עבור לתוכן

התארגנות לקניה קבוצתית- כרטיס מסך Nvidia GTX670

Featured Replies

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר.

הכרטיס שיש לי בחתימה נמצא ברשותי כבר מעל 7 שנים.

בזמנו קניתי אותו במחיר מטורף (מעל 2400 ש"ח!) נחשב ללהיט בזמנו והגיע עם אחלה באנדל.

ובאמת הוא החזיק לי בצורה יפה וגם היום הוא עדיין סוחב בצורה כזו או אחרת.

אבל כיום אני עושה את השדרוג שלי רק בשביל להיות "עדכני" כי הכרטיס הקיים שלי הגיע למצב שיש משחקים (לדוגמא היירוס החדש)

שהוא פשוט לא מוכן לקבל, שזה כבר מוגזם.

מה גם שאני לא משקיע על כרטיס מסך ברמה ממש גבוהה כי את כל המשחקים שלי אני מריץ בקונסולה.

שם הכל בסדר, לא צריך לשדרג והכל נחמד.

כרטיס מסך ברמה בינונית פחות או יותר בתקציב של 1000 ש"ח נשמע סביר לחלוטין.

נ.ב

אני המטרה שלי היא לקנות בתקציב הזה כרטיס מסך ברמה בינונית ומעלה!

לא מתחת לבינונית, לכן התקציב הוא יחסית סביר.

• תגובות 93
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תחזרו לנושא בבקשה.

דיברתי עם TMS, ולצערי בשל עליית המחירים (לרוב בגלל הדולר), מחיר הכרטיס עומד כעת על 2025 ש"ח, כולל כל התנאים המקוריים (אחריות, משלוח וכדומה).

ההנחה הזו היא מקסימלית שהצלחתי להשיג. השאלה היא כזאת- האם אתם (כל אלו שרשמו שרוצים לרכוש את הכרטיס) עדיין בעניין?

או שנשים את הקניה הזו בהמתנה עד לירידת מחירים כזו או אחרת או אחרי שכרטיסי הביניים (GTX660TI וכדומה) יצאו ונראה אם זה שווה את זה?

פורסם

660TI זה נחמדי אבל זה כבר לא יהיה ברמה כל כך קרובה ל 680. לדעתי, עדיף להמשיך את הרשימה של אנשים שרוצים לרכוש וברגע שתהיה באמת כמות מאסיבית, לדרוש את ההנחה.

פורסם

אם יש ב 750 ש"ח, אני קונה שתי חתיכות.

פורסם

לדעתי לחכות ל-660TI זו החלטה טובה.

פורסם

http://www.ebay.com/itm/NEW-EVGA-02G-P4-2678-KR-FTW-GeForce-GTX-670-2GB-256-bit-GDDR5-PCI-Express-3-0-/230801752517?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35bcdb41c5#ht_3730wt_1399

2200 שקל אחרי משלוח ומע"מ. משלוח PRIORITY שמגיע מהר אבל ללא עמלות שקרים עד כמה שידוע לי.

כרטיס יותר חזק בלי אוברקלוק, PCB וחופה של 680.

EVGA מציעים שירות לקוחות ישיר, איך שאתה פותח את הקופסא רשום כזה "DO NOT RETURN TO THE STORE". :lol: אלא לדבר איתם ישירות, אסוס וכל אלה זה דיבורים ללמפה אם החנות לא משתפת פעולה (כמו שקרה למישהו פה).

פורסם
  • מחבר

^ לא רואה סיבה ללכת על זה, שכו זה בערך המחיר המינימלי שמוכרים בארץ גרסאות סטנדרטיות יותר ועם אחריות 3 שנים.

תמיד תמצא דברים משתלמים בחו"ל, אך דברים יקרים שכאלה אם אין מישהו קרוב שיביא לך, לא הייתי מזמין.

פורסם

לא יודע אם זה משחק עניין שכן הרשימה בעמוד הראשון לא עודכנה.

אך אני פרשתי המקניה הזאת עקב קנייה של 7950

פורסם

^ לא רואה סיבה ללכת על זה, שכו זה בערך המחיר המינימלי שמוכרים בארץ גרסאות סטנדרטיות יותר ועם אחריות 3 שנים.

תמיד תמצא דברים משתלמים בחו"ל, אך דברים יקרים שכאלה אם אין מישהו קרוב שיביא לך, לא הייתי מזמין.

זה בא עם 3 שנים אחריות דרך EVGA. זה כרטיס ברמה של 680 ובפחות 300-400 שקל מ 680.

Model 02G-P4-2678-KR

Condition: New

Warranty: 3 Year from manufacturer

פורסם

http://www.ebay.com/itm/NEW-EVGA-02G-P4-2678-KR-FTW-GeForce-GTX-670-2GB-256-bit-GDDR5-PCI-Express-3-0-/230801752517?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35bcdb41c5#ht_3730wt_1399

2200 שקל אחרי משלוח ומע"מ. משלוח PRIORITY שמגיע מהר אבל ללא עמלות שקרים עד כמה שידוע לי.

כרטיס יותר חזק בלי אוברקלוק, PCB וחופה של 680.

EVGA מציעים שירות לקוחות ישיר, איך שאתה פותח את הקופסא רשום כזה "DO NOT RETURN TO THE STORE". :lol: אלא לדבר איתם ישירות, אסוס וכל אלה זה דיבורים ללמפה אם החנות לא משתפת פעולה (כמו שקרה למישהו פה).

מה עם מיסים?

כרגע אני פורש מהקניה במחיר זה, במידה והמחיר יוזל אשקול השתתפות בשנית.

פורסם

מה עם מיסים?

כרגע אני פורש מהקניה במחיר זה, במידה והמחיר יוזל אשקול השתתפות בשנית.

2200 זה המחיר כולל מע"מ. אין לך מס מכס, רק מע"מ.

אגב, אם יש לך מישהו שבא מארה"ב אתה יכול להזמין כזה ב 400$ מאמאזון. משלוח עולה עוד 10$...1640 שקל ויש לך כזה כרטיס חדש עם אחריות ! עכשיו הגיע לי מישהו ושכחתי בכלל לבקש ממנו. :(:kopfpatsch:

פורסם

גם אני יורד מהעניין.. המחיר יקר מדי

אני חושב לבקש מחבר שיביא לי GTX680 בפחות כסף (המשפחה שלו כל הזמן באים לבקר מארה"ב)

פורסם

גם אני יורד מהעניין.. המחיר יקר מדי

אני חושב לבקש מחבר שיביא לי GTX680 בפחות כסף (המשפחה שלו כל הזמן באים לבקר מארה"ב)

כן, זה מה שאני מתכנן לעשות ואז כל הסיפור הזה יסתכם בשדרוג של 200-300 שקל (אחרי שאמכור את ה 580). מומלץ לרדת מ 680 כי באמת ההבדל בינו לבין 670 שלא נדבר על 670 FTW, זניח. כמו שהזכרתי מקודם 670 FTW עולה 1600 שקל בחו"ל.

פורסם

גם אני יצאתי, אני בארצות הברית וכבר קניתי GTX680, בכל אופן, אני יחזור לארץ ויעדכן אותכם על הכרטיס, לכל המעוניינים זאת גרסת הרפרנס של EVGA.

(כל האלקטרוניקה כאן כל כך זולה, שכבר קניתי נקסוס 7 גרסת ה-16gb זה לא היה זול בגלל שזה רק יצא, את ה-IPad החדש ושני SGS3).

פורסם

מה אתה מתכוון לעשות במכס??

ואולי יש מצב שאתה מביא לי גם כן איזה כרטיס אם אתה כבר בא עם חצי חנות??. :)

לגבי YAKIRZ בתחתית הרשימה אפשר גם כן למחוק... הוא קנה 7970

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים