עבור לתוכן

איזה דוחה יתושים יותר יעיל: אלקטרוני או כימיקלי

Featured Replies

פורסם

יש לי בחדר דוחה יתושים אלקטרוני (עם זמזם אולטרא סאונד), שקניתי אותו לפני כמה שנים, לאחר שהפסקתי להשתמש בכימיקלי שלי בשל הצורך לאוורר את החדר בזמן שהוא פועל.

אולם בקיץ שעבר, נעקצתי מאוד למרות הדוחה האלקטרוני שלי, והעובדה שאני משתמש כאשר אני ישן במנורת שינה LED, שפולטת אור כתום שאיננו מושך חרקים.

על כן, הינני רוצה לדעת איזה דוחה יתושים עושה את העבודה שלו יותר טוב: האלקטרוני או הכימיקלי.

פורסם

המנורה שמחשמלת אותם- הכי יעילה.

צריכים רק למקם אותה כך שלא תמשוך חרקים מבחוץ, אלה רק את אלה שכבר נכנסו פנימה.

פורסם
  • מחבר

אבל קוטל יתושים עם נורות פלואורסצנטיות אולטרה סגולות, הוא גדול, צורך המון חשמל ביחס לשני סוגי דוחי היתושים שציינתי, ובנוסף הוא משמיע קליקים מעצבנים בכל פעם שהוא קוטל חרק ודורש תחזוקה מסובכת יותר מדוחי היתושים שמתחברים ישירות לשקע.

אני רוצה לדעת רק על דוחה אלקטרוני או כימיקלי. איזה מבין שניהם עושה את העבודה שלו יותר טוב באופן כללי.

פורסם

מנסיון שלי אלקטרוני לא עושה כלום ליתושים.

זה טוב לפרפים ועשים - אבל הם לא עוקצים.............

פורסם

אבל קוטל יתושים עם נורות פלואורסצנטיות אולטרה סגולות, הוא גדול, צורך המון חשמל ביחס לשני סוגי דוחי היתושים שציינתי, ובנוסף הוא משמיע קליקים מעצבנים בכל פעם שהוא קוטל חרק ודורש תחזוקה מסובכת יותר מדוחי היתושים שמתחברים ישירות לשקע.

אני רוצה לדעת רק על דוחה אלקטרוני או כימיקלי. איזה מבין שניהם עושה את העבודה שלו יותר טוב באופן כללי.

אבל הוא עובד :D

בסך הכל לאחותי יש כזה, כבר מלא זמן לא נעקצה בלילה. ובכלל, לא יודע על איזו תחזוקה אתה מדבר בכלל. רק לנקות את הגוויות פעם ב-.

בכלל, מה זה כל התראדים האלה על השמדת מזיקים?

פורסם

מנסיון שלי אלקטרוני לא עושה כלום ליתושים.

זה טוב לפרפים ועשים - אבל הם לא עוקצים.............

האלקטורני שיש לי עובד מצויין, הוא עובד אצלי קבוע, ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי יתושים בתוך הבית.

פורסם
  • מחבר

האלקטורני שיש לי עובד מצויין, הוא עובד אצלי קבוע, ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי יתושים בתוך הבית.

v3rtigo: איזה שם יש לדוחה היתושים האלקטרוני שלך?

הדוחה יתושים האלקטרוני שלי נקרא Flip model MR-001 230V~50Hz0.5.

יש לי גם דוחה יתושים כימיקלי של סנו, אך הוא איננו בשימוש מאז עברתי לדוחה האלקטרוני שלי.

פורסם

ומה עם רעיון חדש-ישן שכזה.. דוחה יתושים ביולוגי ( >:D ) יש לך 2 צמחים עיקריים למשימה (השיקולים שלי היו יעילות מול קלות טיפול) גרניום לימוני וצינטורלה.. שמתי גרניום לימוני אחד על כל חלון/אדן חלון, לקח לו לצמוח משתיל קטן יחסית לעציץ די גדול בערך חודשיים, אפקטיבי הוא היה מהשבוע הראשון, יתושים לא סובלים את הריח של שניהם, בדירה הקודמת שלי (קיץ שעבר) שהייתה באזור בנוי, לא סגרתי את הרשתות (חוץ משרותים מקלחת) אפילו פעם אחת לאורך כל הקיץ והייתי לא עקוץ! הדירה הנוכחית שלי פונה מצד אחד לפארק ומצד אחד לחורשה, כאן המצב קצת יותר בעייתי (הפארק מושקה כל לילה ונוצרות שלוליות קטנות, בחורשה אנשים משאירים אוכל/שתיה לכלבים/חתולים, בקיצור יש מים עומדים וצמחיה) עדיין יש עציץ על כל חלון וסבבה לי עם הרשתות.. אם אני רוצה לישון עם רשת פתוחה אני מוסיף לכל הסיפור סנו-מט לתוך איזה שקע בחדר (למזלי יש לי שקע מרוחק ממני וקרוב לחלון ואני נותר לא עקוץ..

אם אתה באיזור עירוני יחסית.. שים עצצים, תחסוך בחשמל ובכימיקלים.

*אה כן, ה"על קוליים" האלה בהספק של 0.5W-2W לא שווים גרוש נגד יתושים, יש כאלו נגד מכרסמים הם די יעילים.. ברגע שזה תפס, סינים החליטו לדפוק עוד קופה קטנה והפיצו את השטות הזאת נגד יתושים

פורסם
  • מחבר

הדרך של העציצים של גרניום לימוני וצינטרלה, דורשת תחזוקה רבה. זה כמו גידול כל צמח, ואין לי מקום לשים אותם בחלונות של החדר שלי.

אז אם הדוחים האלקטרוניים שמשתמשים בזמזמי אולטרא סאונד (תדר על שמע)(כולם מתוצרת סין), לא שווים אתה אומר, אז אקנה בושם נגד יתושים לדוחה הכימיקלי שלי שהוא מתוצרת סנו.

שני המותגים העיקריים של בשמים (וגם של המכשירים) שנמכרים בחנויות, הם סנו ורייד.

פורסם

אולי צמח טורף?

הם דורשים הרבה פחות תחזוקה- לא צריך לדשן בכלל, רק לדאוג שיהיה להם מים ומספיק חרקים... זה גם מאוד יפה :xyxthumbs:

פורסם

איזה תחזוקה? גרניום לימוני זה לתקוע עציץ ולתת לי 750 סמק מים פעם ביומים.. אם זאת תחזוקה שקשה לך להסתדר איתה, שים עציץ פלסטיק.

ועוד נקודה.. תבדוק עם דוד גוגל מה קצב העיכול לצמח טורף בודד ואז תבין כמה כאלה אתה צריך

פורסם

תלוי איזה, יקירי...

לכדניות יש לעיתים קיבולת די גדולה.

אני רק לא יודע כמה הן טובות ליתושים.

פורסם

יום אחד או חמישה ימים, זה לא ממש משנה, זה אומר בין 24 ל 120 שעות ללא אמצעי נגד יתושים אחרי כל יתוש שנתפס.. אם זה מתאים לך סבבה, אני פשוט לא רואה בזה את הפואנטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים