עבור לתוכן

התארגנות לקניה קבוצתית- כרטיס מסך Nvidia GTX670

Featured Replies

פורסם

מצטרף, עדיפות לגרסה של גיגהבייט או MSI עם האוברקלוק (תכלס הייתי רוצה תאסוס, אבל יוקר המחיה..)

• תגובות 93
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קודם כל שזה יצא לפועל, א"כ נראה אילו גרסאות יהיו אפשריות :)

אSף- לא הבנתי, אתה מעוניין או לא?

פורסם

כמובן שאני מעוניין - אבל קודם אני צריך למצוא קונה ל560 TI שקניתי לפני שבוע :facepalm:

אם אני לא אמצא קונה לא אוכל לקנות, אני לא רוצה שתרשום אותי סתם ואז אני אנשור.

פורסם

מעקב, למרות שאני לא יכול להתחייב כרגע.

פורסם
  • מחבר

אSף- אם קנית לפני שבוע GTX560TI והוא מספק אותך- אין סיבה שתחליף אותו.

אSף, psychuil אני כרגע אוסף אנשים שיש סיכוי גבוה שירכשו את הכרטיס הזה, כרגע אין צורך להתחייב על כלום כמובן.

אני בודק כמה אנשים מעוניינים בכרטיס ואז אתחיל לברר מחירים לאותו טווח של אנשים שאליו נגיע.

פורסם

של איזה חברה אתם רוצים להביא?

בכל אופן,תרשום אותי,אני בפנים.

פורסם
  • מחבר

^ לא ידוע.

ברגע שאני אראה בערך כמה אנשים בעניין, אתחיל לברר הנחות אפשריות ואז נקבע האם הקניה תהיה משתלמת בכלל.

בכל מקרה, ככל שיהיו יותר אנשים כך הסיכוי לקניה מוצלחת גובר.

עדכון:

נכון לעכשיו, את המחיר הנמוך ביותר מציעה TMS, אשר עומד על 1925 ש"ח לגרסת ה-MSI.

ההצעה תקפה החל מ-10 קונים ומעלה.

פרטים נוספים:

- הכרטיס עצמו- הכרטיס הוא בגרסת אוברקלוק ומגיע עם קירור blower שמעיף את כל האויר החם אל מחוץ המארז. מידע טכני וכללי נוסף על הכרטיס ניתן למצוא באתר הבית של החברה.

- מבחינת אחריות- מדובר על 3 שנים אחריות. במידה ויש תקלה- איסוף והחזרה על חשבון החברה.

- איסוף- ניתן לאסוף אישית בסניף או להזמין, כאשר ההזמנה גם היא בחינם (משלוח ע"י UPS).

- תשלום- מזומן או עד 5 תשלומים למחיר זה.

אני מחכה לתגובה של חברות אחרות, אך לפי מה שאני ראיתי עד כה, בספק אם ניתן לעבור את ההצעה הזו.

מה אתם חושבים?

פורסם

נראה טוב, אתה בטוח שאי אפשר להוריד עוד?

פורסם
  • מחבר

מהם ככל הנראה שלא (דווקא עכשיו העלייה של הדולר משפיעה על הקניה).

כפי שאמרתי- אני בודק גם במקומות אחרים, אך רובם לא בעניין.

אם לא אקבל מחיר נמוך יותר בימים הקרובים, אפתח את הקניה ונראה סופית מי בקניה הזו.

פורסם

סתם שאלה שלא קשורה...קירור

blower יש גם ב HD7970 נכון?

פורסם
  • מחבר

תלוי איזו גרסא, בכללי- כן (לרוב גם מדובר על הקירורים הסטנדרטיים).

פורסם

אני לא יודע להסביר את זה, אבל הגרסאות של הכרטיס שבהן הPCB קטן יותר פשוט גורמות לי להרגיש שאני לא מקבל תמורה מלאה לכסף :silly:

פורסם

בחו"ל הכרטיס עולה בסביבות ה- 1600 ש"ח.

במחיר הזה אני בחוץ :hi:

פורסם
  • מחבר

אבל פה זה ישראל, אם מישהו חשב לקבל את הכרטיס הזה במחיר שמתקרב לזה, מצטער לפוצץ את הבועה.

לשלם אקסטרה 300~ שקלים עבור הקניה הזו, עם האחריות שיש לך פה ובמקרה הזה גם משלוח חינם זה לא כזה "לא הגיוני" והאמת, בהחלט סביר לדעתי.

אני לא יודע להסביר את זה, אבל הגרסאות של הכרטיס שבהן הPCB קטן יותר פשוט גורמות לי להרגיש שאני לא מקבל תמורה מלאה לכסף silly.gif

:nixweiss:

פורסם

במחיר הזה אני בחוץ :hi:

אתה לעולם לא תקבל מחיר שיש בארה"ב.

הכרטיס הזה באמת עולה $400 ב NEWEGG שזה 1600 ש"ח בגסות, אבל הוא לעולם לא יעלה פחות מ 1900 ש"ח בארץ שזה מחיר טוב לכרטיס הזה בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים