עבור לתוכן

Dawnguard שוחרר בשעה טובה

Featured Replies

פורסם

header.jpg

http://store.steampowered.com/app/211720/

אז סוף סוף שוחרר הDLC למחשב אחרי חודש וקצת של המתנה, אבל מה נסגר עם המחיר?

עוד מישהו חושב שהמחיר קצת גבוה מידי לDLC?

אני אישית לא מתכוון לקנות אותו ברגע זה, אני אחכה שהמחיר ירד קצת לרמה שפויה יותר בשביל DLC

פורסם

אז סוף סוף שוחרר הDLC למחשב אחרי חודש וקצת של המתנה, אבל מה נסגר עם המחיר?

עוד מישהו חושב שהמחיר קצת גבוה מידי לDLC?

הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם.

אנשים קונים משחקים מלאים ב60$... קונים DLC ב15$... המפיצות רואות כי טוב ומוכרות DLC ב20$...

מזל ששוק המשחקים הוא שוק מאוד טרנדי ומשחקים בני חצי שנה עד שנה כבר נחשבים לישנים ומוכרים אותם בהנחות ענק ;D

פורסם

הם הראשונים שמוציאים DLC במחיר הזה וגם לא מדובר ב DLC גדול במיוחד (לפחות לא משהו שיצדיק את המחיר). להעלות את המחיר בקונסולו תאני עוד יכול להבין, חלק לא קטן מזה הולך ל MS וסוני אבל במחשב באמת שאין הצדקה, מנצלים בשביל לעשות רווח גדול יותר על חשבון שחקני המחשב :P

אחרי זה עוד הם בוכים שאנשים לא רוצים לשלם...

פורסם
  • מחבר

הם כנראה רוצים להרוויח כמה שיותר לפני מכירות ה x-mas :P

פורסם

אפשר לקנות ב 15$ מ GMG עם אחד מהקופונים הבאים:

PCGMR-ALLIN-GREEN

ORDER-NTCOM-PLETE

פורסם
  • מחבר

תודה קניתי

ב 15$ זה הרבה יותר שווה

פורסם

הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם.

אנשים קונים משחקים מלאים ב60$... קונים DLC ב15$... המפיצות רואות כי טוב ומוכרות DLC ב20$...

מזל ששוק המשחקים הוא שוק מאוד טרנדי ומשחקים בני חצי שנה עד שנה כבר נחשבים לישנים ומוכרים אותם בהנחות ענק ;D

שרפתי כשמונה שעות על צד אחד בDawnguard, כשמשחקים בשווי 60$ שורפים לך פחות (MW3 עם 5 שעות קמפיין)

אז המחיר שווה.

השלבים מעוצבים בצורה מדהימה יותר ממשחק מקורי. עלילה בסדר. תוספות מעולות.

עכשיו אני משחק עם הצד השני. השלבים זהים, כן, אבל הם בנוים בצורה כל כך טובה שכיף לחזור גם בפעם השניה.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בו כמה שעות ואני עדיין לא חושב שהוא שווה 20$.

15$ הוא כן שווה, אבל לא יותר. בכל זאת, זה DLC. ב20$ אפשר להשיג משחקים שישרפו לך הרבה יותר זמן...

מה שכן הוא הרבה יותר טוב מהרבה DLC אחרים שראיתי בזמן האחרון.

אם להסתכל על DLCים אחרים שמוסיפים אולי 2 שלבים ועוד נשק אחד ומתומחרים ב15$, איו ספק שDawnguard לוקח פה ובגדול, גם מבחינת התוכן שהוא מוסיף, עלילה והכל פשוט בנוי מעולה

JupitersCock יש לי שאלה לגבי העלילה של Dawnguard, מקווה שתוכל לענות אחרי הזמן שהשקעת בו. מי שלא רוצה ספויילרים שיפסיק לקרוא כאן.

מהר מאוד מגיעים לשלב שצריך לאסוף את ה elder scrolls, אבל אם לא התחלתי את הקווסט הראשי במשחק ואני מוצא את הscroll בקווסט של dawnguard (ה dragon, זה שצריך כדי ללמוד את dragonred) איך זה משפיע על הקווסט הראשי של המשחק? הרי חתכתי פה חצי (אם לא יותר) מהקווסט הראשי של המשחק.

בשלב הזה התחלתי את הקווסט הראשי ועצרתי עם dawnguad עד שאני אשיג את ה elder scroll, אבל מעניין אותי לדעת מה היה קורה אם לא היתי מתחיל אותו

עכשיו שאני חושב על זה, נראה לי אני אתחיל אחרי dawnguard משחק חדש ואנסה את זה, גם ככה תכננתי להתחיל שחקת חדש בשביל dawnguard אבך סתם היתי עצלן להתחיל לשחק מחדש ;D

• 3 חודשים מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים