פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים זקוק לחוות דעת על Lian Li PC-7FNB.הדירושת שלי הן שקט, קור, חסינות יחסית לאבק ומחיר שאינו עולה על 500 ש"ח.לא מתוכנן OC.תודה רבה!
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים כמארז של ליאן לי הוא בהחלט איכותי מאוד - שקט וקריר. יש לו פילטרים לאבק.אם אתה קונה ב-RSM אז הוא מומלץ מאוד, אחרת יש אופציות טובות יותר.
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים אחלה מארז ממה שאני זוכר, חיסרון יחיד שאין לו USB3 אבל זה לא כזה קריטי לרוב המשתמשים.
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר הרצתי חיפוש באתר של LIAN LI והדגם הספציפי הזה לא מופיע שם.ייתכן שזה גרסה ישנה מהסדרה 7? לכן גם אין USB 3?מדוע משתלם דווקא מ-RSM?ואם לא משם, מה האופציות העדיפות יותר?תודה רבה!
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים נכון, מדובר בדגם מ-2009 (עדיין דגם מצויין)מ-RSM כדאי אם אתה קונה מחשב חדש:http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3922
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר וואלה... מחיר ממש נמוך...האמת שאני די רוצה USB 3 וזה קצת מבאס...בכל מקרה, יש דגמים מומלצים נוספים שכדאי שאכיר?תודה רבה!
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים יש מבחר גדול... תבדוק דגמים של:antec, coolermaster, gigabyte, fractal design, nzxt, silverstone, corsair
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר טוב,נראה לי שכבר עדיף להתפשר על כבל מאריך במקום לחפש בכוח front panel במחיר שפוי....תודה בכל מקרה!אני אנסה לחפש מארזים נוספים ואולי אמצא משהו טוב עם USB 3...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.