עבור לתוכן

ווינדווז על מאק

Featured Replies

פורסם

היום הלכתי לקניון וראיתי חנות של idigital.

כמובן שלא יכולתי להתאפק וישר מצאתי את עצמי בפנים- מוקף במוצרי אפל מכל הסוגים

לאחר סיבוב קטן בחנות, החלטתי לנסות קצת את ה imac.

אחרי שתי דקות גיליתי שזה המחשב שתמיד רציתי (הוא פשוט היה מדהים!) ואז נזכרתי בבעיה.

אני אוהב מאד משחקי מחשב, או בשפת הגיימרים, אני - גיימר.

הבעיה היא שחשבון הסטים שלי עמוס לעייפה במשחקים מסוגים רבים- ויותר מחצי מהם לא עובדים על מחשבי אפל!!!

השאלה שלי היא האם יש אפשרות להתקין ווינדווז בתור מערכת הפעלה שנייה ולשחק את כל המשחקים שפועלים על ווינדווז-

גם על המאק בלי שיהיו לי בעיות.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

כן, אפשר.

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת יותר פירוט

(צריך משהו מיוחד כדי לעשות את זה, ואם לא- איך לעשות את זה בכלל בלי לוותר על מערכת ההפעלה של אפל...?)

פורסם

יש לאפל תוכנה שמנהלת את המעבר מווינדוס לOSX ובחזרה בשם "boot camp". יש מלא מידע ברשת, (ובטח שבטח בלינק שנתן מולטיקור).

פורסם

אני אוהב מאד משחקי מחשב, או בשפת הגיימרים, אני - גיימר.

אפשר להתקין ווינדוס כמו שנאמר מעליי ולהריץ עליו משחקים, אך הדבר יכול להיגמר בכרטיס מסך/לוח שרוף - בעיה נפוצה באיימקים ומקבוקים רבים.

מצד שני, אם אתה יכול להרשות לעצמך להיכנס ל2 דקות לחנות אפל ולצאת עם איימק חדש - לא צריכה להיות לך שום בעיה להשקיע איזה 4 אלף שח במחשב לגיימרים שיהיה פעמיים יותר חזק מהאיימק החדש והמדהים הזה.

ודרך אגב, תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם אתה יכול להרשות לעצמך להיכנס ל2 דקות לחנות אפל ולצאת עם איימק חדש - לא צריכה להיות לך שום בעיה להשקיע איזה 4 אלף שח במחשב לגיימרים שיהיה פעמיים יותר חזק מהאיימק החדש והמדהים הזה.

ודרך אגב, תתחדש! :xyxthumbs:

:kopfpatsch: חחח אין לי מושג איך הגעת למסקנה שקניתי את המחשב- אבל אני האחרון שייקנה מחשב אחרי שתי דקות.

אבל- בכל זאת- תודה על התגובה. עכשיו כשאני יודע מה זה יכול לעשות למחשב אני כנראה לא ייקנה אותו :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים