עבור לתוכן

ביטול היכולת להוריד מאתר מסויים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עובד בחנות של המשפחה ועכשיו בחופש הגדול אח שלי הקטן יבוא הרבה לחנות וכל פעם שהוא בא הוא מוריד את המשחק mu וכל פעם זה רק מעט את המחשב יותר (והוא כבר דפק מחשב אחד בעבר אבל הוא עדיין ממשיך להוריד את זה)

רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או אפשרות כלשהי בוואינדואס לגרום לזה שאם הוא ינשה להוריד את זה אז זה יפסיק לו באמצע או לא יתן לו להוריד את המשחק מהתחלה

פשוט כל דבר שיגרום למשחק הזה לא להגיע למחשב?

לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בדפדפן google chrome

פורסם

הדרך הכי פשוטה היא לחסום את האתר הספציפי בקובץ hosts, כמו שמוסבר כאן. זה כמובן לא יעבוד אם הוא ימצא איך לבטל את זה או איך להוריד את המשחק מאתר אחר.

דרך נוספת היא להגדיר משתמש ב-windows עם הרשאות מוגבלות (לדוגמה, שהוא לא יוכל להתקין תוכנות) ואז לתת לו גישה רק למשתמש הזה.

דרך שלישית היא כמובן לדבר אם אחיך ולהסביר לו את הבעייתיות במה שהוא עושה :)

פורסם
  • מחבר

1.אני יבטל את האתר אבל אני מאמין שהוא ימצא את ההורדה באתר אחר

2.יש אפשרות שיהיה רק את המשתמש המוגבל ושלא יהיה ראשי בכלל או לעשות שהמחשב אוטמתית יכנס למשתמש המוגבל בהפעלת המחשב?

3.זה בלתי אפשרי להסביר לו הוא כבר הרס מחשב אחד עם המשחק הדפוק הזה

פורסם

אפשר פשוט להגדיר למשתמש הרגיל סיסמה, ולמשתמש המוגבל לא תהיה סיסמה. אני מניח שיש גם דרך לעשות שהוא יכנס אוטומטית למשתמש המוגבל.

פורסם

^ גם זה יעבוד... אלא אם ישתמש בדיסק hirens כדי לשנות את סיסמת admin.

דרך נוספת, אם המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר, ניתן בחלק מהראוטרים להגדיר black list ולהוסיף את הכתובות של מפתחת המשחק לשם.

כמובן להגן על הראוטר עם סיסמה חזקה.

בדרך זו, הדבר היחידי שהוא יוכל לעשות, זה ריסט לראוטר (דרך מקש הריסט בראוטר)... אבל אז גם האינטרנט כלל לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם המשחק האידיוטי הזה הוא שזה לא רק מפתחת אחת כמובן שיש את המשחק המקורי אבל השרתים שהוא משחק זה שרתים פרטיים (שרובם גם כוללים הרבה וירוסים) ככה שאני חשבתי על דרך אחרת שאני לא יודע אם היא אפשרית

יש איזה תוכנה\אופציה בווינדאוס לחסום הורדות שכוללות מילה מסוימת (המילה mu( שם המשחק) במקרה זה)

בכל מקרה חסמתי שלושה אתרים שמם הוא הוריד שלושה גירסאות שונות של המשחק (ב3 שעות שהוא היה בחנות) והתקנתי חוסם סקרפיטים שלא נראה לי שהוא ידע איך להתעסק איתו

פורסם

בן כמה הוא?

פורסם

באמת הפתרון המומלץ הוא לא להגביל את המחשב, אלא פשוט לגרום לו להפסיק להתקין את המשחק. דבר עם ההורים שלך ותדאג שהם יאסרו עליו להתקין את המשחק, ואם הוא עדיין מתקין אותו אז הפתרון הפשוט הוא למנוע ממנו גישה למחשב בכלל.

פורסם
  • מחבר

הוא בן 10-11 משהו כזה

ואני ידוע שהפיתרון הכי טוב זה פשוט לגרום לו לא להוריד אבל הם לא מקשיבים לי אבא שלי לא מצליח להגיד לי כלום ואשתו (ההורים גרושים זו לא אמא שלי) גם לא מצליחה לעשות כלום הוא היה ב"גמילה" כמה חודשים ועכשיו הוא שוב משחק בחרא הזה ותוך שלוש שעות הוא הוריד במחשב של העבודה שתי גירסאות של המשחק הזה שכל אחת במשל חצי גיגה ומתקינה מלא תוכנות שממש מעטות את המחשב

אין איזו תוכנה שפשוט תקלוט שיש בשם של הקובץ של ההורדה את המילה mu ופשוט תחסום את ההורדה אוטמתית?

פורסם

מכיר את הילדים האלו שמזבלים את המחשב. אני לא מכיר תוכנה כזאת. לא נורא הלימודים מתחילים ב-1/9...

פורסם

יש מסנני תוכן שניתן לקנות ולהתקין. (תוכניות parental control עם סינון קבצים)

פורסם

מה זה המשחק הזה? אני מניח שאפשר לשחק בו ולהימנע מהוירוסים - תחקור אותו בעצמך ותמצא שרתים נקיים \ למד את אחיך כיצד להימנע משטויות.

פורסם

אין במשחק הזה שום סיבה לוירוסים או להאטה של המחשב, שיחקתי בו לפי הרבה זמן (ודווקא היה מוצלח)

לא יודע מה הוא עשה שם עם המחשב

פורסם
  • מחבר

אני מודה לזה שהמשחק mu זה משחק מוצלח מאוד ובעל הרבה משתמשים אבל למשחק הזה גם יש הרבה שרתים פרטיים שהרבה מהם כוללים וירוסים ואח שלי כל יום מוריד שרת אחר היום הוא היה בחנות שעה והוריד עוד שרת

וגם בלי קשר לוירוסים המחשב זה מחשב נייד 11אינץ חלש יחסית כל דבר שאתה מתקין עליו (גם בלי קשר לוירוסים) מעט אותו בגלל זה אני מחפש תוכנה שפשוט תזהה שאם בשם של ההורדה יש את המילה mu היא תחסום אותה

מישהו מכיר משהו כזה?

פורסם

תיצור יוזר חדש במחשב ללא סיסמא שבו לא תיהיה לו הרשאה להתקין בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים