עבור לתוכן

ממיר HOT Magic HD

Featured Replies

פורסם

מתברר שב HOT משלימים עם זה שהממיר שלהם Magic HD דפוק ברמות

כאשר שאני מעביר ערוץ לוקח לו בין 4-3 שניות וזה פשוט מתסכל!!

מתברר שלא הטכנאים של הוט אין להם מושג מה לעשות בנידון ואומרים "שככה זה כל הזמן"

אז בממירים אחרים זה לא קרה לי רק מתי שעברתי לטריפל הגיע כל האיטיות הבלתי נסבלת הזו

גם לכם זה ככה? שאני ידע שיש פה עוד כאלה שיכולים לפתור תשבץ עד שהערוץ עובר להם

פורסם

אתה ממש לא היחיד (יש הרבה דיונים על הנושא ב-hometheater).

לנו היה בבית ממיר ה"magic ready" שזה בעצם ה-magic hd בלי כונן קשיח (דהיינו, בלי יכולת ההקלטה), וסבלנו ממנו במשך חודשיים עד שהם הסכימו להחליף אותו לממיר hd מהסוג הישן.

פורסם

כן זה באמת זבל של ממיר, יש לי אותו בסלון ובחדר שלי יש את המג'יק הרגיל שהוא הרבה יותר מהיר ואיכותי .

פורסם

גם אצלי ככה. המממיר המקליט פשוט זוועה.

נקתע המון ובכלל מאוד איטי בתגובה שלו, כך שהצמון פעמים מעבירים בכלל לערוצים לא רצויים.

חרא בקיצור.

פורסם

כולכם עם הקושחה האחרונה וה EPG החדש?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעדכן ידני והאחרון זה 394l

פורסם

אתמול היה אצלי טכנאי של הוט לטפל בתקלה ושאלתי אותו לגבי עדכון הגרסה החדש של המג'יק HD.

הוא אמר לי: "זה הולך להיות עדכון פצצה, הממיר הולך להיות 'מטוס', תיקנו את הבעיה שלא רואים תוכניות מסויימות בלוח השידורים, תיקנו את הבעיה שאי אפשר למחוק תוכניות מסויימות, תיקנו את הבעיה שבהקלטת סדרה חלק מהפרקים לא מוקלטים, כניסת ה-USB תעבוד וגם יהיה סטרימר".

הוא אמר שהעדכון כרגע נמצא בבדיקה אצל האנשים הבכירים שלהם והוא לא יודע מתי העדכון יצא, אולי עוד שבועיים, אולי עוד חודש, אולי עוד חודש וחצי... לא יודעת עד כמה אפשר להאמין לזה, מקווה שהדברים שהוא אומר לגבי העדכון והדברים שתוקנו בו נכונים ושהעדכון יצא בהקדם האפשרי.

פורסם

לא חושב שאי-פעם הממשק של הוט יעבוד זריז (שלא תבינו לא נכון, אני ב YES וגם מהמהירות שלו אינני מרוצה). הממירים היחידים שעבדו כמו שצריך היו הממירים של Jerrold.

629012938712401549295646-122148-700_700.jpg

פורסם

אתמול היה אצלי טכנאי של הוט לטפל בתקלה ושאלתי אותו לגבי עדכון הגרסה החדש של המג'יק HD.

הוא אמר לי: "זה הולך להיות עדכון פצצה, הממיר הולך להיות 'מטוס', תיקנו את הבעיה שלא רואים תוכניות מסויימות בלוח השידורים, תיקנו את הבעיה שאי אפשר למחוק תוכניות מסויימות, תיקנו את הבעיה שבהקלטת סדרה חלק מהפרקים לא מוקלטים, כניסת ה-USB תעבוד וגם יהיה סטרימר".

הוא אמר שהעדכון כרגע נמצא בבדיקה אצל האנשים הבכירים שלהם והוא לא יודע מתי העדכון יצא, אולי עוד שבועיים, אולי עוד חודש, אולי עוד חודש וחצי... לא יודעת עד כמה אפשר להאמין לזה, מקווה שהדברים שהוא אומר לגבי העדכון והדברים שתוקנו בו נכונים ושהעדכון יצא בהקדם האפשרי.

yeah.... right

זה מה שאמרו לי במשך חודשיים. זה היה בדצמבר.

מה שבעיקר מוזר לי הוא שמבחינה חומרתית הממיר Magic HD אמור להיות יותר חדש וחזק, אז איך לעזאזל הצליחו לכתוב לו תוכנה כזו איטית וגרועה?

הממיר HD שיש לנו כרגע (כאמור, לא Magic) הוא סבבה ממש, זריז והכל. הבעיה היחידה היא שפעם בכמה ימים הוא נתקע אז צריך לנתק מהחשמל ולחבר מחדש.

פורסם
  • מחבר

שילכו לעזעזל, אני רואה סדרה מוקלטת פתאום זה קופץ לי באיזה 30 שניות קדימה סתם ככה

פורסם

הממיר HD של הוט חזק יותר במעט חומרתית מאשר הקלאסי אבל ה-UI לוקח כל יתרון שלו ושם אותו הרבה מתחת לממיר הקלאסי מבחינת התמודדות. מדובר ב-UI כבד ומגושם (ולדעתי אפילו מכוער ופחות אינפורמטיבי) מאשר של הקלאסי (גם באופן טבעי מרונדר ברזולוציה גבוהה יותר ועסוק ביותר מידע), לדעתי אין ספק שהוט חייבים לבוא עם פתרון. או תוכנתי, או להעיף את הדרעק קיבינימט. (יש יותר סיכוי שהתוכנתי יקרה, אם סיכוי במקרה שלנו זה סיכוי שיפלו השמיים)

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה, זה מעצבן בטירוף...

אבל ממה שראיתי אצל חברים ה-yes max מתפקד בצורה הרבה יותר שווה...

מה אתם אומרים, שווה לעבור?

פורסם

איזה קטע...כבר כמה חודשים שאנחנו סובלים מיזה בסלון וחשבתי שזה בעייה נקודתית בממיר שלי. אבל אצלי זה ממש ברמות היסטריות..אני לוחץ על להעביר ערוץ או לפתוח חלון מידע על התוכנית, זה מגיב אחרי 8 שניות בערך! חשבתי להזמין שירות, אבל אתם אומרים שזה אצל כולם עכשיו.

פורסם

מה שאתה מתאר מוגזם.

ההשהיה בין מעבר ערוצים (או פתיחת חלונית מידע) אצלי היא של שניה וחצי- 2 שניות.

אם אתה מגיע לערוץ אינטראקטיבי או ערוץ שלא בחבילה (וזה מתחיל לטעון אותו) אז יש קצת בלאגן ולוקח כ-5 שניות עד שמצליחים להעביר ערוץ.

אם המצב אצלך הוא באמת איך שאתה מתאר, תזמין טכנאי.

וזה לא שאני מנסה להגן על הוט. מוצר במצב הזה, ברמה הזאת בחיים לא היה צריך להגיע לשוק. זוועה זוועה זוועה.

פורסם

סבבה..אז כנראה שבאמת המצב אצלי גרוע ודורש טכנאי. הוא בדיוק כפי שתיארתי ולגבי מה שהזכרת על ערוץ שלא בחבילה..הזכיר לי שאם אני בטעות נקלע לערוץ כזה, אין סיכוי שאני יוצא מימנו בלי לכבות מכשיר ובכלל אני מנתק מהחשמל על בסיס שבועי.

אגב יש לי בבית ממיר HD הישן והטוב זרוק. תכננתי לחבר אותו לטלוויזיה מרוב שהממיר הנוכחי גרוע ולהשתמש ב- HDD של של הממיר הנוכחי ככונן נייד (500G), אבל אין לי מושג איך HOT עשו זאת...שאני מחבר את הכונן למחשב הוא בלתי נראה מישום מה ולא מופיע לי כאילו חיברתי כונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים