עבור לתוכן

כמה "כיף " להתחיל את היום עם חולדות (כולל סירטון )

Featured Replies

פורסם

הוא בן 34, רווק, שחי עם אמא ומחכה למשיח שלא יבוא לעולם.

אם הוא לא יתעורר היום, הוא ימצא את עצמו גם בגיל 80 באותו מצב בדיוק (מינוס אמא ככל הנראה, אבל לא נעים לציין את זה..)

עדיף לו להתעורר עכשיו.

זה לא שיש איזשהו אור בקצה המנהרה ויש לו איזשהו יעד לשאוף אליו.

הוא מחכה למשהו שלא יקרה לעולם (שפתאום באורך פלא מחיר הדירות יתרסק ל-50% בין לילה) והוא תוקע לעצמו את החיים, שכבר אוטוטו נגמרים לו בלי שהוא אפילו מרגיש.

• תגובות 256
  • צפיות 21.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאשים את ההורים שלו.

קרירין, אם אתה בן 34, בשנות השפל של המחירים בארץ במחירי הדירות אתה היית בן יותר מ-25.

פורסם

קרירין, התוכנית גרנדיוזית לקנות דירה במזומן או במשכנתא קטנה במצבך הנוכחי מנותקת מהמציאות. אתה חייב להבין שעד שתצליח לחסוך מספיק כסף לדירה השנים היפות יהיו מאחוריך. אם יש לך טיפה שכל בגולגולת (וכבוד עצמי) צא מהבית של אמא, תלמד להחזיק את עצמך וחפש בת זוג. מעבר ליחסים וזוגיות בת זוג תביא משכורת נוספת ואולי הון עצמי שאיפשר לך סוף כל סוף להגשים חלום ולרכוש דירה. אתה לא מקשיב, אבל עדיין לא מזיק לנסות.

פורסם

אולי לגור בקרוואן פתרון זמני אפשרי עדיף?

פורסם

תנסה איזו התנחלות :D

בטוח תקבל ים של הקלות בכל הקשור לתשלומים. וגם בטח יש שם ים של עבודה- לא כל בעלי הבתים הפרטיים פנויים לטפל בגינה.

תתעניין, מה אכפת לך?

פורסם

בטוח תקבל ים של הקלות בכל הקשור לתשלומים. וגם בטח יש שם ים של עבודה- לא כל בעלי הבתים הפרטיים פנויים לטפל בגינה.

תתעניין, מה אכפת לך?

נשמעת לי ההצעה הכי טובה שאי פעם עלתה בדיון הזה.

פורסם

קרירין אל תתיחס פה לאף אחד אתה אחלה גבר

פורסם
  • מחבר

תתעניין, מה אכפת לך?

יתנחלויות טובות יקרות מאוד היום ,תבדוק מחירים באריאל לדוגמה

בקטנות חיבים רכב שזה המון הוצאות

פורסם

אתה חוסך על רכב, חוסך על מגורים, חוסך על בילויים. מה יצא לך מזה? אתה רואה אור בקצה המנהרה? משהו בחייך השתנה לטובה בעשר השנים האחרונות?

פורסם

יש לו גלקסי note

פורסם

רכב זה המון הוצאות אבל:

א. אם אתה חוסך 200-300 אלף שקל על דירה, זה די מפצה על רכב.

ב. גם ככה היום כל אחד צריך רכב.

פורסם

רכב פותח אפשרויות כמו משרה יותר טובה, אפשרות לעבוד במשרה נוספת בסופי שבוע, אפשרות לצאת לדייט כמו בן אדם. מרוב שהוא חוסך, חוסך וחוסך הוא סוגר בפניו אפשרות לפגוש בת זוג שתביא עוד משכורת + הון עצמי + הורים עם כסף (בתקווה).

הוא חסך כמעט 400 אלף שקל. זה סכום אדיר, אבל הוא עדיין נמצא באותו מקום כי מחירי הדיור עלו. הוא יכול לצאת מהבית של אמא, לשכור דירה ולכסות את עלויות המחייה מהמשכורת. בינתיים החסכון יעמוד בחשבון הבנק. נכון שהוא לא יוכל להמשיך לחסוך, אבל לפחות יעשה צעד אדיר בחייו.

פורסם
  • מחבר

אתה חוסך על רכב, חוסך על מגורים, חוסך על בילויים. מה יצא לך מזה? אתה רואה אור בקצה המנהרה? משהו בחייך השתנה לטובה בעשר השנים האחרונות?

החשבון בבנק גודל לאט לאט ואני מחפש היזדמנות

בין עם זה לרדת מהארץ או כל יזדמנות אחרת

יש לו גלקסי note

אז מה ? זה הופך אותי לבזבזן ? קניתי אותו ב2700 שקל בימקום דברים אחרים

תפסיק לחשוב שכל מי שקונה סמארטפון הוא בכין שבגלל שלא חוסך לא יגיע לדירה

בתוך 6 שנים הדירות קפצו במעל 100% ,גם משכנתה בסכומים כאלו זה יתאבדות כלכלית מבחינתי

וגם להשכיר דירה שהיא לא חצי צריף זה יתאבדות כלכלית מבחינתי

ותאמינו לי חשבתי על כל הפיתרונות והרבה והמסכנה העצובה זה שעם המשכורת והחיסכון שלי עם אני יוצא כרגע אני חוזר בלי גרוש תוך כמה שנים

ככה שאין לי ברירה אלה לנסות להגדיל את החיסכון וזה מה שאני עושה

רכב פותח אפשרויות כמו משרה יותר טובה, אפשרות לעבוד במשרה נוספת בסופי שבוע, אפשרות לצאת לדייט כמו בן אדם. מרוב שהוא חוסך, חוסך וחוסך הוא סוגר בפניו אפשרות לפגוש בת זוג שתביא עוד משכורת + הון עצמי + הורים עם כסף (בתקווה).

רכב זה מינימום אלף שקל בחודש הוצאות (ביטוח דלק וכו )

זה בלי חשבון של מוסך על רכב ישן שמבקר שם הרבה ובלי חשבון על רכב יחסית חדש שיעלה איזה 60 אלף שקל

ולא יודע איזה בחורות אתה מכיר אבל באזור הזה הרבה מהן אוכלות את המשכורת שלהן על ביזבוזים

וזה במיקרה הטוב שהן לא משונררות מההורים או מהחבר בזמן שהן לומדות באוניברסיטה \מכללה והרבה פעמים במיקצוע שלא יעבדו בו דקה

אני לא אומר שכולן ככה אבל יש הרבה כאלו באזור

מעדיף כבר לחיות באסיה ולתפוס איזה אסיתית צנועה

הוא חסך כמעט 400 אלף שקל. זה סכום אדיר, אבל הוא עדיין נמצא באותו מקום כי מחירי הדיור עלו. הוא יכול לצאת מהבית של אמא, לשכור דירה ולכסות את עלויות המחייה מהמשכורת. בינתיים החסכון יעמוד בחשבון הבנק. נכון שהוא לא יוכל להמשיך לחסוך, אבל לפחות יעשה צעד אדיר בחייו.

לחזור להורים בגיל 40+ יהיה לי הרבה הרבה יותר גרוע מהיום

פורסם

אני אחזור על עמדתי: אם לא תוציא מהחיסכון שלך כמה אלפי שקלים ותשקיע אותם באיש מקצוע (פסיכולוג למקרה שלא הבנת) שיעזור לך לצאת מהסרט שאתה חי בו - לצערי אתה חורץ את גורלך ואת גורל החיים שלך, שכבר נגמרו עוד לפני שהם התחילו.

אין לזה מנוס, כי הודעות בפורום לא מצליחות לגרום לך לשינוי תפיסת המציאות המעוותת שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים