עבור לתוכן

מכשיר פלאפון + מספר קו הוחזר לחברה בה אני עובד אך החברה ממשיכה לחייב אותי

Featured Replies

פורסם

בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש.

כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים

החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב).

מה אפשר לעשות במצב זה?

תודה.

פורסם

נראה לי נדפקת.

תבדוק את החוזה שוב. אם לא נותנים לך, תדרוש. זו זכותך. אם אכן כתוב שם משהו חד משמעי על התחייבות, תנסה אולי לתת את המכשיר למישהו אחר שרוצה, שישלם וישתמש במכשיר בעצמו.

בכלל, איזו מין חברה מחייבת עובדים על המכשירים ועל הקו?!

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מנוע לומר את שמה של החברה, חיפשתי בחוזה ולא מצאתי כל אזכור שמחייב אותי להיות עם המכשיר של החברה.

ניסיתי לפנות לאחראי עלינו בחברה אך הוא טוען שאי אפשר לצאת מההסכם הזה.

למי אפשר לפנות זאת השאלה, אולי גורם חיצוני.

פורסם

שמע, אם אתה ממש ממש הארדקור בדברים האלה, אתה יכול לפנות לעו"ד. אתה כנראה לא כזה...

תדרוש שיראו לך את הסעיף בחוזה. תעמוד על כך. אם לא מראים לך וממשיכים לומר לך שאתה מוכרח- תסרב לשלם.

הדרך היא הרבה פעמים להפוך שולחנות- זה בד"כ עובד, אבל בכל זאת, זה יכול לעשות לך בעיות בפוליטיקות הפנימיות של העבודה.

מה שלא תעשה, אל תנהג בפזיזות. תכנן את צעדיך מראש. ותהיה מוכן גם לכישלון. אם תכשל, אבל תכשל חכם, יכול להיות שפתרת לך איזו חצי בעיה :)

פורסם

אני במצב דומה:

לפני כשנתיים וחצי בחברה בה אני עובד סיפקו לי נוקיה e71 ותקציב חודשי של 150 ש"ח (בחבילה הכניסו מגוון שירותים לא נחוצים שהקטינו את כמות התקציב שנותר לי לשיחות והודעות).

לחבילת הבסיס הוספתי בהתחלה 30 ש"ח ל-1GB גלישה ולאחר מכן עוד 30 ש"ח לשדרוג ל-2GB.

לאחרונה ביקשתי לבטל ואמרו לי שהם בהתחייבות מול פלאפון עד נובמבר ואני יכול לשלם את ההפרש עד לסיום ההתחייבות או להמתין.

אני ועובדים נוספים רכשנו קו חדש (לא יכולנו לקחת את המספר איתנו) מאחת מהחברות החדשות וכיבינו את הטלפון של העבודה.

אנו כמובן לא מקבלים למשכורתנו את תקציב הטלפון (150 ש"ח במקרה שלי) אך בכל מקרה 100 ש"ח לחבילה ללא הגבלה יוצא זול יותר מלשלם את החריגות בחבילה הישנה.

יש לציין שהעניין היה מלווה בחיכוחים עם הנהלת החברה.

פורסם
  • מחבר

מקרה זהה, אולי אנחנו עובדים באותה החברה.

אך מה אפשר לעשות עם זה, למי לפנות?!

פורסם

למחלקת משאבי האנוש של החברה.

לבית דין לענייני עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים