עבור לתוכן

איך אפשר לחלץ כתוביות מקובץ swf?

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול להוציא כתוביות שמוטמעות בפורמט פלאש(SWF)?

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר את התוכנה "ProjectX"?

הבנתי שאפשר בעזרתה להפריד את הכתוביות מהוידאו...

http://www.videohelp.com/tools/ProjectX

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכן...

זאת אומרת אני לא יודע איך בדיוק הפורמט מקודד, ואיך המתכנת שהמציא אותו החליט לסדר את הביטים...

אבל מה שאני כן יודע!

שהוא משמש כפורמט יציאה של פלטפורמת פלאש שהיא מבוססת על JAVA , והיתרונות שלו הם שהוא יכול לכווץ והריץ טוב תמונה וטקסט כקובץ יחיד ולהיות מוטמה בתוך WEB(עם תוסף פלאש כבובן) ולשמש כאובייקט מולטי מקשר(מקשר לפי אזור לחיצה) וכו..

"multicore"אני כניראה(בטוח!) מבין פחות ממך כי אני משתמש מתחיל(חובבן בקושי) בכל העסק של תכנות אבל אני ישמח אם תפתח את עיניי... אני משתפר לאט לאט:)

השאלה שלי היא איך אפשר להוציא כתוביות מקובץ וידאו מוזרם דרך האינטרנט???

הקובץ וידאו עצמו הוא מוזרם בפורמט FLV בלי כתוביות עליו, בדקתי דרך תוכנה שמסניפה את כל הידע שמשודר דרך האינטרנט, והיא מצאה לי קובץ נוסף בפורמט פלאש שיורד עם הסרט, ומבירור קצר בעניין הבנתי שהכתובית יכולה להיות מוזרמת כקובץ נפרד של או SWF או XML ומכיוון שמצאתי רק קובץ בפורמט SWF...

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

כתבת לא מעט שטויות.

SWF זה קובץ Falsh מקומפל שיכול להכיל מיליון משאבים שונים. זה שיש לך מידע מסויים שמכיל כתוביות זה לא משהו סטנדטי בכלל.

פורסם
  • מחבר

כתבת לא מעט שטויות.

SWF זה קובץ Falsh מקומפל שיכול להכיל מיליון משאבים שונים. זה שיש לך מידע מסויים שמכיל כתוביות זה לא משהו סטנדטי בכלל.

כן ציינתי שזה קובץ יציאה של "FLASH"

מה גם שאין קשר בין פלאש לג'אווה.

אתה צריך לבדוק את המקורות שלך אחי...

הפקודות בפלאש זה ג'אווה רק באריזה שונה!

מישהו יודע איך אפשר לקחת כתוביות מוידאו בצפייה ישירה(הכתוביות לא מוטמעות כחלק מהסרט)?

נ"ב:

הקובץ וידאו הוא בפורמט "FLV" ואין בו כתוביות.

כשאני צופה בסירטון בצפייה ישירה יש כתוביות, איך כאשר אני מוריד אותו הוא מגיע בלי כתוביות, יש קובץ נוסף בפורמט "SWF" שהמחשב מוריד מהאתר ומברור קצר הבנתי שאפשר לקודד כתוביות לתוך קובץ "SWF" ושיוצגו בצפייה ישירה.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל הסרטון לא מיוטיוב, אני מחפש את הדרך, כך שאני יוכל לעשות את זה בכל אתר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים