פורסם 2012 ביולי 1013 שנים שלוםיש לי כרגע HD רגיל מכני, והחלטתי שהגיע הזמן לעבור ל-SSD.המחיר נהיה סביר, והגדלים הגיעו לגודל שאני צריך.יש רק עניין אחד.אני עובד עם WindowsXP ו-Office2003.גם ב-HD החדש - ה-SSD,אני רוצה להתקין בדיוק את אותו דבר(התקנה מחדש) - WindowsXP ו-Office2003.האם זה יהיה בסדר?אני שואל את זה, כי אני זוכר שלפני כמה זמן, קראתי באיזה אתר,שלגרסאות אופיס קודמות(כגון 2003) יש בעיה עם אקטיבציה כשההארדדיסק הוא SSD..משהו שקשור ל-Serial Number שלו, או משהו כזה.האם מישהו יכול להגיד לי אם זה יהיה בסדר?או שהגרסאות Windows ו-Office שאני אוהב, לא יעבדו טוב עם SSD, בגלל נושא האקטיבציה שלא תצליח כשיש SSD?תודה רבהcard
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים שלום לך כונן SSD עובד טוב רק עם חלונות 7. חלונות XP לא מתאים לעבוד עם SSD.
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים מחבר הי קקדו תודה על התשובה חלונות XP לא מתאים לעבוד עם SSD. אתה יכול להגיד למה לא? ואגב זה נשמע ממש לא נכון, בתקופתו, היה מחשב נייד של לנובו, שנקרא X300 או משהו כזה, והוא היה SSD, עם XP..
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים 1. זאת דרישה דיי הזויה מאוד אם זה רק בא מצד של נוחות. עדיף שתתקין את הכל כבר בVM.2. http://en.wikipedia.org/wiki/TRIM#Operating_system_support
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים מחבר 1. זאת דרישה דיי הזויה מאוד אם זה רק בא מצד של נוחות. עדיף שתתקין את הכל כבר בVM.2. http://en.wikipedia.org/wiki/TRIM#Operating_system_supportנוחות היא דרישה הזויה?לאן הגענו? (:אני אוהב מאד את WindowsXP,ואחרי שניסיתי חודש להיות עם Windows7, החלטתי שאני לא מוכן לגעת בזה עם לייזר.אני מבין שאנשים אחרים כן - זכותם המלאה ושיהנו.אני אוהב את XP.אגב, לגבי TRIM, מה יקרה אם אני אוותר על זה?
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים ^^^^ זאת הסיבה שה - XP לא מתאים. אם תוותר על טרים, לאחר זמן מה תגלה שסתם השקעת ב - SSD וגם די תקצר את חייו :'( . וכן, זכותך הלגיטימית להשאר עם XP, אממה, העולם לא עוצר מלכת, ויש לזה השלכות.
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים מבחינתי , אין טעם להכנס לאנלוגיות ומשלים. כי אני אישית מסכים אם ההחלטה שלך.
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים למי שמתעקש, יש ליצרני הSSD תכנות משלהם שיכולות לשלוח פקודת TRIM גם במערכות הפעלה שאין בהן תמיכה מובנה לעניין.
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים מחבר למי שמתעקש, יש ליצרני הSSD תכנות משלהם שיכולות לשלוח פקודת TRIM גם במערכות הפעלה שאין בהן תמיכה מובנה לעניין.באמת?אז יש עתיד?האם זה בכל כונן SSD?מה אני צריך לעשות?
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים עתיד יש, אבל Windows XP זה לא העתיד. למי שמתעקש להיתקע בעבר - מומלץ לקרוא באינטרנט. הרבה דברים אפשר למצוא דרך קישורים מאתרים שעולים בדף הראשון בחיפוש בגוגל. תשובה קצרה - לא, זה לא אצל כל היצרנים, אבל יש לכמה.
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים טוב, אחרי ריפרוף קצר, אני לא חושב שזה שווה את המאמץ. יותר מידי התניות ובלאגן, וכל זה בשביל XP ?
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים פותח הדיון ניתן לעשות טרים גם באופן ידני.כמובן שזה דורש קצת מאמץ.גם אני ביליתי כמה שנים טובות על XP.(בדיעבד כמה שנים יותר מדי).האמת שהסיבה שעברתי ל7 היא בעיקר הגבלת הזיכרון של XP ותכנון לקנות SSD.
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים אני אוהב מאד את WindowsXP,ואחרי שניסיתי חודש להיות עם Windows7, החלטתי שאני לא מוכן לגעת בזה עם לייזר.אני מבין שאנשים אחרים כן - זכותם המלאה ושיהנו.אני אוהב את XP.errorsystem rebootingupdating logic protocolsinitiating corrupted data purgeloading new command setactivating enhancement procedurescustomizing interfaceenjoying windows 7hating windows 8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.