עבור לתוכן

שאלה בקשר לצרכנות סלולארית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש את המכשיר Samsung galaxy S3 מרשת חנויות KSP במחיר של 3,300 ש"ח.

ותוך כדי אני רוצה לעבור למפעילה HOTMOBILE לחבילה המוכרת של 89 ש".

והשאלה היא כזו :

אני זוכר שראיתי פעם איזה חוק שיצא שאם אני רוכש מכשיר באופן פרטי החברה הסלולארית צריכה לזכות אותי עליו.

אני לא בטוח בידיוק בפרטים אז אם תוכלו לעדכן ולרענן את זכרוני אני מאוד הודה לכם.

וחוץ מזה אני פעם ראשונה עושה את כל הדברים האלה (עובד חברה רוכש מכשיר..) אני השתחררתי לא מזמן מהצבא, כך שאם יש עוד דברים בנושא שאני צריך לדעת אני אשמח לשמוע...

תודה.

פורסם

כבר אין את זה.

פורסם

אתה מדבר על חוק ניתוק זיקה.

החוק אומר שאם ספקית סלולר כלשהי מוכרת חבילת שירות שבה אתה מקבל החזר חודשי על המכשיר הסלולרי שקנית מהחברה (משהו כמו "קנה מכשיר חדש ב-90 ש"ח לחודש, אבל אם אתה מדבר יותר מ-200 דקות אז תקבל 70 ש"ח חזרה") אז אי אפשר להכריח אותך לקנות את המכשיר אצל הספקית - אתה יכול לקנות מכשיר בחנות פרטית ואז לבוא עם הקבלה לספקית הסלולר ולהיכנס לאותה תכנית החזרים, בלי לקנות מהם מכשיר חדש.

כמובן לכל החברות החדשות והזולות זה לא רלוונטי, כי אין להן חבילות כאלה.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על חוק ניתוק זיקה.

החוק אומר שאם ספקית סלולר כלשהי מוכרת חבילת שירות שבה אתה מקבל החזר חודשי על המכשיר הסלולרי שקנית מהחברה (משהו כמו "קנה מכשיר חדש ב-90 ש"ח לחודש, אבל אם אתה מדבר יותר מ-200 דקות אז תקבל 70 ש"ח חזרה") אז אי אפשר להכריח אותך לקנות את המכשיר אצל הספקית - אתה יכול לקנות מכשיר בחנות פרטית ואז לבוא עם הקבלה לספקית הסלולר ולהיכנס לאותה תכנית החזרים, בלי לקנות מהם מכשיר חדש.

כמובן לכל החברות החדשות והזולות זה לא רלוונטי, כי אין להן חבילות כאלה.

אה, תודה רבה הבנתי...

לפי מה שבדקתי עד עכשיוהכי משתלם לקנות מכשיר בנפרד מחנות אמינה ופשוט להצטרף לחברות החדשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים