עבור לתוכן

מחפש GTX 580 הכי זול בארץ,מישהו מכיר חנות/חברה שמוכרת?

Featured Replies

פורסם
:hi:
פורסם

לא משתלם בכלל, למה דווקא GTX 580 ? בערך באותו מחיר יש לך GTX 670 שעדיף בהרבה ובזול יותר יש לך HD7950 שעדיף בקצת וחדש יותר.

פורסם

zap מכיר?

פורסם
  • מחבר

אדובי לא תומכים ב-

GTX 670

פורסם

על איזו תוכנה של ADOBE מדובר ? באיזה סוג של תמיכה מדובר ?

בשביל מה להתחשב בתוכנה עם כרטיס גיימינג יקר ? מה זה משנה במה היא תומכת או לא ?

פורסם

תעשה את מה שאני עשיתי- תקנה משומש !

פורסם

אדובי לא תומכים ב-

GTX 670

הם לא ביצעו עליו בדיקות מקיפות (לצורך העניין GTX680 אושר רשמית ל-After Effects), ולכן 99% מהכרטיסים אינם מאושרים או נתמכים באופן רשמי לפיצ'רים מסויימים.

המציאות היא שה-GTX670 (וכמעט כל כרטיס Geforce למעשה) מריץ ומאיץ חומרתית את כל הפיצ'רים האפשריים בחבילת CS5 / CS6.

ספציפית ב-Premiere Pro ו-After Effects פיצ'רים המואצים דרך CUDA "נעולים" לכרטיסים הלא מאושרים בתוכנות אילו, אך ניתן לפתוח אותם בקלות יתרה:

http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm

http://www.studio1productions.com/Articles/AfterEffects.htm

^ הרבה מידע זמין שם אבל אתה יכול ישר לגשת להוראות הפתיחה (עריכה ידנית של קובץ לרישום הכרטיס שלך או הורדת כלי אוטומטי).

הם ביצעו בדיקות עם שלל כרטיסים וכולם עבדו.

* סיבה אחת הגיונית עלולה לקבע אותך לכרטיס Geforce מאושר (כמו GTX580) - בהנחה שרכשת את Premier או After Effects, תקבל מהם תמיכה טכנית ישירה רק במידה ואכן כרטיס מאושר בידך. אני מניח שמדובר בעיקר על תמיכת CUDA. ב-Photoshop למשל אין הגבלות כרטיסים מסוג זה (אלא אם אתה משתמש בפלאגין CUDA צד שלישי, שתמיכה עבורם תקבל מהצד השלישי הרלוונטי). בכל אופן מה זה תמיכה טכנית - להתכתב במייל עם נציג שירות שיציע לך לעדכן דריברים, לסמן אפשרויות וכדומה ?

פורסם
  • מחבר
כמעט כל כרטיס Geforce למעשה) מריץ ומאיץ חומרתית את כל הפיצ'רים האפשריים בחבילת CS5 / CS6.

זה לא נכון,GTS 450 ורבים מחבריו אינם תומכים בהאצה גראפית לא בCS5 ולא ב6.

פורסם

עובד כמו גדול, כמו שרבים מחבריו עובדים, גם ב-CS5 וגם ב-6, עם לפחות 896mb זכרון בכרטיס ל-premier ולפחות 1GB ל-after effects.

בכלל קראת מה רשום בקישורים ? ה gts450 אפילו נכלל בבדיקות שלהם.

אני לא מתכוון להתווכח איתך על זה ולא משנה לי איזה כרטיס אתה קונה. רק באתי לתקן אותך (עם סימוכין) שלא תטעה את הגולשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים