עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

פתיחת מכשיר נוקיה ל-sim free

Featured Replies

פורסם

היות והחברה הסלולרית מחוייבת לעשות זאת ללא תשלום, נראה לי שהדיון חוקי.

מדובר בנוקיה 2610 (מיושן, אבל מתפקד מצוין כטלפון) שנקנה מאורנג'. חיפוש בגוגל לא העלה משהו שיעשה את העבודה, אך נתקלתי בטענות שגם אין אפשרות למצוא קודים רלוונטיים, אלא רק לפנות למעבדה. אילו אמצעים מיוחדים יש למעבדה?

איני מתלהב ללכת למרכז שירות של אורנג' עקב זמני המתנה ארוכים.

אם מישהו מכיר פתרון, אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

יש לי אותו מכשיר בדיוק. הלכתי לפני חודש לאורנג' (בגלילות) כדי לפתוח אותו, לא הייתי צריך להמתין דקה, ותוך חמש דקות פתחו לי אותו.

פורסם
  • מחבר

לא היית צריך להמתין דקה כי לא היו אנשים, או מסיבה אחרת?

אשמח גם לדעת מדוע כל כך קשה למצוא קוד באינטרנט...

פורסם

לכל מכשיר יש קוד בנפרד,כך שזה מאד קשה עד כמעט בלתי אפשרי לפתוח את המכשיר בבית כי בסה"כ יש לך כ 4 או 5 נסיונות של פתיחה,ואם לא הצליח המכשיר ננעל.,לי היה מקרה בסלקום שנציגת שירות לא הצליחה לפתוח את המכשיר ,הלכה והביאה לי מכשיר חדש ללא עולת!

פורסם

לא היית צריך להמתין דקה כי לא היו אנשים, או מסיבה אחרת?

בשביל לפתוח מכשיר צריך ללכת לשירות טכני, לא לשירות לקוחות. רוב האנשים שבאים למרכז השירות באים לשירות הלקוחות, ולא לשירות הטכני, ככה שהתור לשירות טכני בד"כ ריק.

פורסם
  • מחבר

^ כשהלכתי לפלאפון עם מכשיר אחר, בשירות הטכני הפנו אותי לשירות לקוחות, שם פתחו לי את המכשיר לאחר ש"התעניינו" מדוע אני רוצה להפוך אותו לסים-פרי, והציעו לי לעבור לתכנית החדשה של 99 ש"ח לחודש, כאשר החשבונית הממוצעת שלי הייתה 20 ש"ח בחודש, וזה בגלל שהתכנית שלי הייתה ישנה - ישבתי חצי שעה מול הנציג...

פורסם

בגלל זה כשבאתי אליהם (לאורנג') ושאלו אותי למה אני רוצה לפתוח את המכשיר, אמרתי "סתם כי בא לי". אמרו לי שוב ושוב שאני יכול לשדרג את התכנית שלי, ואמרתי להם שאני פשוט לא מעוניין.

פורסם

בסלקום חיכיתי 5 דקות בתור, הגעתי לנציג, ביקשתי להפוך את המכשיר לסים פרי, אמר אין בעיה, הלך לחדר אחורי למשך 3 דקות, חזר, אמר לי בבקשה וזהו. no fuss.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה כשבאתי אליהם (לאורנג') ושאלו אותי למה אני רוצה לפתוח את המכשיר, אמרתי "סתם כי בא לי". אמרו לי שוב ושוב שאני יכול לשדרג את התכנית שלי, ואמרתי להם שאני פשוט לא מעוניין.

אתה חושב שאמרתי משהו אחר?

אין ברירה - אלך לאורנג'...

פורסם

אז כנראה אורנג' קצת יותר טובים מפלאפון בקטע הזה.

פורסם

פתחתי מכשיר מאורנג' ומכשיר מפלאפון

בשתי המקרים ללא שום בעיה אמרתי לנציג מה אני צריך שלחו אותי למקום המתאים ותוך כמה דק' הכל מוכן.

נראה לי שבפלאפון שאלו למה אמרתי שאני טס לחול וזהו

פורסם
  • מחבר

עדכון: לאחר שעה של המתנה באורנג', נאמר לי שהקוד למכשיר לא מופיע במערכות. הוצע לי לבוא ביום אחר בו יהיה נוכח טכנאי, או להשאיר להם את המכשיר.

יש לציין שהדבר מנוגד להוראות משרד התקשורת, לפיהן יש לפתוח את המכשיר באופן מיידי.

http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/2505.pdf

עדכונים נוספים בהמשך.

פורסם

חצופים בהחלט.

אם ממשיכים לעשות בעיות אפשר לכתוב לנציב פניות הציבור שלהם והוא מחוייב לענות תוך 21 ימים

פורסם

עדכון: לאחר שעה של המתנה באורנג', נאמר לי שהקוד למכשיר לא מופיע במערכות. הוצע לי לבוא ביום אחר בו יהיה נוכח טכנאי, או להשאיר להם את המכשיר.

הם פשוט משקרים. אני עשיתי את זה עם אותו מכשיר בדיוק, ולא הייתה להם שום בעיה.

פורסם

אצלי בסלקום, לא הצליחו בכלל לפתוח את המכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.