עבור לתוכן

התארגנות לקניה קבוצתית- כרטיס מסך Nvidia GTX670

Featured Replies

פורסם

אני לא יכול להתחייב אך אם המכירה תתעכב עוד קצת והמחיר ירד קצת(1800~1900) אני אשמח להיצטרף.

• תגובות 93
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לעולם לא תקבל מחיר שיש בארה"ב.

הכרטיס הזה באמת עולה $400 ב NEWEGG שזה 1600 ש"ח בגסות, אבל הוא לעולם לא יעלה פחות מ 1900 ש"ח בארץ שזה מחיר טוב לכרטיס הזה בארץ.

מישו פעם סיפר דבר דומה על SSD M4 שבסוף נמכר בפחות מחו"ל...קניתי אפילו שלא ממש הבנתי למה :biglaugh:

עזוב אותך מיכל הסיפורים האלו של לא יכולים למכור במחיר של ארה"ב...יכולים ועוד איך!

פורסם

מישו פעם סיפר דבר דומה על SSD M4 שבסוף נמכר בפחות מחו"ל...קניתי אפילו שלא ממש הבנתי למה :biglaugh:

עזוב אותך מיכל הסיפורים האלו של לא יכולים למכור במחיר של ארה"ב...יכולים ועוד איך!

אתה משווה את שוק הSSD לשוק הכרטיסים הגרפים?

בשוק הSSD יש עשרות ואף מאות של דגמים שונים מחברות שונות שכולם מתחרים על אותה כמות קטנה של צרכנים, בשוק הגרפי יש רק 2 חברות והGTX 670 ממוקם בנקודת מחיר הכי טובה של הדור הנוכחי ואף אחד לא מצפה לירידית מחיר בזמן הקרוב אלא אם כן AMD תשחרר פתאום כרטיס חדש שעוקף את הביצועים של ה 670 ו680 בתג מחיר נמוך או שווה יותר.

פורסם

קיבלת את SSD הזה במחיר הפסד. (קנייה ישירות מהיבואן, הרבה משתתפים בקנייה ולא בקושי 10 כמו שיש נכון להיום, אולי יום הולדת של מנכ"ל החברה ;D ). עם כרטיס מסך הכי נחשק בשוק אף אחד לא ימכור לך אותו במחיר הפסד. אם אתה חושב אחרת אז אתה חי בסרט

פורסם

קיבלת את SSD הזה במחיר הפסד. (קנייה ישירות מהיבואן, הרבה משתתפים בקנייה ולא בקושי 10 כמו שיש נכון להיום, אולי יום הולדת של מנכ"ל החברה ;D ). עם כרטיס מסך הכי נחשק בשוק אף אחד לא ימכור לך אותו במחיר הפסד. אם אתה חושב אחרת אז אתה חי בסרט

הסרט הוא לחשוב שמישו מכר מאות של יחידות SSD במחיר הפסד :cwm39:

פורסם

עובדה שלא קיבלת מחיר הזה מאף חנות (כי חנות צריכה גם להרוויח משהו מכל עסקה). קיבלת מחיר הזה רק ישירות מהיבואן שיותר גמיש במחירים, אבל בדרך כלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים.

בקיצור, אתה מוזמן לנסות ולקבל מחיר טוב יותר. ;)

פורסם

קניתי אריזת ריטייאל מהחנות- KSP!

בנאדם קניתי מספיק דברים במחיר של חו"ל כדי להבין שזה חרטא לא יכולים למכור בארץ במחיר חו"ל. קניתי עכבר רייזר DA בפחות מחו"ל, קניתי DOK 32G במחיר נמוך מחו"ל, קניתי רמקולים של לוגיטק במחיר חו"ל......בגישה הצרכנית שלך, כמובן שלא תקבל מחירים של חו"ל..באמת נראה לך שמישו יימכור לך משו במחיר הפסד :s07: מה KSP פילנתרופים

פורסם

אני רואה שאין טעם להמשיך בדיון הזה.

רוצה מחיר יותר טוב, אז תהיה גיבור ותרים כפפה. תנסה לקבל מחיר יותר טוב וכולם יהיו שמחים.

KSP מוכנים למכור במחיר הפסד רק כדי לדפוק את איבורי ;D

לידיעתך KSP הם יבואנים של כמה מוצרים ויכולים לעשות מחירים זולים כדי למכור דברים בכמויות

פורסם

צודק הדיון לא מוביל לשום מקום.

רשמתי שאני מצתרף לקנייה במידה ויהיה מחיר שובר שוק כמו שהיה ל- SSD וקניתי גם שזה לא היה לי לחוץ. גם פה הייתי קונה בלי לחשוב אם היה מחיר שובר שוק גם שלא ממש דחוף להחליף כרטיס, אבל המחיר רחוק מיזה. מי שמתכנן לקנות כרטיס מסך בכל מקרה כמובן שזה מבורך ועדיף על שום הנחה...אבל אני בטוח שגם במחיר של 1700 שקל החנויות הגדולות לא מפסידות.

לי לא ממש לחוץ להתעסק בזה כרגע, בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תמיד יהיו הוזלות- לחכות יכול לתרום אך גם להזיק.

היו לא מעט פעמים בהם היו צניחות מחירים פתאומיות או ירידה משמעותית במחיר למשך מספר ימים (כגון כונני ה-SSD, כרטיס HD6850 שמחירו ירד למשך שבוע לסביב ה-500 ש"ח, כרטיס HD7950 שירד לאיזה 1500~ ש"ח וכדומה).

איני רואה שום סיבה, נכון להיום, שמחיר לכרטיס כמו GTX670 ירד דרמטתית, לכן כמו שאמרתי מקודם- לאנשים שרוצים את הכרטיס הזה ב-1600 ש"ח- ככל הנראה יצטרכו לחכות לסדרה הבאה שתצא (וגם אז, ככל הנראה יקנו כרטיס אחר).

1925 ש"ח לכרטיס שמחירו ההתחלתי בארץ (סביב ה-2200 ש"ח), שממילא הוא הרע במיעוטו מבין כרטיסי האולטרה high end (או איך שלא תרצו לקרוא לזה), זה מחיר לא רע בכלל. כמובן שאין להשוות לכרטיסים חלשים וזולים יותר שמשתלמים יותר, אך עדיין הביצועים והחסרונות בביצועי SLI/CF בהתאם. יש לזכור שפה מדובר על גרסת OC נחמדה, אחריות 3 שנים ושליחה ע"י UPS חינם.

אם בזמן הקרוב לא אקבל משום חברה מחיר נמוך יותר, אפתח דיון קניה עם רשימה סופית של אנשים. אם נעבור את העשרה במספר- הקניה הזו תתקיים.

פורסם

התכוונתי שמחירו של של ה7970 יכול להיות זול יותר מה670 ובטח עם קניה קבוצתית.

עד לא מזמן היה 7970 מאייבורי בפחות מ2K וזה היה לפני הורדת המחירים(ז"א רווח כמעט אפסי ליחידה).

אגב, מה עם הGigabyte WindForce?

TMS לא רוצים להכניס אותו לקנייה הקבוצתית?

פורסם
  • מחבר

שאלתי לגבי כל הדגמים, החזירו תשובה רק לגבי זה.

אם אתם רוצים לעשות קניה ל-7970- זה יהיה יותר ממומלץ, רק מישהו צריך לקחת טיפונת יוזמה :)

פורסם

חבל, בתכלס אם הם יציעו את הדגם של גיגהבייט (שעולה 399 דולר, מחיר זהה לדגם שהוצע לנו) במחיר מתחת ל2000 שקל אני בטוח שתהיה היענות הרבה יותר גדולה למכירה.

כרגע אני מתכנן אולי לסוע לאילת ולהביא את הדגם של גיגהבייט משם (עולה קצת מתחת ל2000 שקל), אבל מקווה שאחת החנויות יפתיעו אותנו.

פורסם

אני אמשח למשהו של radeon

בכל מקרה עד כמה הכרטיס מסך הזה משתלם מבחינת עלות-תועלת?

אם באמת זה שווה אז תרשום אותי בסימן שאלה.

אם זה רק בשביל לנקר עיניים אז אני מוותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים