עבור לתוכן

הקלטת שידורי HOT למחשב

Featured Replies

פורסם

כמו ש ludacris אמר, זה לא הולך לעבוד בחיים.

הטלויזיה שקנית קולטת שידורי DVB-T, אלו שידורים דיגיטליים, מה שנקרא בארץ "עידן+".

כדי לקלוט את אותם השידורים אתה צריך אנטנה מיוחדת, שאתה קונים בנפרד. הטלויזיה תקליט את אותם השידורים. זה הכל.

אין קשר ל HOT ולממירים ובלתי אפשרי להקליט אותם ללא מכשיר מיוחד.

זה בכלל כבל מאריך לחיבור אנטנה לכרטיס רשת WIFI. המשתמש הזה מטעה אותך וחבל שתבזבז את כספך על מוצרים שלא תוכל להשתמש בהם.

• תגובות 54
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמו ש ludacris אמר, זה לא הולך לעבוד בחיים.

הטלויזיה שקנית קולטת שידורי DVB-T, אלו שידורים דיגיטליים, מה שנקרא בארץ "עידן+".

כדי לקלוט את אותם השידורים אתה צריך אנטנה מיוחדת, שאתה קונים בנפרד. הטלויזיה תקליט את אותם השידורים. זה הכל.

אין קשר ל HOT ולממירים ובלתי אפשרי להקליט אותם ללא מכשיר מיוחד.

זה בכלל כבל מאריך לחיבור אנטנה לכרטיס רשת WIFI. המשתמש הזה מטעה אותך וחבל שתבזבז את כספך על מוצרים שלא תוכל להשתמש בהם.

אוקיי, תודה רבה על העזרה, מזל שעדיין לא הזמנתי.

לא הבנתי, מה אני צריך לקנות בדיוק כדי לעשות את זה? ואם אפשר עזרה איך בדיוק לחבר את הדברים ואיך הכל עובד במפורט.

מזל שהזהרתם אותי לפני שקניתי את זה, תודה רבה

פורסם

איפה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

אין לי את האנטנה, אבל אני רוצה להקליט את הערוצים המיוחדים של הוט, כגון ערוץ 5, 6, 13,14,15 (יש לי אותם בחבילה) וערוצים שבאים בחבילה של הוט, אז מה אני צריך לקנות שיהיה הכי זול שאפשר (אני יכול להתפשר לגמרי על איכות) שיכול לעשות לי את זה?

פורסם

אתה יכול להקליט דרך הממיר ואם יש לך את ה hotbox אתה יכול להעביר אותם למחשב עד כמה שאני יודע

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להקליט דרך הממיר ואם יש לך את ה hotbox אתה יכול להעביר אותם למחשב עד כמה שאני יודע

במקרה התקינו לי לפני כמה ימים HOTBOX חחחחח, אז איך אני עושה את זה? זה קשור להארדיסק, לא? חשבתי שהוא מוצפן

פורסם

כן אתה מוציא את ההארד דיסק מהממיר ומחבר במקום שלו ב hot box ואז אתה יכול להעביר אותם למחשב

פורסם
  • מחבר

כן אתה מוציא את ההארד דיסק מהממיר ומחבר במקום שלו ב hot box ואז אתה יכול להעביר אותם למחשב

מה זה המקום שלו ב-HOTBOX? הוצאתי את ההארד דיסק (אני חייב לצייין שהוא היה חם, אולי בגלל שניתקתי את הממיר מהחשמל ומיד הוצאתי את ההארד דיסק), בכל מקרה, לאיפה אני מחבר אותו ב-HOTBOX?

ככה נראים החיבורים של ה-HOTBOX:

yge6gtkn5zt6qpkd2bwy.jpg

פורסם

מה זה המקום שלו ב-HOTBOX? הוצאתי את ההארד דיסק (אני חייב לצייין שהוא היה חם, אולי בגלל שניתקתי את הממיר מהחשמל ומיד הוצאתי את ההארד דיסק), בכל מקרה, לאיפה אני מחבר אותו ב-HOTBOX?

ככה נראים החיבורים של ה-HOTBOX:

yge6gtkn5zt6qpkd2bwy.jpg

לא יודע תחפש מקום אם חור מתאים להארד דיסק

פורסם

tomer84, תפסיק להטעות את המשתמש!

אין לי את האנטנה, אבל אני רוצה להקליט את הערוצים המיוחדים של הוט, כגון ערוץ 5, 6, 13,14,15 (יש לי אותם בחבילה) וערוצים שבאים בחבילה של הוט, אז מה אני צריך לקנות שיהיה הכי זול שאפשר (אני יכול להתפשר לגמרי על איכות) שיכול לעשות לי את זה?

תצטרך מחשב ומכשיר כמו:

http://www.ebay.com/itm/EasyCap-Driver-and-Software-DOWNLOAD-ONLY-/261069084699?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc8ee181b

אם עדיין לא הבנת, אופציית ההקלטה בטלוויזיה שלך זמינה אך ורק לטיונר DVB-T המובנה, שכל מה שהוא יכול לקלוט זה "עידן+", ערוצים 1, 2, 10, 33 ו 99.

ההוטבוקס לא מקבל התקני אכסון חיצוניים (בטח שלא הארד-דיסק SATA!), יש לו חיבורי USB אבל האופצייה הזאת לא זמינה - חבל שהוא מטעה אותך סתם.

פורסם
  • מחבר

זה יקליט לי את התוכניות למחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים