עבור לתוכן

הוספת SSD למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7720 או 7520 :

Ivory - מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 7720 i7-3610QM

Ivory - מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 7520 i7-3612QM

ב-2 המחשבים האלו יש כונן קשיח 1TB, אני אוכל להוסיף למחשב גם כונן SSD? במידה וכן, איזה סוג SSD יתאים למחשבים האלו וזה אפשרי לעשות זאת באופן עצמאי בבית למרות שאני לא מבין בדברים האלה? כלומר - זה רק לפתוח את המחשב ולחבר את הכונן לכבל? אשמח לקצת מידע, תודה

פורסם

ברוב נידים אי אפשר להוסיף. אפשר רק להחליף !

פורסם

בניידים מסויימים כונן הדיסקים נשלף וניתן במקומו לשים כונן SSD.

יש צורך לקנות מתאם שיתאים למחשב ואז הדבר אפשרי ויחסית בקלות.

ספציפית במחשב הזה אני לא יודע עד כמה העניין שם מתנהל כי אין עדיין ביקורות ותמונות של המערכת כדי להבין ובין השאר זה מחשב חדש שלא בטוח שיצא לו מתאם כזה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי כרגע ביקורת של ה-7720 שכתב גולש בפורום מחו"ל- Dell 17r N7720 SE - user review

לפי מה שהוא כתב, יש לו 7720 עם כונן קשיח 750 ג"ב ובנוסף SSD (שניהם בתוך המחשב ולא במקום כונן הדיסקים) - אז לדעתכם זה אפשרי לעשות זאת לדגם שבIVORY שמגיע עם 1TB ?

פורסם

ב-17" יש 2 מקומות לדיסקים קשיחים לפי מה שהבנתי מהאתר מכירות של Dell (ששם לדוגמא מציעים את המחשב עם 2 כונני 750GB)

http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-17R-SE-7720.76609.0.html

ב-15" יש מקום אחד לדיסק קשיח (כאשר כנראה ישנה אפשרות להחליף את כונן הדיסקים בכונן קשיח).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני מבין שלמעשה אני יכול להוסיף SSD ל-1TB, עכשיו השאלה היא כזאת - זה מסובך להתקין SSD? במחשב נייח אני יודע לחבר דיסק קשיח - זה בסה"כ כבל או שניים וזהו..בנייד זה מסובך?

פורסם
  • מחבר

היי,

אני מקפיץ מכיוון שאני מחר כנראה הולך לקנות את המחשב, מישהו יודע משהו בקשר להתקנת SSD בנוסף לדיסק קשיח?

תודה

פורסם

קשה לפתוח יוטיוב? יש שם לפחות 5 מדריכים נורמליים על התקנת ssd.

ולא לשכוח להגדיר אותו כמו במדריך שפורסם פה באתר, לפני איזה חודשיים.

פורסם

בנייד הספציפי הזה זו טענה של משתמש שקנה ששידרג והוסיף SSD ו"עלה" על עניין ההחלפה כדי שזה יעבוד (הוא ציין שההגדרה ב-BIOS לא עזרה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים