פורסם 2004 בינואר 1221 שנים ראשית מילה רעה ל asus שסיבכו את העסק, הגדרת ה pat בביוס מסורבלת ולא מובנת. בביוס קיימות 2 הגדרות שנוגעות בעיניין, הראשונה נקראת: תחת הגדרת הציפסט יש performance acceleration mode ומוגדרת כ auto או enabled, פה הסירבול, כל אדם יכול להבין שזה בעצם ה pat, מה גם שהדבר לא מוזכר בביוס או בחוברת ההוראות, וזה לא. ניסיתי לבדוק את העיניין ולא היה ולו תוצאה 1 שונה בין 2 המצבים. תחת האפשרות השניה שנמצאת בביוס היא performance mode וניתנת לשינוי כ auto ו standard ו turbo, דווקא האפשרות הזו נראית ככיוון הטיימינג של הזיכרונות, מה שהסתבר כלא נכון. כדי להיות בטוח שאכן זו אפשרות ה pat נשארתי במצב auto הבאס התכוונן ל mhz הדיפולטי של הזיכרונות שלי 250 ( 3.75ghz ) והורדתי תיזמונים מ 3-4-4-8 ל 2.5-3-3-6 המערכת כמצופה סרבה לעלות עם ה twinx שלי. במצב הבא המערכת עברה ל standart ו turbo - שנותנים את אותם תוצאות בדיוק (אין לי שמץ מה ההבדל) , הבאס נשאר כשהיה. להלן הבדלי התוצאות: התוצאות במצב auto (ללא ה pat) שנבדקו לפני על באס טיפה גבוהה יותר: ובמצב ה standart וה auto ( ה pat מופעל ) שסיפקו תוצאות זהות: התוצאות במבחני הכרטיס המסך נשארו פחות או יותר כשהיו, ההבדל היה 1-2% כאמור ההבדלים הם של 1%-5%, חביב ביותר.
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים היי ליאור D: יש שיפור באמת חביב ביותר עם ובלי ה patותפסיק לעלות תמונות של 3dmark 01 אני מתבאס מה 6K שיש לי =\וליאור מה עם הבעיה של המתחים והאובר ?
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מחבר היי ליאור D: יש שיפור באמת חביב ביותר עם ובלי ה patותפסיק לעלות תמונות של 3dmark 01 אני מתבאס מה 6K שיש לי =\וליאור מה עם הבעיה של המתחים והאובר ?היי D-:asus נמנעים מלהגיב למייל שלי עדיין.הבעיה ידועה ל asus, ה rev1 נשרפו בגלל זה שם הוא משנה מתחים ללא שום oc.ב rev2 כל עוד אתה לא משחק עם המתחים הכל אחלה, אבל ברגע שמתחילים לתת vcore אי אפשר לדעת איפה זה יגמר.בקשר ל oc אז שיפרתי את הקירור של הלוח, אני מצליח להרים את המערכת על באס של 167 כלומר ב 4 גיגה אבל מערכת ההפעלה לא רוצה להעלות,תוסיף vcore משוגע קיבלת חתיכת סיכון ;D
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים היי D-:asus נמנעים מלהגיב למייל שלי עדיין.הבעיה ידועה ל asus, ה rev1 נשרפו בגלל זה שם הוא משנה מתחים ללא שום oc.ב rev2 כל עוד אתה לא משחק עם המתחים הכל אחלה, אבל ברגע שמתחילים לתת vcore אי אפשר לדעת איפה זה יגמר.בקשר ל oc אז שיפרתי את הקירור של הלוח, אני מצליח להרים את המערכת על באס של 167 כלומר ב 4 גיגה אבל מערכת ההפעלה לא רוצה להעלות,תוסיף vcore משוגע קיבלת חתיכת סיכון ;Dאיזה באסה =\ עם הלוח דיי מרגיז =\ומי ששאל את המפרט3.0Cp4c800 delCorsair twinx xms 4000 512mb *2hydroxaser 3r9800p
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.