עבור לתוכן

הרבה מחשבות-רוצה ללמוד טכנאי מחשבים ולא יודע איך ?..האם משתלם ? האם יש ביקוש?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אני רם בן 22 השתחררתי לא מזמן

ואני רוצה לשתף אתכם במחשבות שמציפות אותי רוב הזמן וזה..

שאני רוצה ללמוד את הקורס "טכנאי מחשבים PC" ולא יודע איפה ? (יש לי בסיס.יודע לפרמט,לא יודע להכיב מחשב-זה על קצה המזלג)

האם יש ביקוש בשוק לאנשים עם התעודות הסמכה שכאלה ?

יש כלכך הרבה מכללות כמו ג'ון ברייס או המנהל הטכני(אני מאזור השרון)..ולא יודע איפה הכי טוב..

אני רוצה לעשות קורס ושיהיה מיושם לי גם אחרי הקורס ..(רמז:להתברג במקום עם הכנסה יפה)נושא הפיטורים מאוד מדאיג אותי

יש עוד קורסים שמאוד הייתי רוצה ללמוד והם עולים עוד כסף ואני כבר לא יודע מה לעשות,איפה יש הכי ביקוש בשוק..כמו קורס אבטחת מידע או קורס ניהול רשתות תקשורת או קורס MCITP...אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם עבור שני קורסים עשרות אלפי שקלים ואני ייצא עם כמה תעודות ...ואז אני אגלה שאין ביקוש בשוק ואני אפול בפח(כמו שאומרים היום)..הרי כל מכללה מצטיירת כהכי טובה והכי אנשים באים אלייה..ובגלל זה אני פונה אליכם לפני שאני ירשם לאחד מהמקומות האלה

סורי על החפירה ותודה רבה על העזרה

רם.

פורסם

היו כאן כמה דיונים על זה, אתה יכול לחפש.

בקצרה - מי שטוב יצליח וימצא עבודה. לא בהכרח צריך תעודות שמטעס מכל מיני מקומות ש"מבטיחים" לך עבודה.

פורסם

בשביל מה לך מקצוע של שכר מינימום?

פורסם
  • מחבר

אני שואף האמת להגיע לאזור ה 10K בחודש..אם יותר אז ברכה...האמת שהציעו לי לחתום קבע במשטרה(כחולה)..אני מגבניק לשעבר..(ואם אני לא אמצא משהו בחוץ...נראה לי שזה ביטחון כלכלי לא רע

פורסם

למה שכר מינימום? אנשי סיסטם ומנהלי רשת למיניהם מתחילים לפחות ב-5K. לדעתי הממוצע עומד על כ-7-10K כאשר אפשר לעלות ככל שאתה

מתמחה יותר בנישות דרושות (למשל מק)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אתם ממש עוזרים לי...במה אתם חושבים שכדאי לי להתחיל ללמוד..

פורסם
  • מחבר

מה אתה אוהב?

אני אחד אוהב כזה הכל מהכל..אוהב לפרק מחשבים כל מה שקשור ל"טכנאי"..אבל אם נגיד יש יותר ביקוש למנהל רשתות תקשורת/או אבטחת מידע..אשמח להכנס לתחום..זה דיי מעניין :)..

כמובן שבין השאר...אם יש עוד מקצוע שאני שוקל "לפזול אליו"...במידה ואני לא אמצה מקום יפה להתברג אליו..זה קורס ניהול תיקי השקעות"...

תודה רבה

רם.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

מעקב

מזאת אומרת מעקב ?

פורסם
  • מחבר

תתעלם.

אז אתם חושבים ששווה להשקיע בלימודים ?......ויש כלכך הרבה מקומות על מה אתם ממליצים לי..חשבתי על "המנהל הטכני "...

פורסם

אין צורך לצטט הודעה שמעליך.

להשקיע בלימודים תמיד כדאי. אני לא מכיר את המקום הזה.

פורסם
  • מחבר

יש לכם מקום טוב ללמוד בו....אני מהרצליה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים