עבור לתוכן

הורדת כתוביות - בדרך הקלה SubiT 2.0

Featured Replies

פורסם

אהלן, בהמשך לשירשור הקודם שנפתח פה, אני שמח לבשר על יציאת הגרסא החדשה של SubiT, גרסא 2.0

אז מה זה בעצם SubiT? סאביט היא תוכנה להורדת תרגומים במגוון שפות וממגוון אתרים, פירוט מלא ניתן למצוא כאן

את התוכנה ניתן להוריד מכאן

http://subit-app.sourceforge.net/

ואנחנו כמובן נשמח לשמוע הערות\הארות וכל דבר אחר שתרצו :xyxthumbs:

• תגובות 34
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הכבוד!

אני משתמש בתוכנה הזאת כל הזמן וזאת אחלה תוכנה, אני רואה שהוספתם את מה שהיה מבוקש - חיפוש בו זמני בכל האתרים, וחיפוש של שפות לפי הסדר.

רק חשוב להזכיר למחוק את התוכנה הישנה כפי שרשום בהוראות (להסיר מה-context menu) לפני שמתקינים את הגירסה הישנה!

הערות:

1. אי אפשר לבחור איפה להתקין את התוכנה - משהו די בסיסי.

2. אם משנים את גודל החלון אז הוא לא נשמר לפעם הבאה, ניסיתי לחפש בקבצים של התוכנה את גודל החלון הדיפולטי אבל הניסיון העלה חרס.

3. קצת איטי יותר מהגירסה הקודמת לפי מה ששמתי לב, אבל זה יכול להיות בגלל החיפוש במספר אתרים בו זמנית?

יש דבר נוסף שאני לא יודע אם זה באג או בכוונה, אבל אם נמצאה גירסה מתאימה עדיין צריך לבחור אותה ואין הורדה ישירה כמו בגירסה הקודמת? כי זה מה שקורה בכל הסרטים שניסיתי.

באג: חיפשתי shrek the third, וחלק מהתוצאות היה רשום שזה כתוביות בעברית (מאתר OS) אבל שהורדתי את הכתוביות התברר שזה כתוביות באנגלית.

תודה רבה וכל הכבוד על המשך פיתוח התוכנה, דרך צלחה!

פורסם

כל הכבוד!

תודה רבה על הזמן שאתם משקיעים ועל היוזמה הנהדרת! תותחים! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

exzt, תודה רבה :)

noodle,

1. דווקא ההתקנות היום הולכות לכיוון ההפוך - להציק כמה שפחות למשתמש. בכל מקרה, ההתקנה מתבצעת אל תוך הערך של משתנה המערכת appdata.

2. אין ל-SubiT מנגנון ששומר את גודל החלון עבור הפתיחה הבאה של התוכנה

3. הרעיון ב-FLOW הנוכחי הוא לנסות קודם כל את כל האופציות כדי למצוא התאמה מלאה לגרסא, ורק אחר כך, אם לא מצליחים, לשאול את המשתמש, זה אומר שאתה מקבל איטרציה על כל הספקים שבחרת במידה ולא נמצאה התאמה מלאה.

4. התוכנה מבקשת ממך לבחור סרט, או רק גרסאות?

5. זו כבר בעיה ברמת המאגר של OS

פורסם

תודה על התשובות!!

1. לא מכיר את המגמה - מספר התוכנות שנתקלתי בהן שלא שואלות היכן להתקין הוא מעט ביותר עד לא קיים.

4. התוכנה מבקשת גם שם של סרט + גירסה מתאימה, לדוגמא, הרצתי subit על titanic (שם הקובץ כולל את כל הפרטים, גירסה, קבוצת הפצה וכו'), באחת הרשומות שהופיעו, הופיע הסרט הנכון אבל גם הופיעו גם כל מיני רשומות שבשמן מוזכר טיטאניק, וברשומה הראשונה אם נכנסים אליה אז יש את קובץ כתוביות שמהווה התאמה מלאה לשם הסרט - אז למה התוכנה לא מורידה את הקובץ הנ"ל ישר (כמו בגירסאות הקודמות).

פורסם
  • מחבר

• סבבה, הכנסתי את זה כנקודה לבחינה. הסיפור הוא שאם לדוגמא אתה מחליט להתקין את התוכנה ב-Program Files, אז מווינדוס Vista אתה נדרש להיות בעל הרשאות Admin כדי לבצע שינוי בתיקייה, מה שאומר, שעידכונים אוטומטיים לא יעבדו במקרה כזה. בנוסף כיום קובץ ההגדרות נמצא תחת התיקייה הראשית של SubiT וגם שינוי שלו לא יהיה אפשרי במצב של חוסר הרשאות
  • השאלה היא אם בשם הקובץ מופיע בפירוש Titanic, ובנוסף האם בתוצאות שקיבלת, התבקשת לבחור גרסא - Please select a version.
    שים לב שזה לא אומר שלא הופיעו לך בצד שמאל (עמודת ה-Movies) גם כן תוצאות - אנחנו כן רוצים לאפשר לך בכל זאת לדפדף בין הסרטים שחזרו...
    אם תוכל לפרסם Screenshot של התוכנה המדובר, נראה לי שיהיה הרבה יותר קל להבין את המצב :)

פורסם

titanic.jpg

כפי שאתה רואה, ישנה גירסה מתאימה אבל התוכנה לא מורידה אוטומטית, זה הפיצ'ר הכי נוח בגירסאות הקודמות, אולי זה רק באג אצלי?

ניסיתי על סרטים אחרים גם ואותו הדבר.

פה גם ניתן לראות למה נוח שהתוכנה תשמור את גודל החלון כפי שהותאם, לרוב יש שמות ארוכים לקבצים לכן צריך להרחיב את החלון כל פעם.

עוד דבר ששמתי לב, שאני כרגע באמצע החיפוש ונגיד אני רוצה לחפש סרט אחר אין אפשרות כזאת, אני צריך לסגור את התוכנה ולהפעילה מחדש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

יש באמת באג בקוד.

נוציא תיקון ב-2.0.1 (שתצא בתקופה הקרובה ותכלול תיקונים לבאגים קריטיים - זה הבאג הראשון)

לגבי התשאול מחדש,

רשמתי את זה בצד, זה אופציה מעניינת :)

פורסם
סבבה, הכנסתי את זה כנקודה לבחינה. הסיפור הוא שאם לדוגמא אתה מחליט להתקין את התוכנה ב-Program Files, אז מווינדוס Vista אתה נדרש להיות בעל הרשאות Admin כדי לבצע שינוי בתיקייה, מה שאומר, שעידכונים אוטומטיים לא יעבדו במקרה כזה. בנוסף כיום קובץ ההגדרות נמצא תחת התיקייה הראשית של SubiT וגם שינוי שלו לא יהיה אפשרי במצב של חוסר הרשאות

אז תתקנו את זה. אין סיבה שתוכנה תדרוש הרשאות של אדמיניסטרטור בשביל לרוץ, ואת קובץ ההגדרות אתם יכולים לשים ב-appdata במקום בתיקיית ההתקנה של התוכנה.

אין ל-SubiT מנגנון ששומר את גודל החלון עבור הפתיחה הבאה של התוכנה

אז תוסיפו כזה.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שכמובן הגרסא הבאה של התוכנה תכלול את שמירת גודל ומיקום התוכנה (גרסא 2.1.0)

לגבי מיקום ההתקנה,

SubiT מותקנת היום תחת AppData ברמת המשתמש הנוכחי, מה שאומר שלא צריך הרשאות מיוחדת כדי לבצע בתוכנה שינויים.

קובץ ההגדרות נשמר בתיקייה של התוכנה.

ברמה הזאת אין בעיה להתקין את התוכנה במיקום שדורש הרשאות גבוהות כדי לבצע שינויים, ולשמור את ההגדרות ב-AppData.

הבעיה היא עם מנגנון העידכונים, וכשנכנסתי לאיזור הזה, בדקתי קצת מה עושות גדולות מאיתנו (כדוגמת Google Chrome ו-Dropbox).

מסתבר ששניהן בחרו בפיתרון של התקנה תחת AppData (התקנה של כל התוכנה), ואני מניח שהסיבה היא הרשאות.

אין בעיה לאפשר למשתמש להתקין את התוכנה במיקום אחר, אבל צריך לזכור שזה עלול לגרום להצקות.

אני אשמח לשמוע עוד דעות בתחום הזה :)

פורסם

אני אישית כמשתמש מעדיף שתהיה לי האפשרות לבחור היכן אני מתקין את התוכנה שלי, אם זה משיקולי נפח, או שיקולי נוחות...

את מסתכל על גדולים ממך אבל זה לא אומר שהם לא עושים טעויות.

אני התקנתי את רוב התוכנות שלי במחיצה נפרדת ממחיצת מערכת ההפעלה, ויום בהיר אחד (זה לא היה יום בהיר אחד אלא לילה שגיביתי את הדברים החשובים בגלל וירוס :) ) הייתי חייב לפרמט את המחשב, חשבתי שאני אפרמט, אתקין דרייברים וכל התוכנות יעבדו כמו שצריך, הרי התקנתי הכל ב-D ולא ב-C, נכון? אז לא נכון, מסתבר כי רוב התוכנות מתקינות את המידע של התוכנה שחיוני להרצה בספריית המשתמש ומסתמכת באופן עיוור שסיפריית המשתמש נמצא ב-C, אבל מה הבעיה? כאשר אני מתקין את המערכת מחדש אני נאלץ להתקין את התוכנות מחדש למרות שהתקנתי את התוכנות על מחיצה אחרת - כאן המודולריות נפגעת בצורה משמעותית.

אני לא מבין מדוע מפתחי תוכנה בוחרים לעשות זאת ומדוע מיקרוסופט לא מאפשרים למשתמש לבחור בצורה ידידותית היכן תיקיית המשתמש שלו תמוקם.

שיניתי את ספריית המשתמש אבל התוכנות מסתמכות באופן עיוור שספריית המשתמש נמצא ב-C ואי אפשר להתקין הרבה תוכנות ככה לכן החזרתי אותה למיקומה.

זה היה רק סיפור קצר למה אני מעדיף שייתנו להתקין איפה שאני רוצה :)

פורסם

יש אפשרות להוריד "במכה" כתוביות לתיקייה שלמה? הכרתי תוכנה אחת שעושה את זה, ומצאתי את זה מאד נוח.

פורסם

חברים, עם כל הכבוד להשקעה,לא ממש מבין את התועלת בפיתוח תוכנה כזאת-

היום הנגנים עושים זאת באופן אוטומטי-

החינמיים: splayer שמגיע עם מנגנון מובנה ו VLC שאליו ניתן להוריד פלאגין

וגם בתשלום-למשל BSPLAYER

ניתן להגדיר באיזה שפה להוריד,איזה גרסאות,לאן,מאיזה אתרים ולחפש בכולם במקביל..

פורסם

מעקב

פורסם

את האמת BSPLAYER עושה עבודה מצויינת. רק לא מצאתי דרך שיסרוק ספריות שלמות אלא רק את הקובץ המתנגן כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים