עבור לתוכן

חוצפה של הוט -עוד מקרה של שיטת מצליח

Featured Replies

פורסם

^^

ישתיקו אותך במהרה על כך שטכנאי בזבז דלק בכדי להגיע אליך. קודם מנסים, אח"כ בוכים.

פורסם

אין להם טיעון הגיוני חוץ מזה שזו בעיה שלי שהזמנתי טכנאי; אבל אני לא משלה את עצמי שאני אקבל זיכוי.

לפחות למדתי לקח...

פורסם

קצת רקע:

לפני כמה חודשים עברתי דירה

בדירה הקודמת הייתי מנוי בשירותי האינטרנט של הוט ובדירה החדשה רציתי להשאר איתם,

ביצעתי מעבר דירה ובאמת ביום המעבר הגיע טכנאי ואמר לי שהוא לא יכול לחבר אותי לאינטרנט של הוט כי אני מנוי של יס ואין מקום בתעלות בדירה

(הוא רצה לקדוח בקיר הסלון ולהעביר כבל מבחוץ ואני סירבתי).

הטכנאי הלך ללא התקנה של האינטרנט.

דיברתי עם הוט בטלפון והם הציעו לשלוח מפקח/מנהל איזור לבדוק אפשרות להתקנה בכל זאת

אממה? מכיוון שלא ביצעתי בפועל מעבר דירה (מבחינתם) הם לא יכולים לשלוח אותו לדירה החדשה שלי.

הפתרון המבריק שלהם היה להתנתק ואז להצטרף מחדש - ככה הם יוכלו לשלוח לי את "הבכיר" הביתה.

מי אמר חלם?

ביצעתי את השטות הזאת ובאמת הגיע טכנאי אחר שעבד קצת יותר קשה והצליח להעביר לי את האינטרנט בתעלות שרצות בדירה בלי לקדוח.

הוא גם הביא לי HOTBOX חדש במקום הקודם (כי בכל זאת מנוי חדש)

ביקשתי ממנו לקחת את המודם הקודם והוא לא הסכים.

יצרתי קשר עם הוט ותיאמתי איסוף למודם הישן ובאמת בחודש מאי באו ואספו את המודם הישן.

ועכשיו לענייננו:

היום אני מסתכל בחיובי האשראי שלי ורואה חיוב של הוט בסך של כ450 ש"ח

מתקשר אליהם לברר על מה מחייבים אותי בסכום כזה (אני מנוי רק לאינטרנט שלהם)

והנציגה אומרת לי שחייבו אותי על מודם שלא החזרתי!!!

אני מתווכח קצת (ותוך כדי מחפש בערימת הניירות בבית אסמכתא לסיפור הזה)

ובדיוק כשאני מוצא את האסמכתא להחזרת ציוד הנציגה "מוצאת" תיעוד לכך שתיאמתי איסוף של המודם הישן.

בלי להתנצל, בלי הסבר מתקבל על הדעת אני מקבל את התשובה הבאה:

תוך 40 ימי עסקים תקבל זיכוי בכרטיס האשראי.

מנסה לקבל הסבר למה אני צריך לשלם עכשיו 450 ש"ח ולקבל אותם רק עד חודשיים והתשובה היא שככה זה עובד...

החברה פשוט נכנסת לי לחשבון ולוקחת ממני הלוואה לחודשיים, בלי ריבית ובלי הצמדה >:(

עכשיו צריך להתקשר לחברת האשראי ולחסום את התשלום :pissed:

שלום,

קראתי את הודעתך וברצוני לסייע.

אשמח אם תשלח אליי את פרטי המנוי שלך לכתובת Hot.socialmedia@hot.net.il ואצור עמך קשר בהקדם.

יום נעים.

פורסם
  • מחבר

חזרו אלי עכשיו מהוט, הזיכוי יכנס בימים הקרובים.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי את ההיגיון העיסקי בהחזרת זיכוי מאוחרת במקום מוקדמת?

פורסם

וה-450 ש"ח האלה באמת משמשים את הוט כ"כסף עכשיו" ללא ריבית שהם מחזירים אח"כ? אני בספק...

פורסם

איני מתיימר לומר כי הדבר מהווה מדיניות מכוונת מבחינת הוט.אבל בהחלט אני יכול להגיד שבמקרה של חברות מסויימות, יש מדיניות מכוונת לעיתים כדי להתגבר על מצוקה תזרימית. מידיעה.

450 ש"ח הם לא הרבה כסף. אבל רוב החברות מתנהלות בעזרת אשראי בנקאי / חוץ בנקאי. אין הרבה חברות שמתנהלות במזומן בלבד.

אז אם יש לך בקופה כסף שאתה צריך להחזיר אותו, ואותו הסכום מצטבר למאות אלפי שקלים, אלו מאות אלפי שקלים שמקלים על תזרים המזומנים באותו הרגע, שלא צריך לקחת עבורם אשראי באותו הרגע. בחודשיים האלה שמשכת חסכת מדד, וחסכת ריבית על האשראי שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים