עבור לתוכן

קניה קבוצתית INTEL SSD 330 120GB - נסגרה. הגרלה בקרוב.

כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות? 583 הצבעות

1. 1. כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אם לא המכירה הקבוצתית, היית קונה את הכונן ביותר מ-500 שקל היום.

• תגובות 523
  • צפיות 115.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים, תוך יומיים הRETAIL יהיה בכל הסניפים של אייבורי, תיהנו מהמחיר המעולה שקיבלנו ותפסיקו בבקשה להספים ולהזכיר את החנות השנייה שכבר לא רלוונטית לדיון.

תודה על ההבנה, וסליחה אם אני נשמע קצת תוקפני פשוט יש לי היום לחץ מטורף בעבודה.

:)

היום הייתי באייבורי, נאמר לי שברמת העיקרון אין בכלל בארץ, תוך שבוע בסניפים.

אחרי שבקשתי שיבדוק עם מנהל הוא טען שאולי תוך יומים שלושה אבל לפי מה שרשום לו זה תוך שבוע.

בכל אופן אני שמח שבשורה התחתונה כולנו קבלנו מחיר נמוך.

אחת הקניות הטובות שנכנסתי אלהם, תודה - תמשיך ככה! :hi:

פורסם

חברים, תוך יומיים הRETAIL יהיה בכל הסניפים של אייבורי, תיהנו מהמחיר המעולה שקיבלנו ותפסיקו בבקשה להספים ולהזכיר את החנות השנייה שכבר לא רלוונטית לדיון.

:)

לולא החנות ה"לא רלוונטית", למיטב הבנתי המחיר היה נשאר 500 ש"ח... תחרות היא דבר מבורך.

פורסם

היום הייתי באייבורי, נאמר לי שברמת העיקרון אין בכלל בארץ, תוך שבוע בסניפים.

אחרי שבקשתי שיבדוק עם מנהל הוא טען שאולי תוך יומים שלושה אבל לפי מה שרשום לו זה תוך שבוע.

בכל אופן אני שמח שבשורה התחתונה כולנו קבלנו מחיר נמוך.

אחת הקניות הטובות שנכנסתי אלהם, תודה - תמשיך ככה! :hi:

כל המידע שאני מפרסם כאן לגבי המכירה, מגיע אליי הרבה לפני שזה מגיע למנהלי סניפים של אייבורי.

בגלל זה אני בכלל לא מופתע שמי שדיברת איתו באייבורי לא ידע לענות נכון על שאלתך. ;D

פורסם

קניתי את האחרון שהיה במלאי :silly:

שיגעתי את המוכר שאני מגיע ושישמור לי את זה ולמזלי הוא אפילו לא היה צריך.. הגעתי ראשון קניתי ואחרי באו עוד שתי אנשים ובקשו גם ואמרו להם שאני קניתי את האחרון.. אני אומר לכם היה להם מבט של רצח בעיניים חח..

בכל מקרה שאפו למארגני הקבוצה שיחקתם אותה! ויאללה עוד דברים כאלה!! חח שכל חודש חודשיים אני ישדרג את המחשב עוד xD

פורסם

שאלה?

יש סיכוי שIVORY ו- KSP תיאמו את המחיר הסופי כדי לא לספוג הפסד מחירים ולרדת עוד?

זה נראה לי קצת מוזר ששניהם עצרו על 450 בדיוק שKSP בדרך כלל תמיד יורידו יותר מהחנות השנייה(לפי ההיסטוריה)...

קצת מחשיד... ???

פורסם

שלום ושבוע טוב לכל חברי הקהילה,

בואו נעשה קצת סדר בבלאגן עם תשובות רשמיות שלנו:

ראשית, הכוננים יגיעו באריזות ה-Retail הכוללות גם מתאם וכבל SATA.

שנית, כבר ביום שלישי הקרוב (בעוד יומיים) יגיעו הכוננים לסניפים בפריסה ארצית והמשתתפים ברכישה יוכלו להגיע ולהתחדש בכוננים שלהם- מומלץ בחום לחכות להודעת ה-SMS שמזמינה אתכם לאיסוף המוצר כדי להבטיח איסוף מוצלח וזריז.

האחריות והשירות ינתנו על ידי אייבורי עצמה מטעם היבואנים לישראל- חברת איסטרוניקס בע"מ וחברת חיון מחשבים בע"מ.

הפתעה נוספת בשבילכם- אייבורי ואינטל במגעים עם מנהלי הקהילה לגיבוש הגרלת פרסים בין הרוכשים במידה והמכירה הקבוצתית תגיע ל-150 כוננים. נעדכן אתכם בהמשך עם כל הפרטים...

שמח לענות וכאן לשירותכם בכל שאלה, התייעצות או בירור

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

הגרלה? רעיון לא רע.

מה שכן אני ממליץ לכם לשפר את השירות לקוחות שלכם.

לדעת דרך הטלפון אם x מוצר נמצא במלאי או לא זה דבר בסיסי.

לא בכל עיר יש לכם סניף..

פורסם

הגרלה? רעיון לא רע.

מה שכן אני ממליץ לכם לשפר את השירות לקוחות שלכם.

לדעת דרך הטלפון אם x מוצר נמצא במלאי או לא זה דבר בסיסי.

לא בכל עיר יש לכם סניף..

אני כ"כ מסכים, חוסר האפשרות לברר באתר או אפילו בטלפון זמינות מלאי פשוט לא מתקבלת על הדעת, לחנות המתחרה יש את השירות הזה ישירות מהאתר כבר שנים, מה כ"כ קשה להטמיע כזאת מערכת גם באייבורי? כולה מיזוג עם הסאפ שגם ככה מנהל את המלאי.

בקשר להגרלה, גימיק נחמד, בשביל להיות יותר מזה הפרסים צריכים להיות מעניינים.

פורסם

אני מצפה בתור קבוצה שאמורה להיות בסופו של דבר "סגורה" לקבל מחיר בלעדי - מה בכייני בזה או לא מובן בזה?

כנראה מושג "קבוצת רכישה" התפתח ונהיה קצת שונה לעומת מושג שכולם מכירים וכאשר פותחים קבוצת רכישה, צריכים להגדיר אם קבוצה היא פתוחה או סגורה. אני (ומספר אנשים אחרים) בדרך כלל כאשר נמצאים ברשימת תפוצה של מומחה שיש לו קשרים גדולים בשוק, מקבלים הנחה טובה בתור אנשים ש"במעגל פנימי", אולם בתנאי שאף אחד לא מגלה את זה/קוד של קופון וכו' שזה מגדיר קבוצה כ"קבוצה כסגורה".

חיסרון של קבוצה פתוחה הוא לדעתי כאשר יש כמות מוגבלת המיועדת למספר אנשים שטרחו להשתתף ולהיות אקטיביים בקבוצה, פתאום נמכרת למישהו אחר עקב דליפת אינפורמציה למקומות אחרים והכל בגלל הגישה חופשית לקבוצה פתוחה בה מתנהלת רכישה.

כל המידע שאני מפרסם כאן לגבי המכירה, מגיע אליי הרבה לפני שזה מגיע למנהלי סניפים של אייבורי.

בגלל זה אני בכלל לא מופתע שמי שדיברת איתו באייבורי לא ידע לענות נכון על שאלתך.

קשרים או שאתה עובד באייבורי?

פורסם

אני לא מבין איך הקנייה מתרחשת אני פשוט קונה את הכונן בKSP או דרך הפורום הזה?

פורסם

הפתעה נוספת בשבילכם- אייבורי ואינטל במגעים עם מנהלי הקהילה לגיבוש הגרלת פרסים בין הרוכשים במידה והמכירה הקבוצתית תגיע ל-150 כוננים. נעדכן אתכם בהמשך עם כל הפרטים...

איך ניתן לדעת כמה אנשים רכשו את הכוננים מהאתר וכמה ללא קשר?

לדוגמה - רכשתי את הכונן באינטרנט מאייבורי, ללא הזדהות שקשורה ל-hwzone, איך תדעו להתייחס לכך בהגרלה?

פורסם

גם אני כרגע הזמנתי באינטרנט בKSP אני יכול להשתתף בהגרלה?

פורסם

איך ניתן לדעת כמה אנשים רכשו את הכוננים מהאתר וכמה ללא קשר?

לדוגמה - רכשתי את הכונן באינטרנט מאייבורי, ללא הזדהות שקשורה ל-hwzone, איך תדעו להתייחס לכך בהגרלה?

שאלה טובה..

גם אני כרגע הזמנתי באינטרנט בKSP אני יכול להשתתף בהגרלה?

חחחח.. גאון!..

ותודה, גם אני הזמנתי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים