עבור לתוכן

כריית מידע מאתרי מגה ושופרסל

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום פיתוח אתרי אינטרנט

במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה.

האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו?

כל עזרה תתקבל בברכה!

פורסם

ברוך הבא לפורום.

פורום שפות עילית נועד לעזרה ספציפית בכתיבת או הבנת קוד בשפה מסויימת, ופורום פיתוח שפות אינטרנט כשמו כן הוא, נועד לעזרה בבניית אתרי אינטרנט.

לשאלות בנושאי תכנות כלליים - אלגוריתמיקה, דיזיין וכד' יש את פורום תכנות כללי.

פורסם

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום פיתוח אתרי אינטרנט

במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה.

האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו?

כל עזרה תתקבל בברכה!

דבר ראשון , גילוי נאות , אני ראש צוות הפיתוח של האתר החדש של שופרסל ישיר.

דבר שני , MySupermarket עושים את זה , הרעיון הוא ללמוד את מבנה ה- HTML ולכתוב קוד שפשוט עובר עליו.

ההנחה היא שמבנה ה- HTML לא משתנה יותר מידי.

החסרון הוא שאם אני אומר לאחד התוכניתנים שלי לשנות משהו קטן , אכלת אותה :cool2:

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה אז אולי אתה הכתובת שיכולה לעזור לי

המטרה היא פרוייקט גמר סטודנטיאלי ולא למטרות רווח, אנחנו סה"כ רוצים לקבל ציון טוב.

האם הדבר אפשרי שתעזור לנו בבקשה?

פורסם

אוקיי סבבה אז אולי אתה הכתובת שיכולה לעזור לי

המטרה היא פרוייקט גמר סטודנטיאלי ולא למטרות רווח, אנחנו סה"כ רוצים לקבל ציון טוב.

האם הדבר אפשרי שתעזור לנו בבקשה?

אין לי דרך לעזור לך מלבד לכתוב לך ממש את הקוד.

אמרתי לך מה השיטה הנפוצה.

צריך לכתוב קוד שעושה Request-ים לאתר , מקבל את ה- HTML וסורק אותו בשביל התיאור של המוצרים , מחיר וכל דבר אחר שתרצה.

זה הרבה עבודה , קח בחשבון.

פורסם
  • מחבר

אני אודה לך מאוד אם תיצור איתי קשר

כתובת המייל שלי היא kobidavi@gmail.com

אני רוצה להתייעץ איתך אם זה אפשרי

פורסם

מה שאתה צריך זה בעצם שיהיה לך בקובץ במחשב מאגר של שמות המוצרים,מחיר פירוט וכו' שמופיעים באתר?

אם אתה לא יודע לתכנת.

אז אתה יכול לעבוד בדרך הישנה והטובה.

לחפש את הנתון בקוד ואז לעשות העתק הדבק.

אולי אפשר אפילו לקמבן משהו שזה יעשה לך את זה באופן אוטומטי.

פורסם

אם זה כחלק מפרוייקט גמר אז אני מניח שהמטרה היא ליצור תוכנה (או אתר אינטרנט) שיידע לשלוף את המידע בעצמו, ולא לעשות את זה ידנית.

פורסם

אם זה כחלק מפרוייקט גמר אז אני מניח שהמטרה היא ליצור תוכנה (או אתר אינטרנט) שיידע לשלוף את המידע בעצמו, ולא לעשות את זה ידנית.

ברור.

בד"כ אתרי E-Commerce עשירים כמו זה של שופרסל מכילים הרבה HTML ויחסית מורכב.

אני הייתי הולך אולי להוציא מידע מ- MySupermarket וכאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים