עבור לתוכן

משלוח למקום אחר - EBAY

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה להזמין מוצר כלשהו מאיביי, אבל כאשר אני משלם באמצעות פייפאל המוצר נשלח כמובן לכתובת שמוזנת לי בפייפאל.

איך אני משנה את המוצר שבמקום להישלח אליי לישראל ישלח לכתובת אחרת - נגיד אפילו בארה"ב?

צריך לוודא את זה מול המוכר?

תודה

פורסם

אתה מחליף את הכתובת בPayPal ועושה עוד כתובת באייבי.

וגם שברוב המקרים הם הולכים לפי הכתובת באייבי

פורסם

פעם הייתי עוזר לחבר בניהול חשבון של מכירה באיביי

והיו אנשים שהיו משאירים הודעה בזמן הקניה עם כתובת אחרת למשלוח

פורסם

בזמן ה Checkout יש לך לינק לשינוי הכתובת למשלוח.

פורסם
  • מחבר

פעם הייתי עוזר לחבר בניהול חשבון של מכירה באיביי

והיו אנשים שהיו משאירים הודעה בזמן הקניה עם כתובת אחרת למשלוח

מספיק לשלוח הודעה למוכר? או לשנות את זה בהגדרות?

ואם כן - אז בפייפאל או באיביי?

פורסם

זה תלוי במוכר , יש כאלה ששולחים רק לכתובת בפיפאל.

כמו שכבר אמרו,הכי פשוט להוסיף כתובת לחשבון פיפאל.

כשלושים צקאוט הוא יתן לך אופציה להוסיף כתובת.

פורסם

כשאני צריך לכתובת אחרת אני משנה את הכתובת בפייפאל ובאיביי ככה שאין סיכוי שזה יישלח לכתובת לא נכונה.

פורסם

בכי בטוח שתשאל את המוכר לפני הקניה

אם הוא מוכן לשלוח לכתובת אחרת

פורסם

על מנת שלמוכר תיהיה הגנה (במקרה שנפתח קייס) הוא צריך לשלוח לכתובת הרשומה בפייפאל, אם הוא שולח לכתובת אחרת הוא מסתכן.

פשוט תוסיף כתובת בפייפאל ואיביי ותבחר אותן בcheckout.

פורסם
  • מחבר

על זה לא חשבתי! צודק!

יש מקום להוספת כתובת נוספת ובחירה ביניהן כל פעם? משום מה לא שמתי לב לזה כשנרשמתי בזמנו...

תודה

פורסם

פשוט תוסיף כתובת בפייפאל ואיביי ותבחר אותן בcheckout.

זה לא פשוט. paypal לא תיתן לך להוסיף כתובת ממדינה שונה באותו חשבון. תצטרך לפתוח חשבון באותה מדינה (על כל הסיבוכים שבעניין).

מנסיון, להגדיר כתובת שונה בeBay לרוב עובד. נכון שיש מוכרים שלא יסכימו לקחת סיכון ולא ישלחו לכתובת שונה. במקרה זה תהיה בבעיה. טרם קרה לי.

פורסם

לפני 4 חודשים שלחתי מצלמת רשת שהזמנתי באיביי לכתובת שלה (קירגיסטאן).

קודם כל שיניתי באיביי, ואז פאייפאל ווידא איתי את הכתובת וזהו. ווידוי הריגה אתה באמת יכול לשלוח את הכתובת למוכר.

פורסם

זה לא פשוט. paypal לא תיתן לך להוסיף כתובת ממדינה שונה באותו חשבון. תצטרך לפתוח חשבון באותה מדינה (על כל הסיבוכים שבעניין).

מנסיון, להגדיר כתובת שונה בeBay לרוב עובד. נכון שיש מוכרים שלא יסכימו לקחת סיכון ולא ישלחו לכתובת שונה. במקרה זה תהיה בבעיה. טרם קרה לי.

פייפאל נותנים להוסיף כתובת ממדינה שונה(לדוגמא ניתן לשלם בפייפאל גם כאשר שולחים מארה"ב באמצעות USHOPS MUSTOP)

פורסם

בדקתי עכשיו והם לא. אבל כתובות ממדינה שונה שהוספת דרך eBay כן מתעדכנות ברשימה של Paypal. לא יודע אם זו הייתה כוונת המשורר, אבל כל עוד זה עובד - זה אומר שלא צריכה להיות בעיה לשלוח לכתובת כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים