פורסם 2012 ביולי 813 שנים שלום, ברשותי חלונות 7 HOME PREMUIM 64BIT. ראיתי שניתן ליצור דיסק לתיקון מערכת, אך במחשב הנייד שלי אין כונן דיסקים והמערכת לא נותנת לי ליצור אותו על כונן USB. 1. איך ניתן ליצור את האפשרות הזאת על כונן USB מבלי שימחק התוכן שנמצא בכונן USB? בנוסף אני רוצה ליצור אתחול של לינוקס על כונן USB. 2. איך עושים זאת, ואיך המחשב מזהה את הלינוקס אם יש דברים אחרים על אותו כונן USB? 3. קראתי באינטרנט שיש אפשרות לאתחל מכונן USB כמה מערכות. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!
פורסם 2012 ביולי 813 שנים ניסיתה להוריד קובץ ISO של הרקברי דיסק ולפרוס אותועל USB ? אני חושב זה יעבוד.אידכוןניסיתי וזה עובד. תוריד הקובץ של 32 או 64 לפי חלונות שיש לך.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים מחבר תודה, מצאתי את הקובץ להורדה.מכיוון שאני רוצה לאתחל כמה ISO מאותו דיסק און קי, הורדתי את תוכנת XBOOT.אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש, המחשב לא עולה מהUSB אלא מהדיסק קשיח, למרות שרשום בביוס שהדיסק און קי יעלה לפניו.מישהו יודע מה עושים?תודה.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים מחבר xboot זאת תוכנה שנותנת לך לאתחל כמה ISO על אותו דיסק און קי ונותנת לך בהפעלה של המחשב לאתחל כמה ISO דרך ממשק עם תפריט.איך שמת את הקובץ ISO של חלונות? חלצת את הקבצים וזהו? יש עוד קבצים אישיים על הדיסק און קי חוץ הISO?תודה.
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מחבר בחרתי בביוס דיסק און קי והוא אתחל מהדיסק הקשיח.יכול להיות שזה יעבוד כאשר לא יהיו קבצים נוספים חוץ מפריסת ISO, אבל אני רוצה שיהיו לי גם קבצים אישיים וגם לאתחל ISO.האם אפשר לעשות את זה?תודה.
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים אומנם לא ישמור את הקבצים שלך אבל זה הכלי הכי טוב שאני מכיר בתחוםUniversal USB Installer
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים מחבר בסוף הסתדרתי.פירמטתי את הכונן לFAT32, לאחר מכן יצרתי תיקייה בכונן ושמתי בה את הדברים האיישים שלי.ואז חילצתי את הקובץ ISO בעזרת WINRAR לתיקיית השורש בDOK.בחרתי בביוס את הDOK ולפתע זה עלה!תודה לכל מי שעזר לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.