פורסם 2004 בינואר 1021 שנים אני רוצה להדפיס איזה כמה מלים, ולשים אותם כשבלונה עם המארז ולכסות את כל המסביב במסקין טייפ ולרסס עם ספריי שקניתי ב15 שקל כסף מטאלי... הרגילים...1. האם השיטה עצמה לצבוע מילה על המארז נכונה? נראית לי הגיונית...2. האם הספריי טוב? יחזיק ולא יתקלף? יש משהו מיוחד שצריך לקנות או מה..?תודה
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים רק תעשה לעצמך טובה ותשמור על 20-15 סנטימטר בין הפחית והמארז!!!אני לא עשיתי את זה, הייתי צריך לעבור עם טרמפנטין על כלללל המארז לנקות, לחכות שיתיבש, ואז לצבוע מחדשכל זה עלה לי פי 3 כסף, ופי 3 עבודה!בקשר לצורה שאתה רוצה לצבועתעשה את השבלונה על נייר עבה (כמו פוליגל) וכמה שכבות של מסקינטייפכי זה תמיד עובר הצבעתכין טרמפנטין וקיסם-אוזניים לתיקונים שאולי תצטרךתן לו להתיבש במצב שכיבה לפחות 3-4 שעות עד שתקים אותו
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים רק תעשה לעצמך טובה ותשמור על 20-15 סנטימטר בין הפחית והמארז!!!עדיף 35-40 ס"מ מהמשטח הנצבע.טיפים: תצבע באותו המרחק אם אתה רוצה גימור שווה בין החלקים, תרסס שכבות דקות אפילו שמהתחלה יהיו נקודות של הצבע- ככה זה יתפוס יותר טוב, בין כל שכבה חכה כדקה ליבושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.