עבור לתוכן

usb 3.0

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב של hp דגם pavilion g6 1020j ואין לי בו יציאה של usb 3.0 אלא רק 2.0 ורציתי לדעת אם יש דרך להכניס למחשב הזה חיבור usb 3.0?

ולידע כללי אני צריך usb 3.0 כי יש לי מכשיר שעובד רק עם usb 3.0

פורסם

איזה עוד יציאות יש למחשב? eSATA? PCIe?

פורסם
  • מחבר

3Xusb2.0

vga

hdmi

audio in\out

sd reader

ethernet

פורסם

אם יש לך ExpressCard, אז כן.

פורסם
  • מחבר

אין לי בגלל זה הבאתי את המוצר הראשון

מתאם מexpress card ל usb 2.0

פורסם

אז מה הרווחת בזה? חיברת USB3 לUSB2.

פורסם
  • מחבר

הרווחתי חיבור usb 3 שאין לי במחשב ואני צריך בשביל כרטיס הקלטה שיש לי שלא עובד עם usb 2

השאלה רק אם זה יעבוד

פורסם

תן דגם של הכרטיס.

יש סיבה לכך שמוגדר חיבור רק דרך USB3, וזה קצב העברה של נתונים. אם הקצבים באמת גבוהים, לא יעזרו לך כל ההתחכמויות.

פורסם

בנוסף למה שנכתב מעלי, USB3 מסוגל לספק יותר חשמל מאשר USB2, לכן הפיתרון של לקחת 2 מתאים עלול לעבוד באופן לא יציב או שלא לעבוד כלל

פורסם
  • מחבר

זה המוצר

http://www.blackmagicdesign.com/products/intensity/

אני ישמח אם תגידו לי בהתחשב למהיריות\המתחים\ ההבדלים האחרים שמהבדים מהקומבינה של העברת usb3 ל usb2 דרך מה שהבאתי (או אם יש לכם דרך אחרת שתעבוד יותר טוב אז אני ישמח) זה יעבוד?

פורסם

זה לא יעבוד.

פורסם

תגיד לי, אתה צוחק??

כמו שכבר כתבו מתחתי, זה לא יעבוד, אבל הנה ההסבר.

הכרטיס שהבאת נועד לדגימת אודיו ווידאו מ- HDMI בקצבים גבוהים בהרבה ממה ש- USB2 מסוגל להעביר (בהערכה שמרנית שלי, כדי להעביר וידאו FULL HD, תצטרך 24 ביט לפיקסל, כפול 1920x1080 פיקסלים, כפול 60 פעם בשניה, סה"כ 2.78 גיגהביט לשניה, וזה עוד לא כולל:

תקורה של הפרוטוקול

העברת אודיו

העובדה שהכרטיס הנ"ל דוגם וידאו עם 10 ביט לצבע ולא 8 ביט כמו שחישבתי

כל נסיון עקלקל לחבר כרטיס כזה שמצריך USB3 דרך שורה של מתאמים, רק יגרום לתוצאה גרועה עוד יותר.

זה המוצר

http://www.blackmagicdesign.com/products/intensity/

אני ישמח אם תגידו לי בהתחשב למהיריות\המתחים\ ההבדלים האחרים שמהבדים מהקומבינה של העברת usb3 ל usb2 דרך מה שהבאתי (או אם יש לכם דרך אחרת שתעבוד יותר טוב אז אני ישמח) זה יעבוד?

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי תודה רבה

יש דרך אחרת לחבר את זה למחשב שלי או שאין לי שום דרך להשתמש בכרטיס הנ"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים