עבור לתוכן

נעילת אותיות בכונן חיצוני לא עובדת

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לנעול אות לכונן בשביל תוכנת הגיבוי שלי. עשיתי את זה כמו שצריך, כמו שמסבירים כאן לדוגמא:

http://www.makeuseof.com/answers/create-letter-external-hard-drive-windows-access/

אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נותן לו סתם אות, לא את זאת שבחרתי.

יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה לא לעבוד?

תודה רבה,

איתי

פורסם

אתה מנסה לתת לו אות גבוה. Z Y X וכאלה רחוקים.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, אלו בדיוק שלושת האותיות שנתתי להארדיסקים שלי. זה בעייתי לתת אותיות רחוקות? צריך להתחיל מ- E? למה?

תודה רבה.

פורסם

זה לא בעיה לתת איזה אות שרוצים.

פורסם
  • מחבר

למה אתה כותב בקודים? אם אתה מנסה לעזור לי, אז זה לא ממש עוזר. אני מאד מעריך את הרצון לעזור, אבל אתה כותב בקצרה, וקצת סותר את עצמך.

שאלתי מה יכול לגרום לבעיה, אתה ענית שאני נותן XYZ, אני שאלתי מה הבעיה עם זה, אתה ענית, אין בעיה עם זה.

בקיצור, אם אתה יודע מה גורם לבעיה אשמח אם תכתוב קצת יותר בפירוט כיצד אפשר להתגבר עליה,

תודה רבה,

איתי

פורסם

זאת לא בעיה ! ככה זה עובד. כונן חדש לוקח אות של כונן ישן לפי סדר של אלף בת.

אם זה לא טוב לך = תיפנה למיקרוסופט.

קיבלתה ממני כל מא שאפשר לתת.

ואני בכלל לא הבנתי שאלה שלך ! אפילו לא אם פתרון שלי עבד או לא.

פורסם

Ivan לא התבטא בצורה ברורה ולכן אולי יש לכם קצר בתקשורת.

המאמר שהבאת:

http://www.makeuseof.com/answers/create-letter-external-hard-drive-windows-access/

מתייחס להקצאת אות לכונן. אין שום אזכרה לגבי "נעילת" אותו האות לכונן הספציפי, ואני לא מאמין שזה אפשרי.

עם זאת Windows לא סתם מחליף אותיות "כי בא לי" - זה בד"כ קורה כשההתקן מתנתק ומתחבר בשנית.

האם מדובר בכונן חיצוני?

פורסם
  • מחבר

איוון, אני לא יודע אם הפתרון שלך עבד או לא, לא ראיתי (=הבנתי) מה הפתרון שהצעת לי.

LosNir, יש לי שני כוננים חיצוניים. אני מעוניין שכל פעם שאני מכניס את הכוננים הם יקבלו אותה אות (כל אחד מהם, לא שניהם ביחד), ולא יחליפו אותיות בינהם. אם הקישור שהבאתי לא מנסה להסביר איך עושים את זה, אז מה הוא כן מסביר?תודה רבה.

*איוון, למרות שלא הבנתי את פתרונך, אני מודה לך על הרצון לעזור, אני מודע לכך שאתה לא חייב לעזור לי, ובעצם לא חייב לי כלום.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שכבר עשיתי (זה גם היה כתוב בקישור ששמתי כאן בהודעתי הראשונה).

וזה לא עבד לי.

פורסם
It's best to use the first available drive letter, or first consecutive set of drive letters in the case of multiple partitions
פורסם

ירד האסימון. מצטער אבל עברית שלי חלש אז מהתחלה ואולי עכשיו תבין:

תנסה לתת לכונן הזה אות גבוה כמו Z או X או Y ואז אולי זה ישמור את האות גם

לפעם הבא. ככה זה עובד אצלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים