פורסם 2012 ביולי 3013 שנים שלוםהתחלתי לאחרונה ללמוד תכנות שרתיםכרגע אני עובד עם EQLIPSE J2E ו JBOSSבניתי את הדף JSP ומופיע לי באקלפס הכתובת של הדףhttp://localhost:8080/XXXX/XXX.jspלדוגמה.הבנתי שאני יכול להתחבר ממחשב אחר לפי הכתובת אי פי כל עוד ה JBOSS רץ, ולראות את האתר.אבל אני לא מצליח.אך עושים את זה?
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים איך בדיוק ניסית להתחבר ממחשב אחר?החלפת את ה-localhost בשם או כתובת ה-IP של המחשב שעליו רץ השרת?וידאת שהפורט הזה פתוח בפיירוול שמותקן על המחשב? (בהנחה שיש אחד כזה)אם אתה מנסה לגשת למחשב מרשת חיצונית, וידאת port forwarding?
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים מחבר ניסיתי להתחבר ממחשב אחר שנמצא באותה רשת, עם הכתובת IP של המחשב שעליו יושב ה JBOSS
פורסם 2012 באוגוסט 1913 שנים אתה צריך לנסות קודם לגשת לכתובת IP + PORT של המחשב בו יושב JBOSS (בלי כתובת מלאה) ולראות שJBOSS נותן לך איזשהי הודעה (אפילו דף לא נמצא - הודעה של JBOSS ולא הדפדפן).אם זה הצליח תראה מה הPATH שמוגדר לך בקובץ web.xml , אותו יש לשרשר לכתובת הנ"ל.ורק בסוף יש לשרשר את שם הדף.אתה מפתח JSP עם servlet או משתמש באיזשהו framework?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.