עבור לתוכן

כמה "כיף " להתחיל את היום עם חולדות (כולל סירטון )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לך שלוש אופציות פיזיביליות לחלוטין:

א) לעבור דירה לאזור בו המחירים נמוכים יותר

ב) להחליף מקצוע כדי להרוויח יותר כסף

ג) להשאר לגור בחור, עם אמא, בגיל 34

אני נשבע לך שכשהייתי צעיר ממך ב-10 שנים (בגיל 24) יכולתי לממן לעצמי שכר דירה בחיפה (אולי עם שותף אחד), שכר לימוד לתואר ראשון וגם לחסוך כסף, עם משכורת לא גבוהה במיוחד. למעשה, רוב החברים שלי עושים בדיוק את זה כבר כמה שנים, ואני יכול להבטיח לך שהם כולם מרוויחים פחות ממך.*

*אני לא יודע בדיוק כמה אתה מרוויח, אבל אם זה פחות מ-10K לחודש אתה חייב להחליף מקצוע, בלי שום קשר לדירה או כל דבר אחר.

אני לא יכול להחליף מיקצוע פשוט כי אין לי השכלה ולא יכולת לילמוד לימודים גבוהים

כל הרעיון שלי היה לחסוך מספיק כדי לקנות דירה זולה ,הבעיה שהמחירים קפצו תוך שנים בודדות ויחסית לישראל המצב שלי יותר גרוע מהזמן שהתחלתי לחסוך

בעניין חיפה הזיהום אוויר שם חזק מידי

מחירים זולים בלי זיהום מתחיל בערך מנהריה היום ,שהתחלתי לחסוך היו מספיק מקומות זולים קרוב לרעננה ,היום פשוט אין

אפילו על מחסן שהפכו ליחידת דיור לא חוקית רוצים פה איזה 60 אלף $ ,שכמובן אני לא יחיה בחרא כזה

• תגובות 256
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה רע בנהריה? סמוך עלי, לגננים יש הרבה עבודה בצפון :)

פורסם

לא צריך גננים בכל מקום?

אבל עזבו אותכם ..אצל ההורים הוא חוסך יותר.. שכרות ,אוכל, חשמל וכו'.. (וואלה במצב הזה הייתי מעמיד בניין אישי) .

אז הוא סובל קצת מחיות לא רצויות :hat: .

אני לא מבין קרירין אתה חי על ההורים .אתה לא מרוויח לפחות 5000 שח? אם תשים 4000 שח בחודש בצד כפול 12 =48000 שח ..כפול כמה שנים = סכום יפה. ואתה כבר חוסך הרבה הרבה זמן :nixweiss:

אז תקנה דירה דרום/צפון ותשכיר ועדיין תחייה אצל ההורים כמה שנים (ממילא אתה דוגר שם ).

סיכום:אלהים נותןאגוזים למי שאין לו שיניים.

פורסם

אצלנו בבית היינו לוכדים את העכברים והחולדות במלכודת ותוך דקה וחצי הם מתים.

זה הרבה יותר הומאני מלהכות בהם עם פטיש... תעשו טובה.

בשנים האחרונות הן פשוט לא נכנסות למלכודות אז מתייצבים בבית עם מטאטא ומגב ויוצאים למלחמה.

בשנתיים האחרונות היו שתי נופלים לאוייב ואף נפגע לקבוצת הבית.

פורסם

מלכודת רגילה תהרוג חולדה?

עריכה: בטח הכוונה למלכודת שנסגרת על ראש החולדה.

פורסם

בטח איזה צעקה החולדה נותנת...

פורסם

או שתגדל נחש :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יכול להחליף מיקצוע פשוט כי אין לי השכלה ולא יכולת לילמוד לימודים גבוהים

כל הרעיון שלי היה לחסוך מספיק כדי לקנות דירה זולה ,הבעיה שהמחירים קפצו תוך שנים בודדות ויחסית לישראל המצב שלי יותר גרוע מהזמן שהתחלתי לחסוך

בעניין חיפה הזיהום אוויר שם חזק מידי

מחירים זולים בלי זיהום מתחיל בערך מנהריה היום ,שהתחלתי לחסוך היו מספיק מקומות זולים קרוב לרעננה ,היום פשוט אין

אפילו על מחסן שהפכו ליחידת דיור לא חוקית רוצים פה איזה 60 אלף $ ,שכמובן אני לא יחיה בחרא כזה

א) זיהום האוויר בחיפה נמוך יותר מזיהום האוויר בגוש דן, למשל.

ב) גם אם הטענה שלך הייתה נכונה, אתה לא בעמדה שבה אתה יכול להיות יותר מדי בררן. אלא אם כן אתה באמת מעדיף לגור עם אמא שלך, בגיל 34, בבניין ישן ושורץ בחולדות על פני לגור בדירה משלך בעיר עם רמת זיהום אוויר גבוהה יותר.

ג) הרעיון שלך היה יפה (נגיד), אבל הוא נכשל. אם תמשיך לנסות לממש אותו בכח אתה לא תקנה דירה לעולם, כי יכולת ההשתכרות שלך לא תואמת לקצב בו עולים מחירי הדיור בישראל. לחילופין אתה צריך להבין שהוא נכשל, ולחשוב על רעיון אחר. למשל, לקנות דירה מחוץ לגוש דן. למשל, למצוא עבודה שתכניס לך יותר כסף.

ד) אין קשר בין לימודים גבוהים לבין החלפת מקצוע. גם אנשים ללא תואר ראשון בהנדסה יכולים לקנות דירה בישראל היום. אולי לא בגוש דן - אז מה?

פורסם

תגיד לי, אין לך כסף לדירה אבל קנית סמסונג NOTE?

פורסם
  • מחבר
אני לא מבין קרירין אתה חי על ההורים .אתה לא מרוויח לפחות 5000 שח? אם תשים 4000 שח בחודש בצד כפול 12 =48000 שח ..כפול כמה שנים = סכום יפה. ואתה כבר חוסך הרבה הרבה זמן nixweiss.gif

אז תקנה דירה דרום/צפון ותשכיר ועדיין תחייה אצל ההורים כמה שנים (ממילא אתה דוגר שם )

יש לי סכום שפעם היה יפה ,היום לא משהו בגלל העליות

וכרגע ריבית זבל אז הוא לא מספיק עובד בישבילי

ודירה רחוק מימני שאין לי רכב זה גם הרבה הוצאות ולא קל לימצוא שוכר טוב לדירות כאלו

יש לי אח עם 3 דירות כאלו וזה לא פשוט בכלל

זיהום האוויר בחיפה נמוך יותר מזיהום האוויר בגוש דן, למשל.

מי דיבר על גוש דן ? אפילו עוד יותר יקר מהשרון

אני מדבר על מקומות מספיק קרובים לשרון כמו פרדס חנה \כפר יונה \וכו ,פעם היו חיסית זולים ,היום כל חורבה יותר ממיליון

גם אם הטענה שלך הייתה נכונה, אתה לא בעמדה שבה אתה יכול להיות יותר מדי בררן. אלא אם כן אתה באמת מעדיף לגור עם אמא שלך, בגיל 34, בבניין ישן ושורץ בחולדות על פני לגור בדירה משלך בעיר עם רמת זיהום אוויר גבוהה יותר

המקומות שאני יכול לקנות בהם בחיפה כל כך מזוהמים,שאני לא חושב שאורך החיים שלי שם יעבור את גיל 50

הרעיון שלך היה יפה (נגיד), אבל הוא נכשל. אם תמשיך לנסות לממש אותו בכח אתה לא תקנה דירה לעולם, כי יכולת ההשתכרות שלך לא תואמת לקצב בו עולים מחירי הדיור בישראל. לחילופין אתה צריך להבין שהוא נכשל, ולחשוב על רעיון אחר.

מקווה שהמחירים יחזרו לשפיאות יום אחד וממשיך לחסוך

סך הכל אני מכיר כבר נשואים שגרים עם ההורים והרבה בגילי תקועים ,לשרוף את הכסף בשנים בודדות זה גם לא פיתרון

אין קשר בין לימודים גבוהים לבין החלפת מקצוע. גם אנשים ללא תואר ראשון בהנדסה יכולים לקנות דירה בישראל היום. אולי לא בגוש דן - אז מה?

כמו שכבר אמרתי אין קשר לגוש דן ,אני לא אוהב את תל אביב ולא איזה פלצן

אני יכול להרחיק שעה נסיעה באוטובוס לכיוון מרעננה ,הבעיה שאפילו אריאל הפכה ליקרה מאוד

תגיד לי, אין לך כסף לדירה אבל קנית סמסונג NOTE?

אתה משווה בכלל ?

רוב הכסף הולך לבנק ויש לי תקציב ביזבוזים קטן ולקח חצי שנה בערך עד שתקציב הביזבוזים אפשר לי NOTE ב2700 שקל

פורסם

העיקר שיש לך סמסונג- אולי תוכל לזרוק אותו על החולדות.

פורסם

בסדר אז אין דירה (באופק) לפחות קרירין עושה חיים :silly:

פורסם

קרירין ההיגיון שלך פשוט מעוות לגמרי. אני בכנות חושב שאתה צריך להוציא כמה אלפי שקלים מ"חיסכון-הדירה" שלך ולהשקיע אותם באיש מקצוע.

פורסם

^כנראה שנוח לו עם המצב הנוכחי, ולא כ"כ רע לו.

אם זה באמת היה מפריע לו ברמה בלתי נסבלת אני חושב שהוא כבר היה עף משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים