עבור לתוכן

שרת NAS לטורנט

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נהרס לי מחשב ישן שבו השתמשתי לשיתוף הטונרטים (גשר דרומי הרוס) וחשבתי על לקנות מחשב אבל זה עסק יקר ואז קראתי על שרתי NAS שהם הרבה יותר זולים וזוללים פחות חשמל דבר שיעזור לי מאוד וקראתי שזה יכול לבצע פעולות האם שרת NAS יתאים לטורנטים אני משתמש בטונרט בכמויות די גדולות ככה שאני קודם בודק כדי לא לקנות סתם

פורסם

מה ההבדל בין NAS למחשב?

אם אתה רוצה סתם מחשב שיעסוק רק בהורדת טורנטים תקנה מחשב זול (שזה בעצם NAS) עם הרבה מקום ותשלוט בו דרך REMOTE DESKTOP או משהו אחר

פורסם
  • מחבר

הבעיה מחשב נורמלי זול עולה בסביבות ה1200 ש"ח וNAS אפשר למצוא בסכום של 800 ש"ח

פורסם

אז אני לא מבין את הבעיה...

כל עוד הNAS שתקנה תומך בגישה מרחוק אתה יכול להתייחס אליו כמו מחשב מן המניין ולעשות עליו מה שבא לך

פורסם

אצלי יש מחשב ATOM קטן וחביב שמוריד הכל...

מה שכן, היום יש כבר מערכות אנדרואיד קטנות, פשוט לשים קליינט טורנט ולחבר קשיח... מחשב הורדות בהשקעה אפסית

פורסם
  • מחבר

תודה פשוט השתמשתי בלפטופ ישן בתור שרת לטורנט אבל הוא קרס ופחדתי שאם אני יקנה שרת NAS ויפעיל את הטורנט השרת יקרוס כי אני מפעיל בכמות של טורנטים משהוא בסביבות ה 100 טורנטים.

ואם זה יספיק לטורנט אני ישמח ליעוץ לשרת NAS שיש לו לפחות שתי יציאות USB.

אצלי יש מחשב ATOM קטן וחביב שמוריד הכל...

מה שכן, היום יש כבר מערכות אנדרואיד קטנות, פשוט לשים קליינט טורנט ולחבר קשיח... מחשב הורדות בהשקעה אפסית

אני ישמח גם לקישור למחשב כזה אבל מחשב שיחזיק כמות מסיבית של טורנטים פעילים בערך 100 טורנטים (בשבילי זה מסיבי)

פורסם

שום קישור... בניתי לבד... לוח ATOM 330 של אינטל עם גיגה זיכרון... מריץ הרבה יותר מ100 טורנטים פעילים

פורסם
  • מחבר

שום קישור... בניתי לבד... לוח ATOM 330 של אינטל עם גיגה זיכרון... מריץ הרבה יותר מ100 טורנטים פעילים

אני לא מי ידוע מה יודע לבנות מחשבים אני לא יודע איזה ספק לבחור וכדומה

פורסם

למה ש100 טורנטים (או 10000 טורנטים) יכבידו על המחשב?

בסופו של דבר אתה לא יכול לעבור את המהירות של האינטרנט שלך לא משנה כמה פועלים ולכן כמות המידע שאתה צריך לעבד מוגבלת

פורסם
  • מחבר

למה ש100 טורנטים (או 10000 טורנטים) יכבידו על המחשב?

בסופו של דבר אתה לא יכול לעבור את המהירות של האינטרנט שלך לא משנה כמה פועלים ולכן כמות המידע שאתה צריך לעבד מוגבלת

למה אני אומר את זה כי כבר אמרתי שלפטופ ישן נפל לי מ100 טורנטים
פורסם

הדבר היחיד שיכול ממש להאט את המחשב שלך בטורנטים זה הכתיבה הראשונית לכונן כדי לשמור את המקום שהטורנט צריך

חוץ מזה אין שום דבר בהורדת טורנטים שיאיט לך את המחשב

פורסם

או כל מחשב ישן.

פורסם
  • מחבר

או כל מחשב ישן.

אמרתי המחשב הישן שלי נהרס ואין לי מאיפה להשיג עוד מחשב ישן וגם תמיד במחשב ישן יש בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים