עבור לתוכן

מקלדת "נוקשה" לאחר ניקוי

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי מקלדת רגילה של לוג'יטק. אתמול החלטתי לנקות אותה (בפעם האחרונה שעשיתי זאת, שברתי כמה מהמקשים ונאלצתי לקנות חדשה).

ניקיתי מבחוץ מה שיכולתי, לאחר מכן הוצאתי בעדינות את המקשים בעזרת מברג, ניקיתי והחזרתי. הפעם הכל הצליח, והכל נכנס וכלום לא נשבר. מה שכן ששמתי לב אליו זה שהממקשים החלו להיות נוקשים יותר כאשר אני לוחץ עליהם, לא כולם ולא בכל לחיצה.

אבל מן נוקשות כללית כזאת. האם זה יכול להיות בגלל משהו שעשיתי או שזה כבר פסיכולוגי? חשבתי אולי לפרק שוב את המקלדת ולתת שימון קל אולי?

פורסם
  • מחבר

כניראה שהיא הייתה כך גם מהתחלה ואני סתם פרנואיד.

בכל מקרה בגלל שלא קיבלתית שובה בכל מיקרה פירקתי אותה שוב והבאתי ריסוס עצמי בשמן נשקים צהלי שהיה זרוק לי והחזרתי חזרה את הכפתורים.. אכן הכפתורים נעשו נעימים יותר ללחיצה אך אני עדיין חושב שדפקתי משהו כאשר הוצאתי אותם.. למרות שעל פניו הם ניראם בסדר.

פורסם

גם אני ניקיתי מקלדת של לוגיט'ק לפני כמה ימים. פשוט טבלתי אותה במים עם סבון ושפשפתי, ניקיתי עם זרם חזק ושמתי לייבוש.

המקשים נוקשים הרבה יותר וזה מתחיל לעצבן.. אני חושב על ריסוס עם WD40.

פורסם
  • מחבר

^

אני מודע לכך שזה נשמע הזוי אבל זה באמת כך, ישנם כמה כפתורים שנלחצים עם יותר כח.. אין צורך בציניות

פורסם

...?

לא הייתי ציני.

פורסם
  • מחבר

אה סליחה פשוט חשבתי שבמקלדת יש מגעים אלקטרוניים שנהרסים עם מגע במים, לא?

מנחם לדעת שהמקשים לא נוקשים בגלל הפירוק שעשיתי להם אלא זו בעיה אחרת (אתה מדבר על מקלדת רגילה קלאסית או דגם אחר? יש לך מושג כמה אחריות יש על כאלה מקלדות?). בכל מקרה כפי שאמרתי, פירקתי פעם שנייה ושימנתי בהרבה מאוד שמן. זה לא פותר את הבעיה.

המקלדת הקלאסית מלתחילה הייתה נוקשה יחסית להקלדה ועכשיו נהפכה לממש בלתי שימשה ובימים הקרובים אני קונה מקלדת חדשה, חבל שככה זה נגמר וחבל שאין פתרון נוח לניקוי מקלדות שכן זה מגיעל לשבת עם מקלדת שיוצאים לך שיערות ומיני מזיקים מבין החרכים

פורסם

כל עוד אין מעגל מכני שיהרס ממים, אתה יכול לטבול ולשטוף כל מוצר או רכיב אלקטרוני. פשוט לדאאוג לייבש סופית 100% (אני השתמשתי בתנור בחום נמוך ל 20 דקות) ולא תיהיה בעיה.

אני אנסה WD40..

פורסם
  • מחבר

תנסה ותעדכן, מעניין לשמוש מה יצא לך.

פורסם

למה אתם שמים שמן?

זה לא מקלדת רגילה עם ממברנה של סיליקון?

פורסם
  • מחבר

כן, אבל הם כניראה נוקשים בגלל החיכוך או משהו.

אתה לא מבין עד כמה הם נעשו נוקשים. אני מרגיש שאני מקליד על אבנים

פורסם

יכול להיות שנשאר אבנית בשקעים של המקשים?

פורסם
  • מחבר

אני לא שטפתי כלל אלא עברתי עם מטלית. גם הוצאתי את המקשים והכנסתי שוב בפעם השלישית, חלקם נעשו עוד יותר נוקשים. אני לא חושב שמקלדות נועדו כדי שיפרקו אותם. יכול להיות שבגלל שימוש בקלדת נוצרו חרכים מיקרוסקופיים בין הכפתור לבסיס וברגע שהוצאתי כפתור והחזרתי אותו, בעצם הזזתי אותו טיפה והוא איננו יושב על ה"מסילה" המוקרית שלו.

גם הפידבק של הכפתור נוקשה יותר. אני מת להחליף אותה כבר לפני שאני אשבור לעצמי את האצבעות עליה

פורסם

קרה לי גם עם מקלדת של לוג'יטק לפני כמה שנים. הייתה דווקא יקרה. בסוף זרקתי אותה לפח כי המצב היה בלתי נסבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים