עבור לתוכן

האם העדכוני האבטחה ושאר העדכונים של Windows Update מאיטים את פעולת המחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי Windows 7 ותמיד עיניין אותי לדעת האם העדכוני אבטחה וכל שאר העדכונים שמוציאה Microsoft ב-Windows Update פוגעת \ מאיטה את ביצועי המחשב????

מומלץ להתקין את כל העדכונים החדשים בכל פעם?

פורסם

לא מאט!

אtפילו ההפך כי יש שפורים גם לבצועים בעידכונים.!

פורסם
  • מחבר

לא מאט!

אtפילו ההפך כי יש שפורים גם לבצועים בעידכונים.!

אז להתקין גם את כל העדכוני אבטחה ??? ???

כי עד עכשיו התקנתי רק את העדכונים הרגילים שמפשרים את הWIN7 ולא לאבטחה...

פורסם

עדכוני האבטחה הם הכי חשובים. הם מה שמגן על המחשב שלך מפני פריצות.

פורסם
  • מחבר

עדכוני האבטחה הם הכי חשובים. הם מה שמגן על המחשב שלך מפני פריצות.

והם לא מאטים את פעולת המחשב?

אני לא מתכוון בהתקנה עצמה אלה ביום יום שהם כבר מותקנות

פורסם

היי, לדעתי, מנסיון עם WIN XP ו VISTA דווקא כן. מה שכן הם מאיטים לך את המחשב הרבה פחות מוירוסים שעלולים לחדור בלעדיהם. כמו כן, מפעם לפעם באמת יהיו תיקונים בעדכונים שכנראה באמת ישפרו לך את היעילות של המערכת. בכל מקרה, כל מחשב שמחובר לאינטרנט (כל מחשב נורמלי היום) רצוי שיהיה עם עדכונים מותקנים, ואני באמת חושב שאם יש לך מחשב שאין לו חשיפה לאינטרנט אז כנראה שעדיף שלא.

פורסם
  • מחבר

היי, לדעתי, מנסיון עם WIN XP ו VISTA דווקא כן. מה שכן הם מאיטים לך את המחשב הרבה פחות מוירוסים שעלולים לחדור בלעדיהם. כמו כן, מפעם לפעם באמת יהיו תיקונים בעדכונים שכנראה באמת ישפרו לך את היעילות של המערכת. בכל מקרה, כל מחשב שמחובר לאינטרנט (כל מחשב נורמלי היום) רצוי שיהיה עם עדכונים מותקנים, ואני באמת חושב שאם יש לך מחשב שאין לו חשיפה לאינטרנט אז כנראה שעדיף שלא.

אם אני לא טועה שהיה לי XP היה לי בו רק SERVICE PACK 2 ולא עדכנתי ל3 וגם לא עשיתי שום עדכונים והשתשמשתי בפיירול של הWINDOWS ואפילו בן אדם אחד לא פרץ לי איך אתם מסבירים את זה?

פורסם

שכחתי את הטלפון שלי בתחנת האוטובוס - אחרי חצי שעה חזרתי לשם והוא עדיין היה שם! איך אתה מסביר את זה?

לפי ההיגיון שלך אין שום בעייה להשאיר את הטלפון מסתובב ברחובות.

עדכוני המערכת של ווינדווס יכולים להשפיע על הביצועים של מערכת ההפעלה. לפעמים העדכונים משפרים את היעילות ולפעמים תיקון באג\פרצה

יגרום לביצועים נמוכים יותר. בכל מקרה ירידה כזאת בביצועים, אם בכלל, תהיה זניחה ביותר ולא מורגשת.

ההשפעה היא כנראה פסיכולוגית.

פורסם
  • מחבר

שכחתי את הטלפון שלי בתחנת האוטובוס - אחרי חצי שעה חזרתי לשם והוא עדיין היה שם! איך אתה מסביר את זה?

לפי ההיגיון שלך אין שום בעייה להשאיר את הטלפון מסתובב ברחובות.

עדכוני המערכת של ווינדווס יכולים להשפיע על הביצועים של מערכת ההפעלה. לפעמים העדכונים משפרים את היעילות ולפעמים תיקון באג\פרצה

יגרום לביצועים נמוכים יותר. בכל מקרה ירידה כזאת בביצועים, אם בכלל, תהיה זניחה ביותר ולא מורגשת.

ההשפעה היא כנראה פסיכולוגית.

התיאור שלך עם האוטובוס הוא קצת מוגזם....

לגבי העדכונים ההמלצה שלך הוא להתקין את כל העדכונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים