עבור לתוכן

שאלה לגבי כמה ספקי כוח שקיבלתי ,הערכת מחיר

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני לא בחור שמתמצה כל כך בכל נושא המחשבים והידע שלי הוא ביסיס ואף פחות.

ברשותי כמה ספקי כוח בעצם הם הגיעו כמחשבים והחלטתי לפרק ולנסות להפיק תועלת מכל מיני מחשבים ישנים ופחות ישנים.

אז ככה ספק ראשון :

1. P-4 500W ATX12V

DR-B500E

2. V2.3

AC INPUT 230V,50HZ.

4A

MODEL:CP-300

OUTPUT WATT:300W

+5V 3V:

110W

3 MODEL:

PSN-235P-400ATX

אני יודע שאולי רק אחד כן שווה באמת משהו אבל בכל זאת אני רוצה הערכת מחיר מכיוון וכל פעם מגיע אלי חלקים שונים ואולי בכל זאת גם אם מדובר ב50 שקל שאפשר להשיג בקלות אני ישמח אני לפני גיוס ומאוד לא בררן בעניין של כסף

מקווה שאפילו יותר אני לא ממש מבין בכל התחום ובגלל זה ישמח לעזרה שלך.

תודה רבה לכם !

אם משהו לא ברור שאלו פה ואני יענה פשוט התמונות עם הפרטים יוצאות ממש מטושטשות

פורסם

אני מניח שאלה ספקים שהיו בשימוש, אם כן תפתח תבדוק שאין קבלים מנופחים / סימני התחממות יתר - ספק שיש לו את אלה חייב תיקון לפניי שאתה מנסה להשתמש בו אחרת הוא יכול לדפוק לך חומרה אחרת

תביא תמונות של הספקים כדיי שנהיה בטוחים מה באמת יש לך

האם הספק ה 1 הוא של ABPower ?

אם כן, הוא יכול להחזיק מחשב אם מעבד 65W + כרטיס מסך ממש בסיסי, או מעבד 90W + כרטיס מסך מובנה בלוח. לא מתאים למעבד. לא מתאים למעבדים מעל 90W

הספק ה 2 הוא של Huntkey ?

אם כן, מחשב אם מעבד 65W + כרטיס מסך מובנה

הספק ה 3 הוא IPS Technologies ? והאם בתוכו יש ציפ בקרה שכתוב עליו בגדול 2003 או 2005Z או 2005AZ ?

אם כן והציפ הוא 2003 (רשת אוורור אחורית חריצים ב 3 שורות ?), עד מחשב אם מעבד 50W וללא כרטיס מסך

אם כן והציפ הוא 2005 (רשת אוורור אחורית ריבועים ?), עד מחשב אם מעבד 65W וללא כרטיס מסך

אם יש ציפ אחר או רשת אוורור אחרת אני לא מכיר את הספק הזה

מעבדים :

סלרון לא D, פנטיום 4 Northwood עד 2.4GHZ : כ 50W

סלרון D, רוב מעבדי פנטיום 4 Northwood, מעבדי Pentium Dual Core עד E5xxx (כולל), מעבדי Core 2 Duo עד E6xxx (כולל) : כ 65W, כנל כל המעבדים הבינוניים של AMD (חוץ מהישנים)

כל מעבדי פנטיום 4 Prescott ופנטיום D, מעבדי Pentium Dual core מעל E5xxx (לא כולל), מעבדי Core 2 Duo מעל E6xxx (לא כולל) : כ 90W, כנל מעבדים חזקים, או בינוניים אבל ישנים של AMD

מעבדי Quad ו Extreme : אף אחד מהספקים האלה לא יחזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים