עבור לתוכן

עזרה - סוללה Dell Inspiron 1545

Featured Replies

פורסם

היום פתאום קפצה לי הודעה במחשב הנייד שרצוי להחליף סוללה.. פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה כזאת.

החלטתי לתת לסוללה להתרוקן לגמרי ואז להטעין אותה במלואה ולראות אם ישתנה משהו.

25 דקות השתמשתי במחשב שהוא מראה 0% סוללה! זה הגיוני?

ובמקרה והמחשב עדיין יראה את ההודעה-לקנות סוללה חדשה? מקורית? ראיתי שיש הבדלים גדולים במחיר בין סוללה לא מקורית למקורית.

הנה לדוגמא סוללה שמצאתי ב EBAY

http://www.ebay.com/itm/9-Cell-Battery-for-Dell-Inspiron-1525-1526-1545-RU586-0WK379-0X284G-0XR693-M911G-/170863131443?pt=Laptop_Batteries&hash=item27c83c7b33

---

תודה מראש

פורסם

בדיקת מצב סוללה ואו חיבור ספק כוח

1. הפעל את המחשב, ובזמן שרואים את לוגו DELL לחץ מקש F2

2. מסך ברקע אפור בהגדרות הביוס תסתכל מה כתוב לך ב Battery Information ויהיה לך רשום אם המחשב מזהה את עוצמת הספק כוח ואם הסוללה תקינה או לא .

קישור תמונה להמחשה

http://www.upf.co.il/file/70143961.html

פורסם
  • מחבר

רשום לי Low, יכול להיות יותר גרוע? ממה זה נגרם בכלל? ואשמח אם תוכלו לענות על השאלות לגבי הקנייה.

פורסם

יותר יקר מ EBAY אבל אני מאמין שיש להם אחריות על הסוללות

http://www.batteries.co.il/svllh-hlvpit-lmhwb-ibm-dgm-cl7169b-58.html

בכל מקרה למחשב הבא ולסוללה הבא עם אתה עובד זמן ממושך עם המחשב מחובר לחשמל תפרק את הסוללה מהמחשב

ובכל מקרה תשתדל לפרוק אותה כמעט לחלוטין בין הטעינות ותן לה טעינה מלאה למאה אחוז עם אפשר

פורסם
  • מחבר

יותר יקר מ EBAY אבל אני מאמין שיש להם אחריות על הסוללות

http://www.batteries.co.il/svllh-hlvpit-lmhwb-ibm-dgm-cl7169b-58.html

בכל מקרה למחשב הבא ולסוללה הבא עם אתה עובד זמן ממושך עם המחשב מחובר לחשמל תפרק את הסוללה מהמחשב

ובכל מקרה תשתדל לפרוק אותה כמעט לחלוטין בין הטעינות ותן לה טעינה מלאה למאה אחוז עם אפשר

סוללה חלופית מחזיקה כמו הסוללה המקורית?

ותודה רבה על העצות.

פורסם

עצות לא טובות.

כשמפרקים את הסוללה מהמחשב - יש מחשבים שיגבילו את ביצועי המעבד / השבב הגרפי. כמו כן מאבדים את הניידות של המחשב. תקנה כבר מחשב שולחני וזהו.

לפרוק את הסוללה כמעט לחלוטין לא יעשה לה שום דבר טוב יותר מלהשתמש בה כרגיל, לפרוק ולטעון כשזה נוח לך.

סוללה חלופית מחזיקה כמו הסוללה המקורית?

בסוללות, מקוריות, חליפיות וכו' - אי-אפשר אף פעם לדעת שום דבר בוודאות מראש. בממוצע סוללות חליפיות פחות איכותיות (זו אחת הסיבות למה הן יותר זולות), אבל זה לא מעיד דבר על סוללה ספציפית שתהיה לך.

פורסם

גם לבן דוד שלי היתה את אותה בעיה עם הסוללה, על הדרך הוא גם החליף לגמרי את המטען מחשש שגם הוא עושה בעיה ולא מטעין את הסוללה כראוי.

עם הדגם הספציפי הזה, כמו שלך.

ה-9 תאים בולטת מאחורי המחשב וגם כבדה יותר.

אין טעם לקנות בארץ סוללות חלופיות כי המחיר הוא מוגזם מאד ובמחיר שהן נמכרות אפשר לקנות 3-4 סוללות חלופיות שיספיקו לך ליותר זמן.

בכל אופן, לדעתי תזמין לעצמך סוללת 6 תאים שתמצא ב-EBAY, לאחר שתקבל את הסוללה תוודא שגם המטען תקין ומטעין אותה כראוי. במידה ולא אז תקנה גם מטען חדש.

פורסם

גם לבן דוד שלי היתה את אותה בעיה עם הסוללה, על הדרך הוא גם החליף לגמרי את המטען מחשש שגם הוא עושה בעיה ולא מטעין את הסוללה כראוי.

עם הדגם הספציפי הזה, כמו שלך.

ה-9 תאים בולטת מאחורי המחשב וגם כבדה יותר.

אין טעם לקנות בארץ סוללות חלופיות כי המחיר הוא מוגזם מאד ובמחיר שהן נמכרות אפשר לקנות 3-4 סוללות חלופיות שיספיקו לך ליותר זמן.

בכל אופן, לדעתי תזמין לעצמך סוללת 6 תאים שתמצא ב-EBAY, לאחר שתקבל את הסוללה תוודא שגם המטען תקין ומטעין אותה כראוי. במידה ולא אז תקנה גם מטען חדש.

בהסבר שלי רשום כיצד לבדוק את המטען, במידה והוא מזוהה בביוס והוא מקורי = תקין .

פורסם

רשום לי Low, יכול להיות יותר גרוע? ממה זה נגרם בכלל? ואשמח אם תוכלו לענות על השאלות לגבי הקנייה.

אני ממליץ לרכוש סוללה מקורית, חליפית לעיתים עושה בעיות בזיהוי , זו רק המלצה תעשה מה שמתאים לך .

חנות לדוגמא, המחיר גבוהה, ממליץ לבדוק מחירים בעוד מקומות בארץ, או לרכוש בחו"ל אבל מקורי .

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7192&salenum=#

פורסם

המחשב עצמו בכלל שווה כ- פי2 מעלות של סוללה מקורית (455 ש"ח לדוגמא :o ), כך שלהשקיע במיוחד דווקא בסוללה אני לא רואה טעם. :nixweiss:

פורסם

עצות לא טובות.

כשמפרקים את הסוללה מהמחשב - יש מחשבים שיגבילו את ביצועי המעבד / השבב הגרפי. כמו כן מאבדים את הניידות של המחשב. תקנה כבר מחשב שולחני וזהו.

יש אנשים שמשאירים את המחשבים דלוקים מחברים לחשמל באופן קבוע ימים ושבועות בלי לנתק אותם אם אתה טוען שזה לא פוגע בסוללה אז טוב לדעת

לפרוק את הסוללה כמעט לחלוטין לא יעשה לה שום דבר טוב יותר מלהשתמש בה כרגיל, לפרוק ולטעון כשזה נוח לך.

לפי מיטב ידיעתי יש סייקלים שהסוללה עושה אתה טוען שאני יכול לחבר את הנייד שלי לטעינה 10 פעמים ביום כל פעם חצי שעה וזה לא יפגע בסוללה ?

בסוללות, מקוריות, חליפיות וכו' - אי-אפשר אף פעם לדעת שום דבר בוודאות מראש. בממוצע סוללות חליפיות פחות איכותיות (זו אחת הסיבות למה הן יותר זולות), אבל זה לא מעיד דבר על סוללה ספציפית שתהיה לך.

פורסם

כן, זה מה שאני טוען. מסתובבות ברשת המון עצות כאלה ואחרות על איך צריך לשמור על סוללה של מחשב נייד. רובן פשוט ממוחזרות ומתגלגלות כך שנוצר רושם של הסכמה כללית בעוד שכמעט אף אחד לא באמת בחן אותן לעומק. כל שאני יכול לומר הוא שמנסיוני עם מחשבים ניידים לא מצאתי שום קשר בין העצות האלה לבין המציאות.

פורסם

יש בדל אפליקציה פשוטה שניתן "ליתר ביטחון" להפסיק את הטעינה עד לאתחול המחשב הבא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים