פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים הדבר הכי דפוק שראיתי בחיים שלי או שמופיע לי LOGIN ואז כשאני לוחץ על זה הוא כותב PLAYING למרות שהמשחק בכלל לא מותכן או שלא מופיע כפתור בכלל גם כשאני מצליח להגיע למצב שיש כפתור של INSTALL אז אי אפשר ללחוץ עליו לא מצאתי גם שום דבר בגוגל שיעזור לסדר את זה
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים משחק מאוד כיפי. השדרנים דומים ל SNMC, אבל אין גיוון בטקסטים (אחרי כמה דקות מתחיל להימאס).נורא אהבתי.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים צודק.. הם צריכים להוסיף לשדרנים עוד טקסטים..מה ששמתי לב עכשיו, ברגע ש"נשבר" הMP5, האקדח הרבה יותר יעיל ממנו. הצלחתי להשיג הרבה יותר הריגות עם האקדח ממה שניסיתי עם ה MP5 ה"שבור"
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים אם תכנסו מהר למרקט extended magazine לאקדח במבצע מדהים.. הוא בחינם לזמן מוגבל מאוד! לפחות עד שאחד המפתחים יגלה את הבאג אבל זה לא שווה את זה, זה מוסיף רק 3 כדורים לאקדח...
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מתסכל, המשחק תוקע לי את המחשב (freeze)בהתחלה האשמתי את הכרטיס (110 מעלות ;D ) אבל זה קורה רק במשחק הזה.קורה למישהו?
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים לא. עובד מעולה... אבל תבדוק את הכרטיס, לא נראה לי שהוא אמור להגיע לטמפרטורות כאלו...אגב יש גם מבצע על חולצה ומכנס ששניהם גם בחינם (ונותנים די הרבה style points), אז אני מניח שה extended mag לא היה באג אלא משהו מכוון (נראה לי שהוא עדיין בחינם)
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר למי ששוקל לקנות כוונת ולא יודע מה זה ה AIM POINT אז זה בעצם הכוונת ההולוגרפית המוכרת, לקחתי אותה ל MP5 והנה הדשוט נדיר עם האקדח:
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים אני מתלבט אם לקנות עכשיו את ה AK, או לקנות כוונת לMP5, כנראה הולוגרפית כי היא יותר זולה מהרד-דוט... יש לי עוד קצת כסף לאסוף לAK, אבל לא יקח לי יותר מידי זמן. cactus אני משחק כמעט רק עם אקדח, הרבה יותר יעיל לטווח ארוך כזה, ואני כבר די טוב איתו. אני מנסה להעלות וידאו אחד כזה, אבל וגאס מסרב לשתף פעולה
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר קניתי את האוג AUG ולא אהבתי אותו.את ה MP5 אני די אוהב וטוב שהוא הנשק ברירת המחדל רק מבאס שהוא נהרס מהר.אולי הנשק הבא שאנסה הוא ה AK למרות שנראה לי שהוא מגביל בתנועה קצת (כמו האוג)
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים אני לא מת על הMP5, והAUG סבבה ממה שיצא לי לנסות. בינתיים הרשימת קניות שלי היא AK, D.Eagle וכמובן כמה מודים לשניהם...מה הכוונה מגביל בתנועה? לא שמתי לב למשהו כזה
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מתסכל, המשחק תוקע לי את המחשב (freeze)בהתחלה האשמתי את הכרטיס (110 מעלות ;D ) אבל זה קורה רק במשחק הזה.קורה למישהו?מסתבר שזו בעיה שכנראה קשורה ל-realtek ו-punkbuster. השבתת התקני אודיו פותרת את הבעיה
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר כן למה לא? זה בחינם.מה הכוונה מגביל בתנועה? לא שמתי לב למשהו כזההכוונה היא שהתנועה יותר קלילה עם ה MP5 מאשר עם האוגיותר מזכירה תנועה של קול אוף דיוטי למשל.לאוג יש עיצוב ואחיזה שמזכירים לי אחיזת מטול מ MW2 אולי כי הוא קצת אלכסוני
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים גיימספוט מחלקים 10000 קודים שמזכים ב D.EAGLE וכוונת AIM POINT כל מה שצריך זה להרשם בקישור http://www.gamespot.com/event/codes/bullet_run_gear_giveaway/ יפה מצידם, חסכו לי 35K קרדיטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.