, אגב) ומגיש לנציגה בנימוס את הדף. בלי לצעוק, בלי להתלהם, כלום.

"רשום כאן שחור על גבי לבן שאתם חייבים ללא שום תמורה כלל לפתוח כל מכשיר שאי פעם נקנה דרככם, בלי שום נקודות ושום אותיות קטנות, התואילי למצוא נספחים שאומרים אחרת?"

היא הבינה שנפלה על הבנאדם הלא נכון, הלכה לחדר האחורי להתייעץ עם מנהל וחזרה עם תשובה "טוב תביא נשלח"

(בחינם, כמובן)

הם נלחמים במיכאל גולן בכל דרך אפשרית, גם אם זה בכיס של הלקוחות.

אל תוותר.

בהצלחה.

(נ.ב. מומלץ במקום שיחות סרק לעשות בדיוק את מה שאני עשיתי. תצלם, זה יותר טוב מכל איום שתעלה בדעתך)

פורסם

אם יש לי מכשיר שהוא של סלקום, והוא כותב שהוא נעול- "שיחות חירום"

ניסו לפתוח לי אותו במעבדה של סלקום, ומסתבר שאפילו סים של סלקום הוא לא מקבל, אני יכול לעשות אם זה משהו?

אני יכול להוכיח שהם דפקו לי אותו?

פורסם
  • מחבר

דניס - משרד התקשורת מכיר את המקרה ומטפל בזה (שלח מייל לסלקום שטפלו מייד בזה). כמובן שלא אוותר.

מודצ'יפ - קנית את המכשיר סלקום? זה נשמע כאילו קנית אותו בפלאפון/אורנג'/מירס, באת לסלקום והם משום מה לא מצליחים לשחרר אותו. זה אכן המקרה? אתה בטוח שהמכשיר נקנה בסלקום?

פורסם

היה יכול לחסוך לך הרבה כאב ראש פשוט היה נוח לפנות לפניות הציבור של סלקום.

אחרי הפעם הראשונה שסירבו לפתוח לך את המכשיר -אם אכן נקנה בסלקום.

פורסם
  • מחבר

עשיתי זאת.

לא קיבלתי תשובה מהם.

פורסם

מאוד מוזר, פניות הציבור בחברות הן סוג של מחלקות משפטיות וניהוליות שאנשים יכולים לפנות ותמיד מקבלים מענה גם אם הוא שלילי ביותר.

בכל אופן בצלחה, לא אמורה להיות שום בעיה. מוזר לי שאם המכשיר נקנה בסלקום הם מקשים עליך בצורה גורפת שזו במיוחד לאור נתוני הניוד וגם שהתליך עצמו לקוח בדיוק 10 שניות מצידך ומצידם.

פורסם
  • מחבר

ברגע שהם יגיבו, אעדכן את הדיון בתגובה שלהם - עד שהסיפור יגמר.

פורסם

דניס - משרד התקשורת מכיר את המקרה ומטפל בזה (שלח מייל לסלקום שטפלו מייד בזה). כמובן שלא אוותר.

מודצ'יפ - קנית את המכשיר סלקום? זה נשמע כאילו קנית אותו בפלאפון/אורנג'/מירס, באת לסלקום והם משום מה לא מצליחים לשחרר אותו. זה אכן המקרה? אתה בטוח שהמכשיר נקנה בסלקום?

מכשיר ישן של סמסונג שיש עליו סמל של סלקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים