עבור לתוכן

עבודת הגשה ב-JAVASCRIPT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי עבודת הגשה בג'ווה סקריפט בשילוב עם מסמך html וחסר לי חומר.

אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בקצת אני אודה לו..

הדרישות של העבודה הן-

1. טיפול באירועים: יש להשתמש ב- 6 אירועים שונים

2. טיפול באובייקטים: יש להשתמש ב- 6 אובייקטים שונים לבחירתך

3. יש להשתמש בתיבות ההודעה השונות:. Alert, Confirm, Prompt

4. יש להשתמש בבדיקות תקינות שונות.

פורסם

מה זאת אומרת "חסר לי חומר"?

איזה חומר חסר לך, ולמה שלא תשלים אותו?

פורסם

ותן לי להוסיף ולשאול במה אתה צריך עזרה?

בלמצוא רעיון לעבודה?

לעזור בפתרון באגים?

הפוסט שלך כללי מידי.

פורסם
  • מחבר

שלום חברים

כמו שציינתי בהודעה הקודמת יש לי עבודת הגשה לשבוע הבא ב-ג'ווה סקריפט בשילוב במסמך HTML. המסמך HTML זאת לא בעיה כי יש לי אתר אנטרנט שהכנתי עוד בסמסטר שעבר ומה שאני צריך הוא רק לשלב את הקודים של הג'ווה בתוך האתר.

מסיבות אישיות החסרתי את רוב שעורי הג'ווה סקריפט בלימודים ככה שרוב החומר חסר לי ואני מתכוון להשלים אותו דרך אתרי אנטרנט שעוסקים בנושא. מפאת חוסר הזמן הקצר העומד לרשותי אני אשמח לעזרה מכם.

כמו שציינתי בהודעה הראשונה את הדרישות שדורשת המרצה, אני אשמח אם תביאו לי קוד אחד מכל דבר..

קוד אחד לאוביקט לא משנה איזה

קוד אחד לאירוע

קוד אחד לתיבת הודעות

קוד אחד לבדיקת תקינות.

ואיפה משלבים את הקודים האלו בדף הhtml שלי. כלומר בתוך ה body או בתוך ה title וכו.

אשמח לעזרה ותשובות ישירות

תודה רבה חברים אני מעריך את זה

פורסם

אני לא יודע כמה שיעורים החסרת- אבל זה נשמע החסרת יותר מידי...

קוד JS אתה שם בין תגיות <script> שאותם אתה יכול תיאורתית לשים בכל מקום בדף.

אירועים - אתה קורא לפונקציות של JS מתוך האוביקט- כלומר בתוך התגית <input> יש לך מאפיין למשל onclick (לארוע לחיצה) שהערך שלו זה השם של הפונקציה שכתבת (או פונקציה מובנת של JS)

קוד אני לא יכתובלך כי אין לי זמן כרגע- אבל חיפוש מהיר בגוגל יביא לך את מה שאתה צריך- תוכל למשל להקליד: validate email javascript

ימצא לך קוד לאימות של כתובת דואר אלקטרוני (המבנה התחבירי שלו- לבדוק אם הוא באמת כתובת קיימת זה סיפור אחר...)

פורסם

מה שאתה בעצם מבקש זה שנכתוב לך את העבודה, גם אם אני אביא לך את קטעי הקוד שאתה מבקש חסר לך ידע באיך לחבר אותם, ואם היתה לך את הידע הדרוש היתה מבין שהעבודה שנתנו לך די פשוטה ואתה יכול לכתוב אותה לבד, ברגע שתבין איך גוואוה סריפט עובד תוכל לחפש בגוגל קטעי קוד (כמו validate לאימות אימיילים) ולשלב אותם בקלות.

היתי מציע לך לשבת עם חברים מהקרוס ולהשלים את החומר (נשמע שאתם די בבסיס של גוואה סריפט)...

בכל מקרה אתה יכול ללמוד גם מהמדריך הזה:

http://webmaster.org.il/articles/js

מדריך די טוב שנראה לי מכסה את כל מה שצינת פה.

אה, ועצה שלי, למרות שאת כל קטעי הגוואה סרריפט (שנכתבים בתור תגית <script>) אתה יכול לכתוב איפה שאתה רוצה, עדיף לשים אותם בתחתית הbody (חוץ מבמקרים מאוד ספיצים), כך הדף שלך יוצג מהר יותר ולא "יחכה" שהגוואה סריקפט יטען.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

מה שאתה בעצם מבקש זה שנכתוב לך את העבודה, גם אם אני אביא לך את קטעי הקוד שאתה מבקש חסר לך ידע באיך לחבר אותם, ואם היתה לך את הידע הדרוש היתה מבין שהעבודה שנתנו לך די פשוטה ואתה יכול לכתוב אותה לבד, ברגע שתבין איך גוואוה סריפט עובד תוכל לחפש בגוגל קטעי קוד (כמו validate לאימות אימיילים) ולשלב אותם בקלות.

היתי מציע לך לשבת עם חברים מהקרוס ולהשלים את החומר (נשמע שאתם די בבסיס של גוואה סריפט)...

בכל מקרה אתה יכול ללמוד גם מהמדריך הזה:

http://webmaster.org.il/articles/js

מדריך די טוב שנראה לי מכסה את כל מה שצינת פה.

אה, ועצה שלי, למרות שאת כל קטעי הגוואה סרריפט (שנכתבים בתור תגית <script>) אתה יכול לכתוב איפה שאתה רוצה, עדיף לשים אותם בתחתית הbody (חוץ מבמקרים מאוד ספיצים), כך הדף שלך יוצג מהר יותר ולא "יחכה" שהגוואה סריקפט יטען.

בהצלחה!

לא התכוונתי שתעשו לי את כל העבודה רק רציתי דוגמא אחת של קוד מכל נושא אבל אתה אומר שגם אם היית מביאים לי דוגמא של קוד לא הייתי יודע איך לחבר אותם.. מה הכוונה? זה לא לקחת את הקוד שאתם מביאים לי ואני פשוט מדביק אותו באחד הדפים באתר שלי? (את

כל קטעי הגוואה סרריפט (שנכתבים בתור תגית <script>) אני יכול לכתוב איפה שאתה רוצה לפי מה שאמרתם)

ועוד דבר. האתר שהבאת לי הוא משנת 2003 זה לא ישן מידי ולא מעודכן לשיטות לימוד של היום?

תודות

פורסם

העקרונות הבסיסיים של JavaScript לא השתנו ב-15 השנה האחרונות.

אני מציע לך להיכנס ללינק שנתנו לך קודם או ללינק הזה:

http://www.w3schools.com/js/js_howto.asp

משמאל יש לך רשימה של כל נושאי הלימוד. אתה יכול לעבור לנושאים הרלוונטיים אליך, או פשוט לעבור על כל הרשימה לפי הסדר (אין כל כך הרבה). האתר מלא בדוגמאות.

קוד JS שנכתב בתוך תגית script מבוצע ברגע שהדפדפן מסיים לקרוא את התגית. אם לדוגמה התגית תהיה בתחילת הדף אז הקוד יתבצע כשהדף רק מתחיל להיטען, ואם הוא בסוף הדף אז הקוד יתבצע בסופו.

אם כמובן הקוד הזה מכיל רק הגדרות של פונקציות (בלי קריאה להן) אז הפונקציה רק יוגדרו, ולא יבוצעו. במקרה כזה לדוגמה נהוג לשים את ה-script בתחילת הדף, כדי שיהיה אפשר להתייחס לפונקציות בהמשך הדף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים