עבור לתוכן

ספורט מקומי : למכור ישן במחיר חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני צרפתי, אז טבע ישראלי אני לא חושב שיש לי (תודה לאל)

דבר שני, גם בצרפת ישנן כמה חנויות שמשתמשות בשיטה הנפלאה הזאת, אז אני קצת יודע על מה אני מדבר.

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי, פותחים את הקופסאות כדי להחליף לכבל מתאים, נזרום אתכם.

אז אתם תצטרכו להסביר לי עכשיו איך המוחר מציע לי ספק Corsair AX אטום ?

אבל שיהיה משכנע.

פורסם

מעקב! :cwm39:

פורסם

הנה לך הסבר משכנע: יבואן אחר.

פורסם

יש לי במחשב S12 II 620W שקניתי לפני שנה וקצת. הוא הגיע אטום לחלוטין כולל הניילון, עם כבל אירופאי.

פורסם

האם קיבלת פעם ספק אטום עם כבל ישראלי?

פורסם

קודם כל אני צרפתי, אז טבע ישראלי אני לא חושב שיש לי (תודה לאל)

אם לא נעים לך הטבע הישראלי, אתה מוזמן לחזור לצרפת שם יעריכו את הטבע הצרפתי הנפלא שלך (ואגב, לפי ההתבטאות המצוטטת אני מטיל ספק בנפלאות שלעיל) ;)

פורסם

איזו התבטאות עלובה. האמת היא שהייתי בצרפת ומעולם לא פגשתי אנשים כ"כ נחמדים, סתם כאנקדוטה. אני עדיין שונא את השפה :)

פורסם

הייתי בצרפת שבוע, מקום נוראי ומלא באנשים מגעילים, למה נראה לך הוא עבר לישראל :lol:

הניילון הזה זה הדבר הכי נוראי שראיתי בחיים שלי, הגיע הזמן שיפסיקו להשתמש בו :P

99.9% שזה באמת בשביל להכניס כבל חשמל מתאים. רוב היבואנים בארץ מחפשים את הדיל הכי טוב ולכן ברוב המקרים הספק לא מגיע עם הכבל המתאים וצריך לסדר את זה.

ל ANTEC יש ספקים שמגיעים בלי כבל בכלל, כמו שצריך! לכל אחד יש היום 100 כאלה בבית! בחלק מהמדינות הוא מגיע עם כי היבואנים בקשו להוסיף. בחלק מהמדינות יש ניילון על האריזה ובחלק לא, אני חושב שבארץ לא אבל אני לא בטוח 100%.

פורסם

גם אני קניתי ספק של אנרמקס שהגיע אטום וחדש לחלוטין

פורסם

לא ספורט מקומי ולא נעליים.

פותח הדיון אם אין לך הוכחות שמוכרים לך מוצר משומש הייתי נזהר בהאשמות שווא.

בארץ רוב המוצרים מגיעים ללא ניילון כדי לאפשר להכניס עלון שימוש בעברית או כבל חשמל מתאים.

במקרה של מוצרי מחשוב, אתה מקבל אחריות מלאה של המקום ממנו נקנה המוצר - אז למה סתם להתלונן?

רכב שאתה קונה אצל יבואן מגיע לרוב עם מספר ק"מ בודדים (טסט במפעל ושינוע) אז גם על זה אתה בוכה שהוא לא חדש מהניילון?

נ.ב.

פותח הדיון - אתה מתבקש לערוך את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבי ולא מתחכמת אחרת הדיון ימחק.

פורסם

מסקנה:היבואן צריך לקנות מכונת למינציה

:)

פורסם

בשנת 2010 קניתי ספק של Corsair דגם HX 750 Pro series. הגיע אטום עם ניילון וכבל שמתאים לישראל.

אם הוא היה בלי הניילון לא הייתי מתלבט בכלל- קונה אותו בכל זאת.

פורסם
  • מחבר

טוב בקיצור, הויכוח לא כל כך מעניין אותי כרגע.

מי שקנה ספק SEASONIC וקיבל אותו אתום, אשמח לדעת מאיפה.

ותסלחו ליא באמת על הדרישה המוגזמת שלי לרצות את הספק הזה אתום.

פורסם

רכב יוצא מהמפעל עם ק"מ שלילי כדי לפצות על המרחק משער המפעל לנמל היציאה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים